Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 7:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Радио "Гонг" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
грам няма да ми липсва тва говеждо-чорбарско радио,начело със сълзливо-пристрастните мнения на Томислав Русев,у лево.

Нед Дек 10, 2006 11:30 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Определено ще липсва радио Гонг.Друго си е да има спортно радио.
Има слухове че ще си търсят друга честота да предават.

Пон Дек 11, 2006 6:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
от една страна няма от къде да се информираме по всяко време на денонощието за всяко едно спортно събитие , от друга футболните им теми засягат само говеда и чорбари, отговорника им за славия е гола вода а и те са с просиня ориентация почти всички , сега ще слушаме спорт и музика по хоризонт ""ало ало колега катев чувате ли ме ? , колега черешев чуваме се да , хах , а баш ценителите знаят какво да слушат 89.1 :D

Вто Дек 12, 2006 3:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Как да няма от къде да се информираме? В нета всичко има. :wink:
Относно преките предавания на мачовете в "Спорт и музика" на "Хоризонт" обръщат еднакво внимание и отделят еднакво време на всички срещи, които се играят по едно и също време. А не да ми играят "Левски" и Родопа и да ми го предават само тоя мач, а да включват останалите стадиони само при гол.
Разбирам да беше наистина спортно радио, ама то повече на пропаганда приличаше. С водещи като рядкото и миризливо ла..о Стефан Стоянов, Вальо Грънчаров, обективния леФскар :lol: и шефа-неудачник Томислав, червеният кратунко Николй Александров, женките, непропускащи да споменат ей така, по между другото, че еди кой си бил юноша на "Левски".... Е не, благодаря!

Наистина, като че ли в началото се опитаха да тръгнат в правилната посока. Спомням си, че имаше няколко издания на "Часът на Славия". Може би момчетата, които участваха там, посещават и този форум. Но впоследствие радиото тотално се отдаде на плюене по Батето и насаждане на "синята идея".

И не знам защо толкова се вайкат, че им взимали честотата. Те за богоизбрани ли се имат?

Вто Дек 12, 2006 11:20 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
mittag написа:
А кво се случи с радио Спорт? Имаше такова до скоро
Но определено Гонг колкото и пристрастно на моменти, си беше чисто спортно радио и доста неща се чуваха първо там!

Радослав Янкулов се отказа да се занимава заради конкуренцията на Гонг, то повече музика имаше по него отколкото спорт.

Вто Дек 12, 2006 11:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Интересно тези, които плюят по радиото, защо са го слушали, ако не им харесва? Или, ако не са го слушали, как знаят, какво се е говорило там?
Иначе има "за", има и "против". За пропагандата е ясно, че не беше в наша, нито в чиято и да било полза. За сметка на това пък имаше през цялото време спорт по радиото, дори и във важни за българския спорт моменти, когато всичкид други спят.
Най-добре е, ако го няма отвратителното предаване "пред банята", което е виновно за голяма част от нарасналото напрежение между феновете на различните отбори, добър пример, за което е поведението на варненските привържаници, известни с по-високото си ниво, при последното им дерби, както и на финала за купата в София. За сметка на това пък пилотното им предаване почти винаги снасяше първо интересни новини, най-често неподвластни на пропагандата. Добре е, че това предаване вероятно ще продължи по "Дарик", така че не може да се брои като минус, дори е по-добре, защото ще има покритие навсякъде.
Съгласен съм за това, че прекалено много се акцентираше на определени мачове, тогава разумно съм сменял програмата. Също и по-голямата част от журналистите бяха на доста ниско ниво, не съм съгласен единствено за Томислав Русев - той е много добър журналист и никога не го е страх да каже, какво мисли.
Борбата на радиото срещу мръсното говедо иван славков е най-доброто дело, което направиха за тези години.
Радиото беше единствено по рода си в България ("Спорт" напусна ефира по същите причини, поради които и сега "Гонг", заради продадена честота), докато музикални радиостанции има достатъчно, камо ли мръсни чалгаджийници. Отстъпиха обаче от рок-принципите, които бяха поели в началото.
Радио "Тангра" престана да съществува не заради "Гонг", а защото беше загубена кауза и беше фалирало.
Съвсем изчезна шансът за "Час на Славия", но пък ще се махнат многото животински часове.

Ще ми липсва, но ми е все тая, не е болка за умиране.

Сря Дек 13, 2006 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами щото беше най-близо до спорта го слушах. :wink: А и наследи любимата ми радиостанция, като запази, поне в началото, музикалния стил.
Рок и спорт - добра комбинация. Въпреки, че и в двете издишаха. След като Спас се махна бая закъсаха и с рока.
Да, предаваха на живо спортни събития. Колко на живо обаче? И колко техни журналисти бяха там? Да гледаш мач от световното първенство по волейбол в Япония по телевизията и да го преразказваш - нещо не ми се припокрива с представата за предаване на живо. Или шахматните срещи на Веско Топалов.
Томислав Русев наистина може да е супержурналист. Само трябва да престане да гледа в синьо, да види нещата по-глобално. Но това не го прави автоматично и добър собственик на радиото. Един добър собственик ще си подготви нещата отдалече за безоблачното бъдеще на предприятието си. По един или друг начин. Както и да е. От Томислав очакваме друг поход - срещу всичките мръсни сини говеда в новото ръководство на БФС, които по нищо не се различават от Батето.

Чет Дек 14, 2006 12:56 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Сега ще слушаме Z-rock http://zrock.atlantis.bg:8000/zrock.ogg.m3u и Дарик http://www.darik.net/phpadsnew/adclick. ... ikhigh.m3u
Батето поне си разбираше от работата, а Боби беше добър вратар но не става за шеф на БФС. Гледа си само за говедата, колкото по-скоро се махне толкова по-добре.

Чет Дек 14, 2006 5:50 pm
Профил
Познат

Мнение рибар
боби и като вратар беше рибар

Съб Дек 16, 2006 7:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3