|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
 ОСМА ГРУПА
Как ще се развият събитията в нашата група? Ясно е, че ще наблюдаваме спокойно световно, без нашите да ни късат нервите, но кои тимове ще продължат от Осма група?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Последна промяна seth на Пет Окт 28, 2005 11:19 am, променена общо 1 път
|
Сря Юни 08, 2005 7:21 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Еми вече стана ясно,че Хърватска и Швеция ще продължат напред. А доколкото за нашите,мисля че ще завършим на 3-то място. Освен,ако Унгария ни изместят,но не ми се вярва!
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Сря Юни 08, 2005 1:14 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Аз до последно ще вярвам в теорията на (не)вероятностите и ще се надявам на наша победа в Швеция, на загуба на шведите от Хърватия и равенство в Будапеща. Това е много малко вероятно, но и две загуби на Франция от Израел и България като домакин през 1993 също бяха в сверата на научната фантастика. Освен това, истинският привърженик на определен отбор (особено, ако този отбор е националният) трябва да се надява и да бъде сигурен в успеха до край!!!!!!!!!!
Вече организирам екскурзията до Швеция, така че за мен има само един изход - победа. Ако някой друг истински привържаник на България е на мойто мнение и иска да подкрепя отбора в Стокхолм, може да ми се обади.
ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА.
_________________ 1913
|
Сря Юни 08, 2005 10:44 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Божо написа: Аз до последно ще вярвам в теорията на (не)вероятностите и ще се надявам на наша победа в Швеция, на загуба на шведите от Хърватия и равенство в Будапеща. Това е много малко вероятно, но и две загуби на Франция от Израел и България като домакин през 1993 също бяха в сверата на научната фантастика. Освен това, истинският привърженик на определен отбор (особено, ако този отбор е националният) трябва да се надява и да бъде сигурен в успеха до край!!!!!!!!!! Вече организирам екскурзията до Швеция, така че за мен има само един изход - победа. Ако някой друг истински привържаник на България е на мойто мнение и иска да подкрепя отбора в Стокхолм, може да ми се обади. ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА. Е нали знаеш,че всичко си има граници. Разбира се все още се надявам,но вече по друг начин,просто нямам същото желание. Просто с тази игра която показват не виждам как ще бием Швеция. А и не забравяй,че вече 2 пъти поред ни трескат с не малък резултат. Щом в София играем по този начин(всички видяха как),тогава какво да очаквам от мача с Швеция там!? Пак казвам въпреки всичко ще се надявам,но поне ако паднем няма да ми дреме въобще,защото тя тръпката отмина.
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Чет Юни 09, 2005 2:04 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Теоретически можем да бием Швеция в Стокхолм, защото ще играем много по-освободено от тях. Шведите могат да се издънят и в Загреб, и в Будапеща, дори да загубят някоя точка от исландците. Но това чудо не би помогнало на скапания ни вътрешен футбол, където командват мафиоти под благосклонния поглед на корумпирани пияници.
Националният отбор не може да бъде параван на жалкото ни клубно първенство!
|
Чет Юни 09, 2005 4:49 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Аз това световно го отписах, сега се надявам в Швеция поне да паднем с по малко голове щото като гледам играта лошо ни се пише.
Цитат: Теоретически можем да бием Швеция в Стокхолм, защото ще играем много по-освободено от тях. Шведите могат да се издънят и в Загреб, и в Будапеща, дори да загубят някоя точка от исландците
Еххххххх мечтииииииии! А наздраве !
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Юни 11, 2005 12:13 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Абе, всичко е в краката на Четата на Троичков 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юли 03, 2005 12:22 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ЗА ЖАЛОСТ ТРЕБЕ И МАЛКО У ГЛАВИЦАТА ДА ИМАШ НЕ САМО У КОПИТЦАТА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Авг 05, 2005 9:35 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |