Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
При такива оферти да отива да играе за Борусия ! От другият сезон ще са съвсем различен тим с оглед на представянето им тази година !!! 
Чет Май 03, 2007 8:46 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
От всички оферти (не знам доколко е достоверно), най - добра ми се струва тази на Енерги. Дортмунд е голям отбор, който въпреки кризата разполага с много играчи и шансът за изява на Рангелов ще бъде сведен до минимум.
Бохум е градски съперник на едни мои любимци (Ватеншайд) и не ми се ще да изпадам в ситуация да ги подкрепям. 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Май 04, 2007 6:29 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Митко е супер. В 40 минута водят срещу Карслуе с 2:0 с два негови гола.
|
Пет Май 04, 2007 6:43 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
За съжаление мача свърши 2:2
Пет Май 04, 2007 8:24 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Митко очевидно е пред трансфер в доста по голям клуб за сериозна сума.Интерестно дали ВС се е сетил да включи клауза в договора му за процент от следващ трансфер?
|
Пон Май 07, 2007 3:17 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Димитър Рангелов: Искам в отбор като Борусия (Дортмунд)
Българинът отказва да се върне в Страсбург
Нападателят Димитър Рангелов иска да остане в Германия, като пред вицепрезидентът на втородивизионния Ерцгебирге Ауе Бертрам Хофе е заявил, че желанието му е да продължи кариерата си в тим, като Борусия (Дорутмунд).
Както е известно Рангелов е собственост на френския Страсбург, като играе като преотстъпен в Ерцгебирге Ауе.
Според медиите в Германия Рангелов е имал среща с вицепрезидента на Ерцгебирге Ауе, на която е било осбъждано бъдещето на играча.
"Правим всичко, което е по силите ни да задържим Рангелов. Той няма желание да се връща във Франция, защото смята, че това би било крачка назад в кариерата му. Пред мен разкри, че интерес към него проявяват от Борусия (Дортмунд), Енерги и Бохум", разкри Бертрам Хофе.
"Наистина имам контакти с хора от трите германски клуба от Бундеслигата. Бъдещето ми е в германския футболен елит", заявява и самият Рангелов.
Пон Май 07, 2007 8:48 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Рангелов продаден на Енерги (Котбус)
Немският тим обявява официално сделката в понеделник
Димитър Рангелов ще играе в елитния Енерги (Котбус) през
следващия сезон. Късно снощи трябваше да приключат заключителните преговори между Страсбург, чието ръководство държи правата на Митко, и германския клуб.
През пролетния полусезон бившият нападател на Славия игра под наем в друг немски отбор - втородивизионния Ерцгебирге (Ауе). Той се представи отлично и хвана окото на треньорския щаб на Енерги. Очаква се в понеделник клубът от Котбус да обяви официално трансфера
Съб Май 26, 2007 7:57 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
gong.bg
ЕМИЛ ДАНЧЕВ: РАНГЕЛОВ Е 99% ИГРАЧ НА ЕНЕРГИ
Стефан Стоянов 26 май 2007 11:40
Димитър Рангелов ще заиграе в Енерги Котбус през следващия сезон, потвърди за gong.bg агентът на играча - Емил Данчев.
„В понеделник летим за Германия, където трябва да доуточним някои дребни технически детайли по договора. Всичко се случва, но трансферът е 99 процента сигурен”, каза мениджърът на футболиста.
Правата на нападателя се държат от френския Страсбург, но през последния полусезон игра като преотстъпен в Ерцгебирге Ауе. В тима от Втора Бундеслига, Рангелов блесна със силни игри и много попадения. По този начин хвана окото на няколко тима от елита. Сред кандидатите за юношата на Славия, освен Енерги Котбус бе и отборът на Борусия Дортмунд.
Ако този трансфер се осъществи, Рангелов ще стане вторият играещ бивш славист в Бундеслигата след Чавдар Янков. Очаква се към Германия да потегли Благой Георгиев, който е в полезрението на Дуисбург.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Май 26, 2007 11:11 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Браво на момчетата!  След Чаво, сега и Митко, остава и Благо и картинката ще е пълна. Следващият сезон в Бундеслигата ще е доста интересен. 
_________________ 100
|
Съб Май 26, 2007 12:26 pm |
|
 |
|