Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аз предлагам, този турнир да е под мотото "сасъд ЗА "Левски"!" Идеята харесва ли ви? 
Нед Яну 20, 2008 6:42 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Да стана добър турнир  Аз съм доволен от третото место и от играта на нашия отбор  само от мойта игра несъм доволен 2-рия мач но на 3 часа сън и на 1 шише пиене предишната вечер пак добре че и толкова играх и неколабирах на терена 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Нед Яну 20, 2008 8:59 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Честито на спечелилите ! 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Нед Яну 20, 2008 9:45 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нед Яну 20, 2008 9:49 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
хахаха италианец и ти ли беше снощен
аз се кандидатирам за най-пиян играч на турнира 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Яну 20, 2008 10:17 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Конкуренцията в тази категория е жестока  Евала на всички играли в отбора на форума за нахъсаната игра ! За 3 мача вкарахме 24 гола...перфектно ! Благодарско и на тези, които се включиха, че да попълним бройката.... и за мен разбира се, че изравних в последната минута  и че хванах дузпите...  ( яко скромен )
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Яну 20, 2008 10:28 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
100qn написа: хахаха италианец и ти ли беше снощен  аз се кандидатирам за най-пиян играч на турнира 
Е 1-вия мач бех на ниво обаче 2-рия почнаха да ми излизат фасовете ТОТАЛНО СПУКАХ ГУМИТЕ 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Нед Яну 20, 2008 10:33 pm |
|
 |
nikolay_j
Познат
Регистриран на: Пон Ное 07, 2005 9:41 pm Мнения: 26 Местоположение: София
|
Наистина беше много забавно днес, евала на Kijani за организацията!
Ако сме достатъчно сериозни и инициативата стане традиционна, може дори да направим нещо като 'отбор на звездите' и да предложим да речем на форумните герои на буферите да направим един мач срещу тях. Друг е въпросът, че е възможно да има счупени крака, носове и други части на тялото
Но все си мисля, че футболът е далеч по-културен и забавен начин за уреждане на сметки от боя да речем.
|
Нед Яну 20, 2008 10:36 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
оо при мене беше точно обратното първия мач направо ми идеше да се метна у реката толко ми беше лошо ама после се поосвежих
важното е че се нагърбихме макар и в такова положение 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Яну 20, 2008 10:38 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Chelsea написа: Конкуренцията в тази категория е жестока  Евала на всички играли в отбора на форума за нахъсаната игра ! За 3 мача вкарахме 24 гола...перфектно ! Благодарско и на тези, които се включиха, че да попълним бройката.... и за мен разбира се, че изравних в последната минута  и че хванах дузпите...  ( яко скромен )
Всичко започна от там, как аз напуснах вратата и дадох ръкавиците на митоо, първо включване по крилото, финт с левия крак(с него ритам, а с десния се подпирам)....шут и гоооооооооол, остават 40 секунди до последния съдийски сигнал, времето неуморно тече  , един гол преднина за БойсСофия, атака на форума, Минава през Борис 3, мене, фивър, топката попада в Златков, центриране....добро пласиране на Челси удар с глава и неспасяем гоооооооооол в горния десен ъгъл....там където паяците плетат своята мрежа  ...да пресъздам атаката щото това трябва да остане за поколенията  ..Дузпи, концетрация и победа !! А иначе аз съм много за да го правим тоя турнир поне по един път месечно, хора има, въпроса е да се организираме отново и даже отборите да станат 8 ще е по интересно, а и да се играе на двете игрища едновременно защото така много се чака и се настива най-вече в това шибано време!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Яну 20, 2008 10:51 pm |
|
 |
|