Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
mishkar написа: kalco-betona написа: Мислех и аз да изявя желание ама нещо много добри ми изглеждате. Само ще излагам отбора  глупости, абе ние да се порадваме и потичаме, а във форум лигата да ходят младите... 
Абе то само до младите не става ... като гледах какви изроди има в някои отбори .... 190 см, над 100 кг ... тоя само като те погледне и те е страх да пипаш топката 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Апр 08, 2007 11:53 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: mishkar написа: kalco-betona написа: Мислех и аз да изявя желание ама нещо много добри ми изглеждате. Само ще излагам отбора  глупости, абе ние да се порадваме и потичаме, а във форум лигата да ходят младите...  Абе то само до младите не става ... като гледах какви изроди има в някои отбори .... 190 см, над 100 кг ... тоя само като те погледне и те е страх да пипаш топката 
ние няма да се борим:), плюс това повечето млади съдии които ги пращат да свирят тия мачове са ми познати, играх в един турнир и всяко по остро влизане ми го свириха...щяха да го бият после съдията, мой добър приятел...за форум лигата е рано, първо да поритаме някоя неделя или друг ден след 18.30 пред стадиона, после ще обмисляме и дали да се включиме..., дотук преброих окло 7-8 желаещи, трабват ни поне още двама желаещи за да зглобиме отборите:)), а който се чувства стар...ще го ангажираме с тактическата подготовка и мениджърски функции:))), само да не стане като в националния...... да ми викне некое протеже от.... Дания 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 08, 2007 2:05 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Аре и аз съм навитак да поритаме някоя неделя, но наистина да е след 18:30, че сутринта имам мач за форум лигата.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Апр 08, 2007 2:20 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
аз съм за  ма друг е въпроса, че не се знаем кой как и защо та ше трябва доста време преди да разберат тия работи
Нед Апр 08, 2007 3:10 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Eй, изкривиха ми темичката това младежта. Аз исках да пийнем, а то какво стана! 
|
Пон Апр 09, 2007 8:23 am |
|
 |
|