Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:37 pm

Отговори на тема  [ 159 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
 Отбор на форума!!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С Пичагата който се видяхме на каменица фен купа в "НСА" искам да го попитам до къде стигнаха, моя отбор отпадна на 1/16 финала биха ни с дузпи некви пълни смешници...40-годишни бивши борци, на които играта им е да чистят топката щом я докопат и бъркат определено борбата с футбола...много ме е яд щото отборчето беше много добре селектирано..голова разлика 24-5 5-победи и 1 равен в редовното и после дузпите. Та пич ти идва веднъж да риташ с форумците, но пропуснах да те питам за името:), дано поне твоя отбор да е стигнал по напред!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Май 27, 2007 2:48 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И моя тим беше победен от някакви мутряги, но още в началото - паднахме с 2:6.
Как се казва твоя тим и как се казват тия дето са ви отстранили?

EDIT: Така като гледам следващата година има потенциал да създадем отбор за "ФенКупата".

Нед Май 27, 2007 2:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
на тия игрища до тенискорта ли играхте...ако там са ви били значи са тия смешници, щехме се биеме накрая, а тия и съдията беше техен и тоя секретаря...много анти отбор, името им така и не го запомних..нещо изкривено беше, кефя се че после Пирин Земен ги разби..иначе шампион на каменица стана отборът на Росонери, победили на финала Бодра смяна, а мой приятел взе наградата от 360 литра бира:)....това там с кръговете където трябва да ги уцелиш с шут, ще има размазване това са 360 литра бира:)! Иначе има потенциал за отбор обаче трябва сериозно, ние добре почнахме форумците два пъти се събрахме и това беше, непостояни сме :? !

Изображение
www.zone1913.com

Нед Май 27, 2007 3:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Как се казва твоя тим и как се казват тия дето са ви отстранили?

Moрети!Велик Отбор :shock: :lol:
, иначе сега обективно максимума ни щеше да е 1/4 финал, и го заслужавахме де но така е като има намесени мутри опорочават всичко, ужким тоя турнир е за удоволствие, тия щяха да ни откъснат краката и наще момчета се пооплашиха не всички са 85кг. скали :lol: като мене....то и нас ни управляват мутри и за това сме цъфнали и вързали де!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Май 27, 2007 3:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Непременно трябва да направим за догодина наш отбор за турнира!

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Май 27, 2007 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Count me in :)

Пон Май 28, 2007 7:23 am
Профил WWW
Познат

Мнение 
jordas написа:
С Пичагата който се видяхме на каменица фен купа в "НСА" искам да го попитам до къде стигнаха, моя отбор отпадна на 1/16 финала биха ни с дузпи некви пълни смешници...40-годишни бивши борци, на които играта им е да чистят топката щом я докопат и бъркат определено борбата с футбола...много ме е яд щото отборчето беше много добре селектирано..голова разлика 24-5 5-победи и 1 равен в редовното и после дузпите. Та пич ти идва веднъж да риташ с форумците, но пропуснах да те питам за името:), дано поне твоя отбор да е стигнал по напред!

zna4i i nie otpadnaxme na 1/16 final ot nekvi futbolist4eta det ni razvinstixa s 4-0 , misql 4e na 4to igri6te igraxme :) . kazvame se Rado :)
P.S. Sry za latinicata

Вто Май 29, 2007 10:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе отбора аре малко се стегнеме и на направиме един мач да закриеме сезона, преди всички да са отпрашили за морето...стояне в тебе ми е надаждата да запазиш някое игрище, ама ако може по късно щото е ебати мора, дайте по организирано....догодина живот и здраве да сме фаворити на каменицата;)

Изображение
www.zone1913.com

Вто Юни 26, 2007 12:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми айде де, кажете ден и час и съм там....

Вто Юни 26, 2007 3:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
много е жега,за запазването ако имате желание имам необходимия телефон да запазим,но предлагам този път на новите игрища с изкуствена трева, 60 лв за час,но пък е много по-яко,мека трева,възможност за шпагати и е забавно,пък човекът,който има отговорност за съоражението е славист и ще ни удължи времето за игра предполагам,ако имате желание казвайте да запазвам за някой ден,но след 8,че иначе ни чака колабиране

Вто Юни 26, 2007 8:37 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 159 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща