Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Смях да става 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като става въпрос за нелепа смърт (за да не я наричам смешна) ще споделя какво ми е попадало:
1. Някъв се качил да си оправя антената и за да се подсигури да непадне прехвърлил едно важе през къщата и го вързал за колата....жената обаче решила да отиде на пазар....влачила го доста време докато се усети...кофти...
2. Някъв идиот решил да ограбва магазин за оръжия....направили го на решето...вече непомня колко олово бяха намерили в бедния бандит:)))
3. В някъв зоопарк слон имал запек или нещо от сорта. Служител на зоопарка му направил клизма....и се удавил в неочакваната струя слонки екскременти:((

Вто Мар 29, 2005 10:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
kopele xaxaxaaxaxaxaxaa ebasi mamata xaxaxaxaxaxaxa haha :lol:

Сря Мар 30, 2005 8:34 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
такак и така сме го подкарали, ето ви един напълно действителен случай, слава богу с щастлив край :)

Преди година-две, дядо ми си седи следобеда в хола в панелката в Люлин 3 на третия етаж и си чете някаква книжка. Както казах, апартамента е на третия етаж, а непосредствено до него има почти залепена една доста голяма топола. Та чете си дядо ми и по едно време се чува някакво зверско чупене на клони. Естествено, първата мисъл на човека била "а, някой пак си изхвърля боклука през през балкона"... но уви не било така :) След 1-2 минути дочул някакви стонове от към тополата, излезнал да види и що да види - НЯКАКЪВ ЧОВЕК СЕ РАЗПНАЛ КАТО ХРИСТОС НА ЕДИН ОТ КЛОНИТЕ :lol: . Повикал бърза помощ и пожарната, свалили го и го оправили. А каква всъщност била историята. На 8-мия или 9-тия етаж живеел някакъв Перко Наумов, който в този ден решил да се самоубие. Е да ама не... човека скочил през прозореца, но за нещастника се оплел в клоните на тополата, изпочупил какви клони има от 8-мия до 9-тия етаж и там се спрял. Резултата е ясен - не е успял да се гътне, но за сметка на това се изпотрошил целия :)

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Сря Мар 30, 2005 9:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
hahahhahahaha
oshte edin podoben sluchai imame edna ot moq blok Presiqna se kazva i momicheto ne e dobre. I sedime nie s edin priqtelna ploshtadkata pred bloko predi 3-4 godini i gledame kaka presi (nie taka i vikame) sedi na tretiq etaj i visi prez prozoreca i nie si mislim tq mie prozorci ili neshto ot sorta i sled malko q gledame taq se furlq nadolu ama nie okolo celiq blok ew pulno s sekvi vidove ovoshni durveta i bam bam bam po klonite i samo kraka si schupi posle hodi po lecheniq za ludi,kliniki i takivi mi ti raboti

Сря Мар 30, 2005 11:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
a neska kvo se sluchi v uchilishte na men mi stana mnogo smeshno ama za nqkoi beshe tujno ama aide posle shte vi go razkaja che sega izlizam

i ega ne se vurnem

Сря Мар 30, 2005 12:08 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Искам да се извиня на Тотибой ако съм го обидил с моя урок по арабски. Не съм забелязал въобще, че вече имаме такъв потребител. Не съм правил алюзии с ника ти, момко.

Пет Апр 01, 2005 11:47 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Popeto написа:
Искам да се извиня на Тотибой ако съм го обидил с моя урок по арабски. Не съм забелязал въобще, че вече имаме такъв потребител. Не съм правил алюзии с ника ти, момко.

приемам извинениятати!

Който Славия мрази
под нас да лази

Съб Апр 02, 2005 1:01 am
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
celunete se v uste i vsi4ko e zabraveno :) :) :)

Съб Апр 02, 2005 5:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
otkriha voda na mars :
Изображение

Нед Апр 03, 2005 12:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
loko sf hooligans army
http://sportni.bg/ph/pictures/2005.02.0 ... IM3595.htm

Нед Апр 03, 2005 9:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща