mito00 написа:
Няма да споря, казвам само какво видях, Бербо ми се разхожда крачи към топката и накрая с 300зора я рита в защитник! М. Петров дори не се изпоти, Пеев ...... нямам думи, Стенли тичаше щото се продава сега.... нз!!! Мое мнение!!

братле, и аз съм на мнение, че нещо не си гледал май същия мач...аз лично от доста време не съм гледал наще да играят на такова темпо...камо ли националния ни отбор да пресира противника...е това чудо никога не е било...много съм доволен от Томашич...принципно съм против чужденците, но той доказа, че е с класи над Топчовци и Валъовци....
За Бербатов какво да кажа....фантастичен футболист...ако да минеш през половината им отбор е мудно не знам...само Пеев и Марто не ми харесаха много...за различка от Марто обаче, Пеев поне се стараеше..а оная лакомия знае само да тича и да псува...Стоичков няма смелост ама трябва да го остави резерва един два мача за да му дойде акъла в главата...Кишишев отново се прояви с глупави грешки...не знам защо всички го хвалят ама напоследък (нямам предвид само последните месеци) е голяма дупка...
така го водях мача аз...с румънците ще се озорим бая!!