Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 12:07 am

Отговори на тема  [ 72 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
 Хроники на един шизофреник 
Автор Съобщение
Познат
Аватар

Мнение 
Мача с Локо Пловдив ще бъде голямо зрелище определено ама за дивия кър Стара Загора не се помръдвам.Предпочитам някоя планина, някоя хижичка,нещо подобно отколкото тея глупости!!

Чет Фев 28, 2008 9:30 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Мача с Локо Пловдив ще бъде голямо зрелище определено ама за дивия кър Стара Загора не се помръдвам.Предпочитам някоя планина, някоя хижичка,нещо подобно отколкото тея глупости!!

ПИЧ трябва да смениш дилъра!

Чет Фев 28, 2008 9:38 am
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
Пък и времето като гледам какво го дават-понижаване на температурите,през почивните дни облачност и дъжд почти в цялата страна.Мен ако питате за стара загора не си заслужава-оставете екскурзиите за някой по-колоритен град за да могат наистина по-голям брой хора,които иначе нямат възможност,да видят нещо наистина което ще им остане :)
Пък ся ако има наистина мераклии-да идат да се намокрят едно хубаво там на стадиона,да псуват заедно с местните селяни и за капак на някой да му строшат колата и да няма после с кво да си дойде-отивайте! То дървените глави нали знаете-само опита ги учи :wink:

Чет Фев 28, 2008 9:39 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
slavia_forever_club написа:
Пък и времето като гледам какво го дават-понижаване на температурите,през почивните дни облачност и дъжд почти в цялата страна.Мен ако питате за стара загора не си заслужава-оставете екскурзиите за някой по-колоритен град за да могат наистина по-голям брой хора,които иначе нямат възможност,да видят нещо наистина което ще им остане :)
Пък ся ако има наистина мераклии-да идат да се намокрят едно хубаво там на стадиона,да псуват заедно с местните селяни и за капак на някой да му строшат колата и да няма после с кво да си дойде-отивайте! То дървените глави нали знаете-само опита ги учи :wink:

Бате ти в епроветка ли си расал ??? Кво ти пука кво ще е времето и престани да си даваш тъпите коментари " тази екскурзия не си заслужава " защото като такива дървени философи като тебе сме на това положение с гостуванията ! Стой си у гората и си сечи дървата и си повтаряй " живота е чудесен " !!! Аре у лево киртак :x :x :x

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Фев 28, 2008 11:09 am
Профил ICQ
Познат
Аватар

Мнение 
Слушай,мисля че имам право да си давам мнението така както всеки останал тук във форума и нищо лошо няма в това да си го дам,така че не ме контрирай.Както казах-ще има такива като теб и то такива винаги е имало,които и в дъжд и в сняг и с риск нещо да им се случи(както и впоследствие става) на тях самите пак ще отидат.Такава порода хора има много.
Но на мен лично ми се струва и това опитах да обясня,че много повече би си заслужавала една екскурзия до някой от по-големите градове като София,Пловдив,Варна,Бургас например-та те се броят на пръсти и съм сигурен чу там хората има наистина какво да видят!
И все пак в България тези градове са 3 или 4 не са 100 а не знам дали ще повярваш че има много хора които мечтаят да идат и да гледат мач на някой такъв стадион.А това тук ми прилича на следното-седят си двама приятели в София,доскучало им няма какво да правят и единия пита другия:
``Абе,Вуте дай да предприемем нещо``, а другия отговаря ``Е па кво?`` и пак първия ``Ми да идем на един мач да идем някъде у село например..provinciata``
Та такава е и вашата работа.И не можеш да не се съгласиш с мен и с факта,че на мачове в София и Пловдив съм виждал и е имало по цели автобуси хора фенове дето се изсипват.Но същото явление никъде другаде не се наблюдава.
В тея села и селца няма какво да се прави освен да се пие,бие и псува но според мен а и не само,според хора от немския фен-клуб на Славия (чисти българи разбира се) това не е правилно.Така че всеки сам да решава да хаби ли пари за нещо такова или да ги пести за нещо по-добро.Но провизиите трябва да отиват за по-добри места, това е сигурно.

Чет Фев 28, 2008 11:34 am
Профил WWW
Познат
Аватар

Мнение 
A service_crew към теб имам лично обръщение-епруветка се пише с У а не с О :!:

Чет Фев 28, 2008 11:36 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
slavia_forever_club написа:
A service_crew към теб имам лично обръщение-епруветка се пише с У а не с О :!:

Не само че от край време ме дразниш с твоите пророчески изцепки, ами сега и с по-горните си три мнения. Прегледай се. Миришеш ми на някакъв провокатор или просто си толкова ограничен. Ще ме съветва той да не ходя в Стара Загора...

ВЪЗМОЖНО най-последно предупреждение ти давам преди да те изгоня от фроума.

Чет Фев 28, 2008 3:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 72 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща