kalco-betona написа:
извинявам се, че малко изпържих отбора, но дори и бетоните понякога имат температура

Братле това мнение ти е в 5 часа днеска ?? Как така се разболяваш към 5? Пиши от по рао, че няма да идваш да взимаме други...., от 36 човека не дойдоха само 2-ма което си е в рамките на нормалното - стана супер турнир, който спечели отборът на форума, победил на финалния мач един от отборите на БойсСофия с дузпи, след като Бойс водеха с два гола разлика една минута преди края и все пак мача завърши наравно, при дузпите по здрави нерви имахе играчие на форума и спечелиха турнира:)!! Хубаво поритахме......
Ето и крайното класиране:
1. Отборът на форума
2. Бойс София 1
3. Jordas 1
4. Jordas 2
5. Бойс София 2
6. Бойс София (юноши)
ако не е така класирането некой да ме поправи, но тоя лист с резултатите нещо ми обегна от поглед накрая и го карам на спомени:)
За играч на турнира обявявам себе си, другите да го духат

, вкарах гол с глава, голове с крак

, а извеждащите ми подавания немаха брой

, и сега по линии най-доър защитник - Челси, най добър халф Фиго

, най-добър нападател Златков и Хипер Тонче(апропо тонче вкара ли гол ??

, но е див Ултрас и затова го номинирам), най-добър Вратар Каунт Вампириум:), млада надежда - всичките от малките Бойс София, който са на по 15-17, но са по 1.90см. вече

резонния въпрос е с какво ви захранват:)....за ФеърПлей наградата печели Десо - защото дойде и въпреки, че видимо не беше ритал от много време се хвърли с всички сили

Най техничен играч - Радо, а играч с най-запомнящи се влизания - Ханса, Друга награда некоя.....аха за организатор на турнира наградата печели Киджани, Най Сексапилен играч на турнира - Косъма

, не за друго, а вече му е време се ожени

........, ааа и последно Италианца печели наградата за най-добрия футболист сред боксьорите и най-добрия боксьор сред футболистите...други некви награди не се сещам:)
пс. Монка ако четеш да знаеш, че вратарските ти ръкавици са в мен ще ти ги върна през седмицата спокойно:)! И дано турнира стане ежемесечен!! Сега ако има някой сърдит, че не съм го номинирал за най-добър да се номинира сам.....аз така ги видях нещата

И Боби бате вземи се обръсни, а като дойде мачът с буферите на волейбол жени пак я пусни

(шегувам се, сега да не се нещо обидиш)!! Евала на всички които дойдоха и турнира стана факт!!