Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 5:13 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 България- Шотландия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
Ne mi puka,nie trqbva da sme s otbora i vuv loshi i vuv dobri momenti,pone tezi,koito sme istinski fenove,a ne psevdo takiva.

Ма чакай малко ние ще сме с отбора, когато играят в него само българи ако ще и с 10:0 да падаме. Поне ще си знаем, че са си наще и толкова си могат.

Чет Май 11, 2006 9:49 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Така... Снощи гледах запис от мача... Ами, има от какво да се притесняваме преди евроквалификациите, то и Стоичков го каза...
Лошото е, че хвърля доста критики към Караславов и го напада персонално, че е виновен за първия и втория гол. Всъщност за първия гол съм съгласен. При второто попадение вината си е на цялата защита и Домовчийски. Но той няма как да бъде винен, защото все пак не е защитник.
След смяната на Караславов с Янев, защитата тотално се побърка. Минаването на Й. Тодоров на десния бек въобще не беше сполучливо и имаше двоен отриецателен ефект- хем допусна много брак, хем вече нямаше кой да тормози поличките отпред. Много неудачни смени и рокади и се надявам треньорите да осмислят грешката.
Лусио Вагнер допуска много грешки и не знам Стоичков не гледа ли мачовете на Левски- та лявата зона в защита им е ахилесовата пета на тях и затова заслугата е точно на Вагнер. Слаб Топузаков, слаб Росен Кирилов и слаби Стоян Колев и после Михайлов. Знаем, че Петков е контузен, но Здравков прави страхотни мачове... Илиян Стоянов също е далеч по- стабилен от Вагнер. Ако не бяха влошени личните отношения на треньора с тези играчи щяхме да имаме сигурна врата + подкрепата на японците, защото Стоянов им е любимец. Янко Вълканов също би се справил отлично на левия бек. Той направи отличен мач с Мексико и не знам защо не получава шанс.
Много титуляри липсваха, но и при шотландците беше така. Техните заместници получиха шанс, но не го оправдаха.
Дано сега Шотландия да бие Япония и поне да не приключим на последното място.

Изображение

Пет Май 12, 2006 6:26 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Много от играчите не са за националния, ма никой не ни пита.

Пет Май 12, 2006 9:10 am
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Като почнем първо от говедата в националният :evil: :evil: :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Май 12, 2006 11:11 am
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
Много от играчите не са за националния, ма никой не ни пита.

така е....аз по принцип нали съм си Левскарка..и ми е кеф да виждам некой от "Левски" в националния обаче......Живко Миланов....той още не е за националния......а да не говорим,че и Лусио Вагнер няма място там(въпреки че е мн добър)...все пак е български отбор....не може да вика чужденци,пък дори да имат българско гражданство......ааа вратарите,които е извикал са мн зле....нз кво му пречеше на Ицо да извика Иванков....ама ае то вече е късно...

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Пет Май 12, 2006 12:27 pm
Профил YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Нищо не можем да променим, аз лично съм се отчаял мнооого отдавна от националния, малко след започване на квалификациите за ЕП'96 (мача с Албания, завършил 1:1)

Пет Май 12, 2006 12:52 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А дано тоя път да започнеме зле пък да завършиме добре! Трябва свежа игра в националния, тва им липсва според мен!

Пет Май 12, 2006 1:19 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2