Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 12:56 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10 мнения ] 
 ИМА ЛЕВСКАР СРЕД МОДЕРАТОРИТЕ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ИМА ЛЕВСКАР СРЕД МОДЕРАТОРИТЕ
ИМА ЛЕВСКАР СРЕД МОДЕРАТОРИТЕ, ПУСНАХ ТЕМА ЗА ГОЛЕМИТЕ ЗАГУБИ НА "Левски", НО СЛЕД 2 ДЕНА МИ БЕШЕ ИЗТРИТА!

Попитах администраторът, кой има право да трие, той ми каза, че това могат да правят само той и модераторите. След това попитах и модераторите на "кафе" дали са те. С пълно единодушие (без 1,но той не е изразявал становище от 04.01 2207) те отрекоха! Значи има синя къртица (срам ме е ) :oops:

Не ми е засегнато егото, че ми няма темата,въпросът е защо я няма. Отговорът е само 1, някой го е заболяло, сините сълзи са рукнали, притеснил се е, че в тази тема някой може да се сети, че стадион "Г. Аспарухов" е построен върху старото сметище на София и др. и др.

ВЕЧЕ СЪМ НЕДОВЕРЧИВ КЪМ ЕКИПА НА ФОРУМА!!! Мислех да се махна, нотова значи да се предам за втори път. Първият път беше, като спрях да ходя по мачове (след плътни 18 години на "Овча Купел") заради лизането на г... на "Левски".

Сря Фев 21, 2007 4:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ИМА ЛЕВСКАР СРЕД МОДЕРАТОРИТЕ
Аман от говеда! Надали обаче някой ще предприеме някакви действия.

Сря Фев 21, 2007 4:21 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Знам само две неща. До сега не съм трил тема на реален потребител, който не е руски бот. Второто е, че няма нито един левскар сред модераторите и администраторите.
Не знам за коя точно тема става въпрос, не чета всички теми в "Кафе", "Фен зона" и "Зимни спортове", защото сме по трима и принципно колегите Хипер_Тон4е, Стефан и Zdravko са си титуляри, а ние с FeverNew сме поддръжка.
Администраторите и модераторите могат да трият.Чисто теоретично тема, в която никой друг не се е изказал, можеш да си изтриеш и сам.
Кой е изтрил темата, не знам.
Това обаче са тежки безпочвени обвинения.

Сря Фев 21, 2007 4:43 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Знам само две неща. До сега не съм трил тема на реален потребител, който не е руски бот. Второто е, че няма нито един левскар сред модераторите и администраторите.
Не знам за коя точно тема става въпрос, не чета всички теми в "Кафе", "Фен зона" и "Зимни спортове", защото сме по трима и принципно колегите Хипер_Тон4е, Стефан и Zdravko са си титуляри, а ние с FeverNew сме поддръжка.
Администраторите и модераторите могат да трият.Чисто теоретично тема, в която никой друг не се е изказал, можеш да си изтриеш и сам.
Кой е изтрил темата, не знам.
Това обаче са тежки безпочвени обвинения.

Е ВЕРВАЙ МИ, ЧЕ НЕ СЪМ СИ Я ИЗТРИЛ САМ.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВЕЧЕ КОЙ Е. ВТОРОТО МНЕНИЕ СЕ ОКАЗВА 100% ВЯРНО

Сря Фев 21, 2007 4:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами попринцип няколко пъти, юзъри на форума са казвали че имало, левскар, цскар и еди къде си във форума. Обикновено въпросните фенове на "грандовете" са били "видяни" при доста съмнителни обстоятелства, и това е една от причините нищо да не се прави. И второто което е, мисля че дори да се установи някой фен на тези или други отбори, никой няма да му изтрие мнение, камоли акаунт,(освен ако не говори прекалено много глупости, разбира се) само защото е фен на друг отбор а не на Славия. Просто такава е политиката на форума като че ли.

Сря Фев 21, 2007 6:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абсолютно глупави обвинения.Специално за раздел Кафе съм 100% че няма модератор,който да не е Славист.

САМО СЛАВИЯ!

Сря Фев 21, 2007 7:56 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Боже, слушам и не вярвам на очите си! :shock:
На мен ми прати 2 съобщения да ме пита защо му трия темата. Сигурно 11228372189 пъти трябва да ти обясня, че аз не съм правил подобно нещо. Съмнявам се, всъщност съм 99% сигурен, че никой друг админ или мод ще ти пипне темата без да те пита или поне да те уведоми.
Абсолютно безпочвени обвнинения. По-скоро си помисли, дали сам не си го направил.

Какви ли други неща нямаше в този форум, ма това вече е върха! Да обвиняват някой от екипа в левскарщина!
Пази, боже, сляпо да прогледа!

Сря Фев 21, 2007 8:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:shock: Е това вече беше връх на сладоледа- някой от нас да е Левскар е безумство самата мисъл за това ! Както и да е- сещам се за темата която ти беше пуснал първо в фен зоната- понеже не беше нищо свързано с нас като фенове я преместих в Кафе защото там и беше мястото. Като лично се уверих че темата е успешно преместена и в нея имаше точно две твои мнения- от там на татък за нея отговарят колегите от Кафе , но никой не би ти изтрил темата- пък камоли който и да е от нас да е дори с най - малки симпатии към пфк лефски. Така че те съветвам ти да помислиш да не би сам да си я делнал.

и наистина ще се присъединя към FeverNew с :

"Пази, боже, сляпо да прогледа!"

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Фев 21, 2007 8:59 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
стефане признаи си че ти си лефскара и да се приключва :roll: поеми цялата отговорност :shock: :D :D :D :D :D

Съб Фев 24, 2007 7:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отвсякъде- даже кръвта ми е синя , ама по друга линия :wink: :D :D :D :D :D :D :!:

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Фев 24, 2007 8:35 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 10 мнения ]