Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Сарагоса разгроми Реал (Мадрид) с 6:1
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
arsenal sa qli dosta hlqb i mislq che ne ste koj znae kakwo ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Фев 22, 2006 3:34 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
bodzhov_zv написа: dani_slavista написа: .... ЦЯЛ СЕВЕРЕН ЛОНДОН ЛИКУВА В МОМЕНТА !!!
GO GO GUNNERS !!! Ами, феновете на Спърс ги е яд.
Ти от шпорите ли си? Аз яко съм от тях и винаги съм бил всъщност.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Сря Апр 19, 2006 11:45 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Предпочитам Лийдс, но като няма риба и рака е риба. В казармата имахме един перничанин от Тотнъм и без връзка с разговора и без причина викаше:
" Тотнам, Тотнам- те тва е отборо! Кат чуя Тотнъм и ми просветлева, а кат ги гледам имам чуството, че сърцето ми че фръкне"...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Апр 19, 2006 9:11 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
bodzhov_zv написа: Предпочитам Лийдс, но като няма риба и рака е риба. В казармата имахме един перничанин от Тотнъм и без връзка с разговора и без причина викаше: " Тотнам, Тотнам- те тва е отборо! Кат чуя Тотнъм и ми просветлева, а кат ги гледам имам чуството, че сърцето ми че фръкне"...
Тоя е бил страшна изрезка сигурно  ?
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Апр 20, 2006 8:06 am |
|
 |
|