Автор |
Съобщение |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
bodzhov_zv написа: Важното е, че и вторият сноп падна, останалото са подробности. Иначе се оказа вярна максимата, че чаканите мачове между фаворити са пълна скука.
Искаш да кажеш, че Интер-Барса е бил скучен мач? Не беше най-доброто от футбола, но все пак и за двата отбора е началото на сезона. Играха много здраво и двата тима, имаха своите положения. Съвсем равностоен мач. Мисля, че това са в от фаворитите в турнира.
|
Чет Сеп 17, 2009 2:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Искам да кажа, че головете са солта и пипера на футбола и когато те липсват, мачът е скучен. Привидно тактическо надлъгване с цел постигане на стратегическо реми между фаворитите в групата, нищо интересно.
|
Чет Сеп 17, 2009 6:54 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Рубин Казан - накъде отива футболът.
|
Сря Окт 21, 2009 8:14 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
saract написа: Рубин Казан - накъде отива футболът.
А, Униреа ???
Сря Окт 21, 2009 9:53 am |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1487 Местоположение: sofiq
|
service_crew написа: saract написа: Рубин Казан - накъде отива футболът. А, Униреа ???
А "Левски"?
_________________ N 1
|
Сря Окт 21, 2009 9:34 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
yamata написа: service_crew написа: saract написа: Рубин Казан - накъде отива футболът. А, Униреа ??? А "Левски"?
Какво общо имаше това изказване? Къде ги буташ говедата тук? Просто не ги споменавайте тия....
|
Сря Окт 21, 2009 11:37 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1487 Местоположение: sofiq
|
FeverNew написа: yamata написа: service_crew написа: saract написа: Рубин Казан - накъде отива футболът. А, Униреа ??? А "Левски"? Какво общо имаше това изказване? Къде ги буташ говедата тук? Просто не ги споменавайте тия....
Вкарвам много хумор в разговора.
_________________ N 1
|
Чет Окт 22, 2009 7:31 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
service_crew написа: saract написа: Рубин Казан - накъде отива футболът. А, Униреа ???
А Барселона и Реал?!? 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Чет Окт 22, 2009 9:37 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Интересни резултати тази седмица. Два от фаворитите инкасираха загуби на собствен терен. Особено тази на Барселона беше съвсем неочаквана. Милан продължава да играе сравнително добре в Европа, за разлика от Италия. Трябва да се отбележи, че и Реал и Барселона играха слабо, но въпреки това повече заслужаваха победи от своите съперници. Вчера Мадрид бяха леко ощетени, тъй като първото полувреме имаше 100%-ова дузпа в тяхна полза при резултат 0:0. Ливърпул за пореден път доказа, че когато го няма Торес или Джерард (да не говорим, ако ги няма и двамата) е много слаб отбор с трагична защита. Юнайтед продължава да печели с минимални усилия. Бербатов е в топ форма, а и сър Алекс запази голяма част от важните си играчи за дербито с Ливърпул. Интер записа пореден хикс и продължава да е неубедителен в Европа. Челси разнебити Атлетико Мадрид, но аз лично не мисля, че имат някакви сериозно шансове за титла в лигата.
|
Чет Окт 22, 2009 10:43 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
strange_affection написа: Интересни резултати тази седмица. Два от фаворитите инкасираха загуби на собствен терен. Особено тази на Барселона беше съвсем неочаквана. Милан продължава да играе сравнително добре в Европа, за разлика от Италия. Трябва да се отбележи, че и Реал и Барселона играха слабо, но въпреки това повече заслужаваха победи от своите съперници. Вчера Мадрид бяха леко ощетени, тъй като първото полувреме имаше 100%-ова дузпа в тяхна полза при резултат 0:0. Ливърпул за пореден път доказа, че когато го няма Торес или Джерард (да не говорим, ако ги няма и двамата) е много слаб отбор с трагична защита. Юнайтед продължава да печели с минимални усилия. Бербатов е в топ форма, а и сър Алекс запази голяма част от важните си играчи за дербито с Ливърпул. Интер записа пореден хикс и продължава да е неубедителен в Европа. Челси разнебити Атлетико Мадрид, но аз лично не мисля, че имат някакви сериозно шансове за титла в лигата.
Както спестиха дузпа за Реал, така и отмениха редовен гол на Милан !!! 
Чет Окт 22, 2009 11:50 am |
|
 |
|