Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
 Търси се ???
На мача с Латекс-а бях си оставил чантичката с всички документи на 1 седалка ,но след мача я нямаше....къде ли не я тарсихме с 100qn ,но нищо... е каф славист треа да е да земе некфа чантичка деа... ся сам господин никой...
Някой ако е видял нещо да казва !
Отново мерси на Стоян !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Окт 20, 2007 7:41 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Звънни в 6-то, може някой да я е дал на полицаите, но те пък няма да те търсят.
|
Нед Окт 21, 2007 12:11 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
 Re: Търси се ???
``Fanatic`1913`` написа: На мача с Латекс-а бях си оставил чантичката с всички документи на 1 седалка ,но след мача я нямаше....къде ли не я тарсихме с 100qn ,но нищо... е каф славист треа да е да земе некфа чантичка деа... ся сам господин никой... Някой ако е видял нещо да казва !
Отново мерси на Стоян ! Ти нали тая чантичка ми я даде на мен да я оставя на седалката пред мен?! След като я сложих след известно време я гледах там, но после спрях да й обръщам внимание, а и се преместих 
Нед Окт 21, 2007 7:36 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
Count Vampirium написа: ``Fanatic`1913`` написа: На мача с Латекс-а бях си оставил чантичката с всички документи на 1 седалка ,но след мача я нямаше....къде ли не я тарсихме с 100qn ,но нищо... е каф славист треа да е да земе некфа чантичка деа... ся сам господин никой... Някой ако е видял нещо да казва !
Отново мерси на Стоян ! Ти нали тая чантичка ми я даде на мен да я оставя на седалката пред мен?! След като я сложих след известно време я гледах там, но после спрях да й обръщам внимание, а и се преместих 
Е там беше брат ама после... то вината си е моя. Бях до 6-то още след мачо ама....

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Окт 22, 2007 12:27 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
``Fanatic`1913`` написа: Count Vampirium написа: ``Fanatic`1913`` написа: На мача с Латекс-а бях си оставил чантичката с всички документи на 1 седалка ,но след мача я нямаше....къде ли не я тарсихме с 100qn ,но нищо... е каф славист треа да е да земе некфа чантичка деа... ся сам господин никой... Някой ако е видял нещо да казва !
Отново мерси на Стоян ! Ти нали тая чантичка ми я даде на мен да я оставя на седалката пред мен?! След като я сложих след известно време я гледах там, но после спрях да й обръщам внимание, а и се преместих  Е там беше брат ама после... то вината си е моя. Бях до 6-то още след мачо ама....
Аз дори не съм видял и на коя седалка е била !!! Иначе който я е взел нека да я върне !!! 
Пон Окт 22, 2007 9:11 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
nemeri li go?
Пон Ное 12, 2007 9:56 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
sandokan написа: nemeri li go?
не

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Ное 13, 2007 11:08 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
``Fanatic`1913`` написа: sandokan написа: nemeri li go? не
eh lo6o...
policaite kakvo ti kazaha?
Вто Ное 13, 2007 3:54 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
sandokan написа: ``Fanatic`1913`` написа: sandokan написа: nemeri li go? не eh lo6o... policaite kakvo ti kazaha?
Братле личи си, че не живееш от доста време в Бг....запомнете едно - Полиция се вика само в кераен случай - ако има убийство или нещо много сериозно, нас преди време като ни разбиха апартамента и дознателите ме обвиниха мене че съм инсцинирал обира защото имало навсякъде мои отпечатъци....виж логика, на друг приятел докато правиха оглед на кражбата и съставяха протокола му гепили и неоткраднатото злато - полицията е последната институция в йерархията на управление на която можеш да разчиташ в Бг. редовия полицай(милиционер) е символ на комплексарщина и елементарност, полицай и интелект е оксиморон!Ще извадиш нови документи и това е, друг изход няма!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Ное 13, 2007 4:11 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: sandokan написа: ``Fanatic`1913`` написа: sandokan написа: nemeri li go? не eh lo6o... policaite kakvo ti kazaha? Братле личи си, че не живееш от доста време в Бг....запомнете едно - Полиция се вика само в кераен случай - ако има убийство или нещо много сериозно, нас преди време като ни разбиха апартамента и дознателите ме обвиниха мене че съм инсцинирал обира защото имало навсякъде мои отпечатъци....виж логика, на друг приятел докато правиха оглед на кражбата и съставяха протокола му гепили и неоткраднатото злато - полицията е последната институция в йерархията на управление на която можеш да разчиташ в Бг. редовия полицай(милиционер) е символ на комплексарщина и елементарност, полицай и интелект е оксиморон!Ще извадиш нови документи и това е, друг изход няма!
mm da.
eto zaradi takiva gnusotii ot strana naprimer na policaite se premestix..
aaah koga li 6te stanem kato v zapada?
ne me razbirajte pogre6no, az obi4am Bulgaria - planinite, moreto, Kopriv6tica itn.
no prosto sme mnogo zle, tyk tova ako be6e stanalo 6tiaha policaite da rabotiat den i no6t dokato ne nameriat otkradnatoto.
Вто Ное 13, 2007 5:57 pm |
|
 |
|