Автор |
Съобщение |
rado
Познат
|
i na men mi se igrae , ot koi otbor moga da sum jjfoxi da mi pi6e 
_________________ BQLATA LAVINA!!!!
|
Вто Яну 08, 2008 10:05 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
В моя отбор си няма какво да се чудиш....сега ще стане ебати сагата около привличането на Радо...ахахах! аз и лично съобщение съм ти пратил и съм се сетил за тебе пръв ....прояви малко лоялност, не бъди като Здравко Лазаров, а постави клубната пронадлежност над личните си интереси и финансови условия  Щото като го гледам фокси с тия - пари, акции, злато, недвижими имоти...все едно Славия да спори с Мадрид за подписа на Кака  Обещавам ти от сега, че ще си център нападател, имаме вече вратар моя отбор( с фигурата на Лилчо Арсов и на годините на Стевица  ) - другите са 90% сигурни и са 100% Слависти!Ще имаме и една резерва....ама още не е сигурно!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Яну 08, 2008 10:15 pm |
|
 |
rado
Познат
|
xtra bate mersi mnogo  i se pak me addni v skype napisax ti na LS 
|
Вто Яну 08, 2008 10:16 pm |
|
 |
rado
Познат
|
samo trebva da kaje6 koga 6te parafirame dogovora i da me predstavi6 pred jurnalisti 
|
Вто Яну 08, 2008 10:22 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
rado написа: samo trebva da kaje6 koga 6te parafirame dogovora i da me predstavi6 pred jurnalisti 
ще докарам мениджъри:))Уредил съм Мирчо от Вършец, Емо Данчев и Мингея идват на крака заради теб......при добра оферта ти обещавам да не ти правя спънки за трансфер  , но ако ме ядосаш с играта си ще има да глееедаш видео цела зима  ...
www.zone1913.com
|
Вто Яну 08, 2008 10:30 pm |
|
 |
rado
Познат
|
AXAXAXXAXAXAXAXAAXXAXAAXAXAXXA
ne we obe6tavam 6e dam si4ko ot sebe si
a btw ti me addni se pak v skype
|
Вто Яну 08, 2008 10:32 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ей - откраднаха ми новото попълнение
Кижани - моя отбор пропада ... няма да се съберат ... а с теб сме се разбрали 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Яну 08, 2008 11:35 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
поради големия интерес, има вариант да организирам два отбора - повече яснота ще има Неделя - отбора в който ще играя аз според мен може отсега да се провъзгласи за фаворит  Това сме - Аз, Радо от форума, Слависта и Николай_Ж също от форума, Италианеца с който се уговорихме преди малко и още едно момче което не пише тук.....Още поне 5-ма, които не са регистрирани тук имат желание да участват, но повече яснота в Неделя!
www.zone1913.com
|
Пет Яну 11, 2008 12:21 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Яну 11, 2008 4:07 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: поради големия интерес, има вариант да организирам два отбора - повече яснота ще има Неделя - отбора в който ще играя аз според мен може отсега да се провъзгласи за фаворит  Това сме - Аз, Радо от форума, Слависта и Николай_Ж също от форума, Италианеца с който се уговорихме преди малко и още едно момче което не пише тук.....Още поне 5-ма, които не са регистрирани тук имат желание да участват, но повече яснота в Неделя!
добре и от нас има момчета,които искат да играят но няма места,така,че да идват,информация да ми се дава до тази неделя,ще бъде запазено или спортна софия или сок славия.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Яну 11, 2008 6:47 pm |
|
 |
|