Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Английските медии написаха че първия гол на Индзаги бил вкаран с ръка и съдията бил причина за загубата.Затова не ги обичам тези английски помияри - винаги съдията им е виновен.А това че вчера отправиха два удара във вратата и то след 85 минута няма кой са го напише.Мръсни ангрийски помияри - няма ли поне да си признаете че през 1966 сте станали шампиони с хиляди съдийски аванти
|
Чет Май 24, 2007 8:57 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Смешни са , смешни като смукачев който вчера така злобееше срещу МИЛАН , вчера съм доволен че Милан започна така мача бяха си взели поука , ливърпул не видях с какво по красиво са играли от в центъра им давахме повече топката ама след центъра до никъде не стигаха ...
FORZA MILAN !

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Май 24, 2007 9:04 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
123 написа: Английските медии написаха че първия гол на Индзаги бил вкаран с ръка и съдията бил причина за загубата.Затова не ги обичам тези английски помияри - винаги съдията им е виновен.А това че вчера отправиха два удара във вратата и то след 85 минута няма кой са го напише.Мръсни ангрийски помияри - няма ли поне да си признаете че през 1966 сте станали шампиони с хиляди съдийски аванти
Ако всеки, който ревеше срещу съдиите е помияр, тогава ние какви сме? А Ливърпул играха много добре и това за ударите изобщо не е вярно... виж в статистиките... 
Чет Май 24, 2007 12:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За мене са помияри защото не могат да превъзмогнат честната си загуба в един истински мач и почват да търсят оправдание в съдията.Англичаните са царе да създават митове и вероятно вече са път да създатат поредния - как Ливърпул са играли супер футбол но гадния продажен немски съдия е подарил победата на жабарите които естествено нищо не са играли.Аз лично съм гледал всички финали на Шампионската лига/КЕШ от 1980 г. и спокойно мога да кажа че всеки един път когато английски отбор е излизал на финала е играл антифутбол.Нито един качествен запомнящ се мач.Обикновено англичаните играят в глуха защита и разчитат на контраатаки и случайности напред.Нека някой ми каже един едниствен мач в който англичаните са играли красив нападателен футбол.Спомням си например финала от 1980 г. между Нотингам и Хамбургер.Най несправедливият мач който някога съм гледал.Нотингам буквално минаха един път центъра и нкараха гол без голово положение с удар от 20 метра.След това беше тотална глуха защита - 11 човека в собственото наказателно поле.Хамбургер имаха поне 7 - 8 чисти положения но нямаха грам късмет.Ивъпреки смешниците от Нотингам станаха европейски шампиони без никакво футболно достойнство / освен може би намесите на Шилтън/.Най лошото за мене е че при всяка своя загуба англичаните търсят причината единствено и само в съдията.
|
Чет Май 24, 2007 2:16 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
А Милан - Ливърпул 3:3 си е направо антифутбол, да вкараш 3 гола за 6минути на най-силната ЗАЩИТА (ако не знаеш с това се славят италианците) в света, друг мач например Ман Юн. - Беюерн 2:1, целия мач не мога да ти кажа как е протекъл, но да вкараш 2 гола за 2-3минути на Байерн накрая на мача си е сериозен успех, но щом викаш, че е антифутбол.... ти си по-опитен може би си прав...
Чет Май 24, 2007 8:43 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
[quote="mito00"]Адруг мач например Ман Юн. - Беюерн 2:1, целия мач не мога да ти кажа как е протекъл,quote]
Този мач беше един от най-несправедливите с оглед на крайния резултат - Байерн доминираха през цялото време и накрая допуснаха два смешни и доста случайни гола. Всъщност, същото може да се каже и за финала от Истанбул - Лузърпул игра 6 минути, а в останалото време Милан ги разцепи. Изводът, който се набива, е че английските отбори печелят само с някакъв невероятен късмет, което обяснява защо им се случва толкова рядко.
Последна промяна TVV на Чет Май 24, 2007 11:23 pm, променена общо 1 път
|
Чет Май 24, 2007 8:55 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: А Милан - Ливърпул 3:3 си е направо антифутбол, да вкараш 3 гола за 6минути на най-силната ЗАЩИТА (ако не знаеш с това се славят италианците) в света, друг мач например Ман Юн. - Беюерн 2:1, целия мач не мога да ти кажа как е протекъл, но да вкараш 2 гола за 2-3минути на Байерн накрая на мача си е сериозен успех, но щом викаш, че е антифутбол.... ти си по-опитен може би си прав...
Ливърпул вкараха 3 гола за 6 минути но играха 114 минути в невороятно глуха защита без всякаква мисъл за нападателен футбол.А Манчестър срещу Байерн спечелиха единствено поради невороятния си късмет без грам футболни достойноства.
|
Чет Май 24, 2007 9:41 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Да бе, точно така все късмет, айде и аз да имам толкова късмет - врели накипели говорите, английският и испанският футбол са най-велики - смърт за жабарите....
Пет Май 25, 2007 9:48 am |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Според мен Милан заслужено спечелиха. В момента имат най-добрия отбор в света. Ако и Шевченко се върне догодина ще си защитят титлата. Само си представете си трио Роналдо - Шевченко и Индзаги. На финала Малдини доказа, че за футбола няма стари и млади има можещи и неможещи.
Пет Май 25, 2007 11:03 am |
|
 |
|