Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 3:51 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Благо дебютира срещу Барса? 

Ще се спаси ли Депортиво Алавес от изпадане?
Да 82%  82%  [ 18 ]
Не 18%  18%  [ 4 ]
Общо гласове : 22

Благо дебютира срещу Барса? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това означава ли че Благо е по-красив от Леонардо Ди Каприо в твоите очи? :wink:

Нед Яну 22, 2006 12:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АЙДЕЕЕ УСПЕХ, БЛАГОО! БИЙ РОНАЛДИНЬО ПО ГЛАВАТА, БИЙ , БИЙ , БИЙ !!! :D

Нед Яну 22, 2006 6:06 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Благо излезе от игра... Общо взето приличен дебют- не направи грешки, но и не можа да спечели персоналния двубой със Силвиню, който се очерта ярко. Все пак да не забравяме, че това е Барселона и никой не е очаквал чудеса от Алавес и Благо. Успешен дебют.
А голът беше типично по нашенски- неразбирателство в защитата, слаба изява на вратаря... Сами си го вкараха... Но мачът продължава...
Топспорт написа:
Българинът Благой Георгиев, който в началото на януари премина в испанския Алавес направи дебюта за новия си тим в гостуването на "Ноу Камп" срещу шампиона Барселона.

Халфът започна първата си среща с Алавес като титуляр и записа 58 минути игра, след което бе заменен от Елтон. Георгиев излезе срещу именития съперник със задачата да опази суперзвездата на "каталунците" Роналдиньо. Напрежението у бившия играч на Славия си каза думата и още в 10-ата минута той получи жълт картон.

В крайна сметка обаче Алавес загуби срещата с 0:2 след като шведът Хенрик Ларсон откри резултата в началото на второто полувреме. В 72-ата минута нападателят бе заменен от младия Лео Меси, който от своя страна оформи крайното 2:0. В 69-ата минута пък Роналдиньо изпусна дузпа за Барселона.

Така шампионът на Испания записа 20-та поредна победа във всички турнири и продължава да бъде водач във временното класиране в Примера Дивисион с 49 т. от 20 мача. Вторият Валенсия изостава на цели 10 от Барселона, а Алавес са последни с актив от 15. От заветното 17 място, където в момента се намира отборът на Майорка ги делят само три точки. В следващия кръг отборът на Благой Георгиев приема Реал Сосиедад у дома.

СпортНетИнфо написа:
Дебют за Алавес направи българинът Благой Георгиев, който като започна като титуляр и игра до 57-та минута, когато бе заменен от Елтон. В 9-та минута Георгиев получи жълт картон за нарушение срещу Силвиньо. Въпреки това той остави добро впечатление с играта си още в първия мач.

Нед Яну 22, 2006 9:35 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Това означава ли че Благо е по-красив от Леонардо Ди Каприо в твоите очи? :wink:

хаххахаа Благо по никакъв начин не може да се сравнява с Леонардо.......Лео е некъв лигльо :mrgreen: :wink:

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Пон Яну 23, 2006 12:50 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е този отговор ми хареса! :D Получаваш награда :
Изображение :wink:

Пон Яну 23, 2006 1:58 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Сблъсък на титани:

Изображение

Пон Яну 23, 2006 2:36 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
FeverNew написа:
Сблъсък на титани:

само, че единия е още бебе титанче...

Пон Яну 23, 2006 3:11 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Е този отговор ми хареса! :D Получаваш награда :
Изображение :wink:

ооо мерси :D

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Пон Яну 23, 2006 4:17 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Лелеее прочетох коментарите във форума на тЪпспорт по интервюто с Благо. Такива жалки хора има простооо... И май никой не знае че е тренирал само 1 седмица преди това и то след операция от херния. Пълни простаци! Ето и интервюто :

Часове след дебютa си за Алавес срещу Барселона националът Благой Георгиев се завърна в България и даде интервю за Топспорт.бг.

- Благо, доволен ли си от дебюта си на “Камп Ноу”?
- Не, защото загубихме. Яд ме е за поражението. Освен това получих травма в четириглавия мускул на бедрото. Още снощи ме прегледа лекарят на Алавес, днес отивам и при д-р Михаил Илиев. Надявам се да не е нещо сериозно.

- Как видя срещата с Барселона от терена?
- Мисля, че започнахме добре и двубоят бе равностоен през първата част. След това допуснахме грешки и бяхме наказани.

- Как се играе срещу мегазвездата Роналдиньо?
- Тежко е. Слава богу, че снощи той не беше във върхова форма. Но за мен е чест, че съм играл срещу него.

- Размени ли си фланелката след мача?
- Не. Реших да я запазя, защото ми е първата с Алавес.

- Какво ви каза след мача треньорът Хуан Карлос Олива?
- Да не се отчайваме. Че има още много срещи и че играта на отбора се подобрява.

- Докога си в България?
- Дойдох само да си взема работната виза и във вторник летя обратно за Испания.

- Чувал ли си се с колегата ти в националния отбор Валери Божинов?
- Чухме се. Той каза само, че не играе за Фиорентина, без да ми обясни причините за това.

Пон Яну 23, 2006 8:50 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2