Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
F1 в по кръстовищата в София
Автор |
Съобщение |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
 F1 в по кръстовищата в София
 за жалост си е точно така
Нед Юли 01, 2007 1:41 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
 Re: F1 в по кръстовищата в София
Интересното е че е видяна над 60 пъти темата, а никой не е писал по нея... Явно всеки оставя видяното БЕЗ КОМЕНТАР...
Впрочем и аз.
Пет Юли 20, 2007 9:55 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
То и няма кво да се пише. С писане нищо няма да стане, всеки сам трябва го рабере за себе си по някакъв начин.
Съб Юли 21, 2007 7:23 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Вчера някъв са го хванали да кара с 6 промила алкохол
Според мене хванат ли да караш пиян трябва директно да ти взимат книжката , май само по тоя начин може да се оправат нещата ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Юли 23, 2007 10:59 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Мани ти София, вчера на връщане от Несебър след карнобат имаше 6 километра колона заради катастрофа с 4-ма загинали!!Кофти шофьори сме и всеки се мисли за по голям гявол от другия....докато стигнем до същинската катастрофа станаха още поне 5 по-леки!!Аз преди да тръгна за морето вече мисля да паля свещ за здраве!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Юли 23, 2007 5:14 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
И аз бях в тази колона...Естествено беше пълно със селяниея малко бяха тези,които останаха в тяхното платно,повечето излезнаха и караха в насрещното и се опитваха да се наместата пред някой напред СЕЛЯНИ !!! Не разбрах коя кола беше виновна за катастрофата май са участва ли 3 микробус и 2 коли. 
Пон Юли 23, 2007 8:42 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|