ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВА
Автор |
Съобщение |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
 ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВА
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Авг 14, 2007 11:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Пропада ни държавата засъжаление ! Завладяват ни цигани и турци , даже вече и футбола ни турците го държат ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Авг 15, 2007 9:07 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Мен ме притесняват повече циганите...турците са хора работливи и скромни, тая тяхна религия ги подтиска достатъчно...обаче тия мангали са си....развъждат се като хлебарки!А това в Красна Поляна което е станало вече е прекалено, чак и смърт за българите да скандират, държават ни наистина отива много на зле, ама така е щото сме скапана нация и всеки дърпа към себе си, тая националистическа вълна която ни залива в момента е доста закъсняла !!Цигание са много и откъдето минат нищо не расте, нещо като в химна на говедата, то всички цигани са фенове на лефски може от там да са го взаимствали? 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Авг 15, 2007 9:47 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
wattie написа: Един хубав ден ще се превърнем във втората Югославия - ще си изпратим турците и циганите на югоизток, ще се поколим и побесим малко, американците ще хвърлят 50-100 бомби... Накрая ще се разделим поживо поздраво и ще почнем да ядем хуманитарни помощи докато си стъпим на краката. Така животът продължава весело до след новите 50-60 години, когато нещата ще се обърнат, ще има обединителни войни, пак колене, пак бесене и пак същата история... бас държа че всички са ви учили, че тя се повтаря
Това наистна ли го вярваш? Никога не можем да се превърнем във втора Югославия по простата причина, че циганите не се нито босненци, нито хървати, дори не са албанци. Така че мога да кажа, че никога не е късно да цепнеш някоя нахална ромска мутра!!!
_________________ 100
|
Сря Авг 15, 2007 11:52 am |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
Цитат: Мен ме притесняват повече циганите...турците са хора работливи и скромни, тая тяхна религия ги подтиска достатъчно...обаче тия мангали са си....развъждат се като хлебарки! Съгласен съм с теб.
Исторически погледнато циганите са най долната каста в Индия, а не знам кой ги нарече "роми" (каква е тая партия "Евророма") и от къде дойде тази думичка навсякъде се наричат цигани по света. Постоянно набези правят в провинцията (горките възрастни хора), а сега започнаха в столицата. Надявам се поне държавата да приеме закон да се ражда по едно дете да имат и да им дава безплатни презервативи, като се замисля те няма да знаят как да ги ползват. Задължително да завършат основно образование, ако не иска да учи никакви помощи за децата им. Просто трябва да се вземат мерки, защото след 10 години не ми се мисли какво ще става в България. Леле отплеснах се 
|
Сря Авг 15, 2007 3:03 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Според мене всичко е в управлението и властта.Държавата винаги угажда на ромската паст,когато писнат и наще си свалят гащите,но съм убеден,че това няма да продължи още много,стига системата да работи(което вече е мн съмнително!).Също така според мене полицията трябва да има повече правомощия,да може да рейгира по-остро в ситуации като тази,или като на мача Литекс-Цска -полицаите да седят на полувин метър от хората,които се катерят по загражденята и организират безвредиците, и да не правят нищо...
Сря Авг 15, 2007 8:18 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Пичове тая тема е много болна и същевременно актуална, днес се поинтересувах по подробно за ситуацията в ''Красна Поляна'' и мои колеги които са по навътре в нещата и да кажем, че винаги са с няколко хода напред ми разясниха за какво иде реч.....всичко е пунта мара, Първанов и оня Плевенския на празника на Варна по морето, всичко е Пунта Мара за да се отклонява общественото внимание и сериозните проблеми...държавата ни не отива на добре!!Няма индустрия, няма внос, ужким митата щяха да паднат а ние сме сключили спогодби чак до 2011, значи в един Париж който претендира за един от найс къпите градове в света...има супермаркети които в никакъв случай не са по лоши от нашите била и фантастико където буквално за 20 евро правиш такъв пазар който в БГ е невъзможен с 40 лева.....Сърбите бях в Белград, сърбите след сумати войни и бомбардировки са 5 пъти по добре, нямат грам незасъдена земя, в покрайнините на Белград може да карат стари коли, но няма циганията която опасва наща столица....Черноморието ни е най ужасното възможно, за повече от два дни не бих отишъл на тоя Илиянски Презастроен Панаир...казвам ви под сурдинка ако някой има сметка в Първа Инвестиционна Банка да се поослуша малко или да провери в екон. Бг на софийска фондова борса кои акции се търгуват и да си прави съответните изводи....за съжеление не съм оптимист и очаквам в най-скоро време да се случи нещо, не знам какво, знам само че комунягите ебават майката на всичко!!В момента икономика в Бг. няма....инфлацията официално е 8% а цените скачат тройно...все пак всички сме учили матекатика и знаем че това не са 8 %....мога да продължавам, но предпочитам да спра!!Все повече се замислям след последните няколко седмици какъв е смисъла да се развиваш в тази абсурдна страна?........
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Авг 15, 2007 8:22 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ато стана въпрос за комунягите да не съм ги избрал аз.Аз просто сърбам супата на болшинството БЪЛГАРИ които си знаят доидат ли избори за каквото и да било отиват и гласуват за тая червена сган.ТРЯБВА ЯВНО АД СТАНЕ КАТО 97 ,носе отплеснахме от темата по която има още доста какво да се каже и направи 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Сря Авг 15, 2007 10:08 pm |
|
 |
|