Автор |
Съобщение |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
Josif написа: ronaldo написа: blagoj_fenka написа: аз пък уча в 7мо СОУ....и съм 8ми клас  И аз там съм завршил.Иначе бачкам в един хотел !! И аз съм завършил там!  Випуск 2005!!! Иначе сега следвам Право в Софийския и работя на "OMV Корабче" Ей ма ние славистите от "7-мо" не сме малко!!!
ауу кой клас си бил,щото аз имам един приятел...който беше в Д клас и е също от випуск 2005....Боби се казва...
Съб Май 13, 2006 4:26 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: Училище/Работа
Josif написа: BlackWind написа: mito00 написа: Споделе кой каде учи или работи! Аз примерно съм ученик, малък съм само 9клас в 2АЕГ! Много е яко тва даскало!!! Явно ти си бил тоя, който дойде с Тенов на мача с Локо Сф. Малко сме се разминали с теб в училище. Аз завърших 2004. Горе долу се падахме по един славист във випуск. В моя бях само аз, в предния имаше още един, а във випуска след мен (т.е. 12 клас когато ти си бил 8ми) имаше едно момиче славистка... в началото като я видях с шал на Славия направо се втрещих  След тва се оказа, че е сестра на Жоро (по старите агиткаджии сигурно се сещат кой е) и много дълго време идваше с него на мачове, докато в един момент и двамата изчезнаха Иначе щом си 9 клас, теб трябва да са те хванали моя поток от даскали. Минева по литература, Каращранова по математика, миНедков по география... нема кои други да са. Глупава работа, нема друга такава дупка, нарища се училище, чиито заместник директор е открит човек с ляв уклон, а първите асоциации на всеки човек с Вили (а в гъза боли ли) Попова са стотиците и финансови злоупотреби. Ега се скашкат и двамата А пък с тебе имаме общ познат. От твоя бивш клас Светльо, левскарчето. Сега ми е колега в Правото! 
Точно видях тва, където си писал че учиш право в СУ и се усетих, че явно си ти слависта, за който Светльо ми докладва и ти видях мнението 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Съб Май 13, 2006 8:40 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Josif написа: ronaldo написа: blagoj_fenka написа: аз пък уча в 7мо СОУ....и съм 8ми клас  И аз там съм завршил.Иначе бачкам в един хотел !! И аз съм завършил там!  Випуск 2005!!! Иначе сега следвам Право в Софийския и работя на "OMV Корабче" Ей ма ние славистите от "7-мо" не сме малко!!!
И аз също съм учил в 7-мо, от 9 до 11 клас. 
|
Нед Май 14, 2006 9:55 am |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
баси...колко мн хора дето са учили в 7мо 
Пон Май 15, 2006 9:04 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
blagoj_fenka написа: Josif написа: ronaldo написа: blagoj_fenka написа: аз пък уча в 7мо СОУ....и съм 8ми клас  И аз там съм завршил.Иначе бачкам в един хотел !! И аз съм завършил там!  Випуск 2005!!! Иначе сега следвам Право в Софийския и работя на "OMV Корабче" Ей ма ние славистите от "7-мо" не сме малко!!! ауу кой клас си бил,щото аз имам един приятел...който беше в Д клас и е също от випуск 2005....Боби се казва...
Еми "Д" бях, ама слабичкия Боби с очилата (за когото сигурно говориш) беше "Б"!  Винаги съм знаел, че в 7-мо учат само свестни деца, затова са и толкова много славистите от там!!! 
_________________ 100
|
Пет Май 19, 2006 12:38 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
BlackWind написа: Josif написа: BlackWind написа: mito00 написа: Споделе кой каде учи или работи! Аз примерно съм ученик, малък съм само 9клас в 2АЕГ! Много е яко тва даскало!!! Явно ти си бил тоя, който дойде с Тенов на мача с Локо Сф. Малко сме се разминали с теб в училище. Аз завърших 2004. Горе долу се падахме по един славист във випуск. В моя бях само аз, в предния имаше още един, а във випуска след мен (т.е. 12 клас когато ти си бил 8ми) имаше едно момиче славистка... в началото като я видях с шал на Славия направо се втрещих  След тва се оказа, че е сестра на Жоро (по старите агиткаджии сигурно се сещат кой е) и много дълго време идваше с него на мачове, докато в един момент и двамата изчезнаха Иначе щом си 9 клас, теб трябва да са те хванали моя поток от даскали. Минева по литература, Каращранова по математика, миНедков по география... нема кои други да са. Глупава работа, нема друга такава дупка, нарища се училище, чиито заместник директор е открит човек с ляв уклон, а първите асоциации на всеки човек с Вили (а в гъза боли ли) Попова са стотиците и финансови злоупотреби. Ега се скашкат и двамата А пък с тебе имаме общ познат. От твоя бивш клас Светльо, левскарчето. Сега ми е колега в Правото!  Точно видях тва, където си писал че учиш право в СУ и се усетих, че явно си ти слависта, за който Светльо ми докладва и ти видях мнението 
Ти ме познаваш и по физиономия, но просто не ми знаеш името! 
_________________ 100
|
Пет Май 19, 2006 12:41 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
BlackWind написа: mito00 написа: Споделе кой каде учи или работи! Аз примерно съм ученик, малък съм само 9клас в 2АЕГ! Много е яко тва даскало!!! Явно ти си бил тоя, който дойде с Тенов на мача с Локо Сф. Малко сме се разминали с теб в училище. Аз завърших 2004. Горе долу се падахме по един славист във випуск. В моя бях само аз, в предния имаше още един, а във випуска след мен (т.е. 12 клас когато ти си бил 8ми) имаше едно момиче славистка... в началото като я видях с шал на Славия направо се втрещих  След тва се оказа, че е сестра на Жоро (по старите агиткаджии сигурно се сещат кой е) и много дълго време идваше с него на мачове, докато в един момент и двамата изчезнаха Иначе щом си 9 клас, теб трябва да са те хванали моя поток от даскали. Минева по литература, Каращранова по математика, миНедков по география... нема кои други да са. Глупава работа, нема друга такава дупка, нарища се училище, чиито заместник директор е открит човек с ляв уклон, а първите асоциации на всеки човек с Вили (а в гъза боли ли) Попова са стотиците и финансови злоупотреби. Ега се скашкат и двамата
Между другото, ние сме двама слависти в моя випуск, ама само аз съм открит! Инаме сега при зайците има един, ама той го е шубе да си признае! Само аз съм сега който при успехи си ходи с шалчето! Левскарите се спукаха от яд като ходех с тва шалче, беше кеф!!!
Пет Май 19, 2006 12:51 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
фани му натепай шамарите като го е шубе та поне да знае за какво го е шубе 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пет Май 19, 2006 3:08 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
Между другото са сетих... кварталните мародерстват ли? Май вече са поутихнали нещата ма навремето като по мАнечки имаше бая ексцесии... люлки до блока по пътя за спирката беха пословични 
|
Пет Май 19, 2006 3:12 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми кво да ти кажа! Има си ама не големи ексцесии! Верно понякога, някой си го изяжда ама рядко, поне аз откак съм там!!!!!! А ти познаваш ли някой от квартала там?
Пет Май 19, 2006 6:09 pm |
|
 |
|