Автор |
Съобщение |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
mito00 написа: Сега ще е интересен мачът Франция - Италия на 16 септември. Наистина ми е много любопитно какво ще се случи.
Ми французите ще им го натъпчат на жабетата 
|
Вто Юли 18, 2006 1:28 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Вече е без значение поне за мен, Италия е световен..
Вто Юли 18, 2006 4:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
fisher96 написа: mito00 написа: Сега ще е интересен мачът Франция - Италия на 16 септември. Наистина ми е много любопитно какво ще се случи. Ми французите ще им го натъпчат на жабетата 
А дано - и аз тва се надявам 
Вто Юли 18, 2006 7:42 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
fisher96 написа: mito00 написа: Сега ще е интересен мачът Франция - Италия на 16 септември. Наистина ми е много любопитно какво ще се случи. Ми французите ще им го натъпчат на жабетата 
кое? главата по дълбоко в гърдите!! не стаайте смешни!
Сря Юли 19, 2006 5:19 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
C/\ABuCTA написа: Gospodin_2_Lica написа: C/\ABuCTA написа: Gospodin_2_Lica написа: C/\ABuCTA написа: Gospodin_2_Lica написа: Всеки може да си изтърве нервите особенно в такъв момент на мача !!! И сега на всякъде Зидан тва Зидан онова ! Този човек е дал толкова за франция и за световният футбол и не требваше по-този начин да преключва кариерата му ! Жалко ! Аз разбрах ,че Матераци го е обидел по адрес на сестра му и за това не е издържал ! Поставете се на негово място ! C/\ABuCTA в такъв момент ако наговоря куп простотии по адрес на сестра ти приятно ли ще ти стане и дали и ти няма да реагираш по този начин , тва се отнася и ако някой се отнесе по адрес на моята сестра ! Цитат: Прав си ако говориш за Благо! Благо има много ама много хляб да яде за да кажа с чисто сърце велик футболист не само аз ами и целият свят !!! 1во нямам сестра. 2ро нека ти нарисувам картинката , защото май не можеш да го видиш : това е последния му мач някога , финал на световно , продълженията , огромно напрежение , всичко виси на косъм. Няква провукация в която и той взима дейно участие И .. и мога само да кажа , че не великия зидан който толкова обичате , ами един тъп арабин може да реагира по такъв начин в тази ситуация да! Каквото ще да са му казали да беше мислил как ще му свърши кариерата, да беше мислил за франция в този момент , но не той си показа точно откаде идва - тъп пустиняк , да си ходи у алжир! И каквото и да ми говорите по-велик от Шиърър няма! Просто се радвай ,че нямаш сестра и по-този начин не можеш да ме разбереш какво искам да ти кажа !!! Като Шиърър е най-великият за теб защо симпатизираше за Италия ,а не за Англия ???  Абе пич ти си много зле бе. Я се успокой! Логично е че бях за Англия цялото първенство докато не отпаднаха. След това вече от останалите отбори най-симпатични и най-много исках да вземат купата Италия и за това съм радостен. Освен това страшно много ме дразнят французите и просто не исках те да взимат купата. Освен това преди всичко съм българин и ако не играем ние не мога да бъда толкова развълнуван или разочарован примерно като след мач на Англия. А това че много от вас такива франкофони на мен не ми харесва , но всеки си избира сам за себе си. Сега пийни една ракийка и се отпусни и не се закачай с мен. Евала ,братле ,че си разбрал че съм много зле !!! 1во - Не съм се изнервил ,явно ти се палиш като клечка кибрит в ръцете на пироман !!! 2ро - Нито жабари или петли , или кокошки и прочие не симпатизирах както на Англия на това световно ! Естествено и мен най-много ме вълнува Българският отбор и след това ,който и да е ! 3то - Исках просто да ти обесня ,че защитавам Зидан срещу Матераци заради тази малоумна постъпка като убиди или нарани с думи семейството му ,защото всеки един от нас има семейство съставено от братя и сестри , майка и татко ! Но явно ти за пореден път не можеш да ме разбереш пък и нямаш сестра за това спирам да ти обеснявам !!! 4то - Защо да не се закачам с тебе ??? Да не би да си племенник на Венци и после да ме чупят мутрите му някъде из София И 5то ,но не на последно място НЕ ПИЯ РАКИЯ !!! ВИЖ ВОДКА , ДЖИН , МЕНТА , МАСТИКА ... да ,но не и РАКИЯ !!!  П.С. Мий си краката и си лягай  ! Щом не се нервиш тогава не слагай това "  " след изказването си. В противен случай оставаш неразбран и си просиш отговор в същия стил, който и получаваш. Не ти трябва да разбираш защо да не се закачаш с мен. Не виждам какво засягаш темата за семейството , като там е логично да сме на едно мнение, а и аз спрях да говоря за нея отдавна. Майната му на Зидан! Пише се "П.П." на български. П.П. Пийни едно топло мляко, мий си зъбките и си лягай като не си дорасъл за ракия.
Верно не съм дорасал за ракия ,но от 7 години пия Водка
А млякото го ползвам за отрезняване ( киселото )
Сря Юли 19, 2006 11:03 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Gospodin_2_Lica написа: C/\ABuCTA написа: Gospodin_2_Lica написа: C/\ABuCTA написа: Gospodin_2_Lica написа: C/\ABuCTA написа: Gospodin_2_Lica написа: Всеки може да си изтърве нервите особенно в такъв момент на мача !!! И сега на всякъде Зидан тва Зидан онова ! Този човек е дал толкова за франция и за световният футбол и не требваше по-този начин да преключва кариерата му ! Жалко ! Аз разбрах ,че Матераци го е обидел по адрес на сестра му и за това не е издържал ! Поставете се на негово място ! C/\ABuCTA в такъв момент ако наговоря куп простотии по адрес на сестра ти приятно ли ще ти стане и дали и ти няма да реагираш по този начин , тва се отнася и ако някой се отнесе по адрес на моята сестра ! Цитат: Прав си ако говориш за Благо! Благо има много ама много хляб да яде за да кажа с чисто сърце велик футболист не само аз ами и целият свят !!! 1во нямам сестра. 2ро нека ти нарисувам картинката , защото май не можеш да го видиш : това е последния му мач някога , финал на световно , продълженията , огромно напрежение , всичко виси на косъм. Няква провукация в която и той взима дейно участие И .. и мога само да кажа , че не великия зидан който толкова обичате , ами един тъп арабин може да реагира по такъв начин в тази ситуация да! Каквото ще да са му казали да беше мислил как ще му свърши кариерата, да беше мислил за франция в този момент , но не той си показа точно откаде идва - тъп пустиняк , да си ходи у алжир! И каквото и да ми говорите по-велик от Шиърър няма! Просто се радвай ,че нямаш сестра и по-този начин не можеш да ме разбереш какво искам да ти кажа !!! Като Шиърър е най-великият за теб защо симпатизираше за Италия ,а не за Англия ???  Абе пич ти си много зле бе. Я се успокой! Логично е че бях за Англия цялото първенство докато не отпаднаха. След това вече от останалите отбори най-симпатични и най-много исках да вземат купата Италия и за това съм радостен. Освен това страшно много ме дразнят французите и просто не исках те да взимат купата. Освен това преди всичко съм българин и ако не играем ние не мога да бъда толкова развълнуван или разочарован примерно като след мач на Англия. А това че много от вас такива франкофони на мен не ми харесва , но всеки си избира сам за себе си. Сега пийни една ракийка и се отпусни и не се закачай с мен. Евала ,братле ,че си разбрал че съм много зле !!! 1во - Не съм се изнервил ,явно ти се палиш като клечка кибрит в ръцете на пироман !!! 2ро - Нито жабари или петли , или кокошки и прочие не симпатизирах както на Англия на това световно ! Естествено и мен най-много ме вълнува Българският отбор и след това ,който и да е ! 3то - Исках просто да ти обесня ,че защитавам Зидан срещу Матераци заради тази малоумна постъпка като убиди или нарани с думи семейството му ,защото всеки един от нас има семейство съставено от братя и сестри , майка и татко ! Но явно ти за пореден път не можеш да ме разбереш пък и нямаш сестра за това спирам да ти обеснявам !!! 4то - Защо да не се закачам с тебе ??? Да не би да си племенник на Венци и после да ме чупят мутрите му някъде из София И 5то ,но не на последно място НЕ ПИЯ РАКИЯ !!! ВИЖ ВОДКА , ДЖИН , МЕНТА , МАСТИКА ... да ,но не и РАКИЯ !!!  П.С. Мий си краката и си лягай  ! Щом не се нервиш тогава не слагай това "  " след изказването си. В противен случай оставаш неразбран и си просиш отговор в същия стил, който и получаваш. Не ти трябва да разбираш защо да не се закачаш с мен. Не виждам какво засягаш темата за семейството , като там е логично да сме на едно мнение, а и аз спрях да говоря за нея отдавна. Майната му на Зидан! Пише се "П.П." на български. П.П. Пийни едно топло мляко, мий си зъбките и си лягай като не си дорасъл за ракия. Верно не съм дорасал за ракия ,но от 7 години пия Водка  А млякото го ползвам за отрезняване ( киселото )
Браво!
Пет Юли 21, 2006 11:13 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Какво ще кажете да си цитирате само последните мнения, а не целия разговор?
|
Пет Юли 21, 2006 12:00 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Още 2 и стават 10 квадрата.
Пет Юли 21, 2006 3:51 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Пет Юли 21, 2006 5:48 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ХАХА  . Извинявам се 
Пет Юли 21, 2006 6:38 pm |
|
 |
|