Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Супер купата и междуконтиненталната купа
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
 Супер купата и междуконтиненталната купа
Предлагам тук да пишем всичко за тези мачове!
В момента се израе мачът за Супер-купата в Монако - около 15тина минути преди края "Севиля" води с 2:0 на "Барселона". Съперникът на ""Левски"" в Шампионската не играе почти нищо и закономерно губи в резултата.
Пет Авг 25, 2006 10:16 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми "Севиля" разгроми "Барселона" с 3:0. Головете за белите в този мач вкараха Ренато (7), Кануте (45), Мареска (90)!!!
Пет Авг 25, 2006 10:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Севиля им разказаха играта.Браво страшен отбор са направили без много пари и звезди.Президента на Севиля Дел Нидо е изключително умен и много тънко си прави сметката.Продаде Рейес,Жулио Батиста и другите скъпоплатени глезльовци и взе играчи които да се раздават докрай на терена.
|
Пет Авг 25, 2006 10:50 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Барселона дано играе така и срещу говедата
Пон Авг 28, 2006 10:45 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|