Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Кат става въпрос за химички, аз тая година закъснявам за час при което не ми дойде никво друго оправдание и казах, че котката ми е била в мензис и аз като примерен стопанин съм се погрижил за нея! Нз що тя не ми говореше цял месец!
Съб Апр 22, 2006 11:59 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
blagoj_fenka написа: аз като гледам ти май си ми съсед В Гео Милев ли живееш? Стефан написа: Завършил ТБГ- Сега в УНСС- "Застраховане и социално дело" ! Работя в семейната фирма !
А в кой курс си? Щото познавам един славист от 4-ти курс, Бурдин изпитвала ли те е (по счетоводство)?
Съб Апр 22, 2006 1:56 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
lureno19 написа: blagoj_fenka написа: аз като гледам ти май си ми съсед В Гео Милев ли живееш?
мдам в Гео Милев живея
Съб Апр 22, 2006 2:26 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Аз съм завършил гимназията в град Чирпан - профил математика ! Сега съм студент в ТУ ! 
Съб Апр 22, 2006 8:21 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: Училище/Работа
mito00 написа: Споделе кой каде учи или работи! Аз примерно съм ученик, малък съм само 9клас в 2АЕГ! Много е яко тва даскало!!!
Явно ти си бил тоя, който дойде с Тенов на мача с Локо Сф. Малко сме се разминали с теб в училище. Аз завърших 2004. Горе долу се падахме по един славист във випуск. В моя бях само аз, в предния имаше още един, а във випуска след мен (т.е. 12 клас когато ти си бил 8ми) имаше едно момиче славистка... в началото като я видях с шал на Славия направо се втрещих  След тва се оказа, че е сестра на Жоро (по старите агиткаджии сигурно се сещат кой е) и много дълго време идваше с него на мачове, докато в един момент и двамата изчезнаха
Иначе щом си 9 клас, теб трябва да са те хванали моя поток от даскали. Минева по литература, Каращранова по математика, миНедков по география... нема кои други да са. Глупава работа, нема друга такава дупка, нарища се училище, чиито заместник директор е открит човек с ляв уклон, а първите асоциации на всеки човек с Вили (а в гъза боли ли) Попова са стотиците и финансови злоупотреби. Ега се скашкат и двамата
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Апр 23, 2006 2:05 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
 Re: Училище/Работа
BlackWind написа: mito00 написа: Споделе кой каде учи или работи! Аз примерно съм ученик, малък съм само 9клас в 2АЕГ! Много е яко тва даскало!!! Явно ти си бил тоя, който дойде с Тенов на мача с Локо Сф. Малко сме се разминали с теб в училище. Аз завърших 2004. Горе долу се падахме по един славист във випуск. В моя бях само аз, в предния имаше още един, а във випуска след мен (т.е. 12 клас когато ти си бил 8ми) имаше едно момиче славистка... в началото като я видях с шал на Славия направо се втрещих  След тва се оказа, че е сестра на Жоро (по старите агиткаджии сигурно се сещат кой е) и много дълго време идваше с него на мачове, докато в един момент и двамата изчезнаха Иначе щом си 9 клас, теб трябва да са те хванали моя поток от даскали. Минева по литература, Каращранова по математика, миНедков по география... нема кои други да са. Глупава работа, нема друга такава дупка, нарища се училище, чиито заместник директор е открит човек с ляв уклон, а първите асоциации на всеки човек с Вили (а в гъза боли ли) Попова са стотиците и финансови злоупотреби. Ега се скашкат и двамата
Да аз бях, ми да по 1 славист на випуск сме! Сега в 10 клас има един! Иначе да Каращранова (Роналдиньо) и Минева и Ми....Недков, че даже и Михов! А ти Кумпелова знаеш ли я, тя ми е класна?
Нед Апр 23, 2006 6:50 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
Забрави да научиш нещо при Кумпелова. Беше ми класна в подготве. Добър човек е ама само до там... поне тогава де
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Апр 23, 2006 8:54 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Еми да виждам и 8ми ми беше и сега ми е! Направо беше не знам кво!!! Иначе е супер човек!!!!!! А ти къде живееш?
Нед Апр 23, 2006 8:58 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
овча купел така че не ми говори за чакане на 83
4 години съм псувал всички нещастници които бяха към центъра и гадните им рейсове идваха през 2 минути 
|
Нед Апр 23, 2006 11:17 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
83 е редовен рейс бе 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Апр 24, 2006 10:13 am |
|
 |
|