Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
1913 въпроса!!! Съвпадение а???
Пон Окт 30, 2006 7:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
mito00 написа: 1913 въпроса!!! Съвпадение а???
От пролетта ще заиграе при нас.

_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Окт 30, 2006 9:09 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ми......... не мерси!!!
Вто Окт 31, 2006 1:19 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
mito00 написа: 1913 въпроса!!! Съвпадение а???
Успял е да отговори на всички 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Окт 31, 2006 2:40 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
След като Стилиян се отказа, четох негови изказвания.
Честно все повече ми пада в очите.
1. Явно твърде млад го направиха и провъзгласиха за капитан на националния отбор и няма достатъчно житейски опит за тази отговорност.
2. Също така на Стилян като млад му дадоха поле за изява в националния отбор - благодарение на което направи и трансфер на Острова. Защото без мачове за националния отбор на България няма как да го вземат в Селтик.
Сега обвиняват Стоичков, че взима в националния отбор играчи, които са млади и ще се продават в чужбина. За мен е нормално това, защото играчите в чужди първенства израстват и там се вижда кой става и кой не. И после тези играчи от чужди първенства са основата на националния отбор на България. Нормално е и НЕ всеки повикан играч да се прояви добре - но иначе, ако НЕ се даде шанс как ще се разбере? Ето например Караславов спряха да го викат в националния.
|
Съб Ное 04, 2006 10:49 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
селтик му изкараха работна виза като талант под 20 години. стилян нямаше достатъчно мачове в а отбора. милен петков беше над 20 години и не го огря да играе в селтик.
трябва да се оправят без това да рефлектира върху националния отбор.
|
Нед Ное 05, 2006 2:47 am |
|
 |
|