Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 12:43 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Младежите - по пътя към Евро 2007 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Младежите - по пътя към Евро 2007
Младежите размазаха Украйна с 3:0 като гост!!! Головете вкараха Димо Атанасов (42) и Валери Божинов (58,66-дузпа)...
Евалата на наште:

Младежите водят на полувремето с 1:0 на Украйна с красив гол на Димо Атанасов

16 август 2006 | 20:53 | Агенция "Фокус"

Киев. Младежите поведоха на Украйна като гости в европейската квалификация. Много красив гол с удар от 25 метра отбеляза Димо Атанасов в 42-ата минута. При 0:1 завърши първото полувреме на мача в Киев.
Стартовите състави:
Украйна: Пятов, Допилка, Кицута, Яценко, Оберемко, Фещук, Алиев, Кривошеенко, Фомин, Ярмаш, Максимов.
България: Михайлов, Николов, Миланов, Занев, Христов, Паланков, Манолев, Янков, Божинов, Атанасов, Домовчийски

Валери Божинов удвои срещу Украйна

16 август 2006 | 21:19 | Агенция "Фокус"

Киев. Валери Божинов вкара втори гол срещу младежите на Украйна в евроквалификация в Киев. Нападателят на Ювентус посрещна топката след корнер и от упор простреля вратаря на домакините Патов. България води с 2:0. Зимо Атанасов откри с удар от 25 м в 42-ата минута, който влетя в горния ъгъл на украинската врата.

Изображение

Валери Божинов вкарва от дузпа за 3:0

16 август 2006 | 21:29 | Агенция "Фокус"

Киев. Валери Божинов направи от дузпа резултата 3:0 срещу Украйна в Киев в 66-ата минута на младежката евроквалификация в Киев. Реферът посочи бялата точка, след като вратарят Пятов събори навлизащия на скорост в пеналта Валери Домовчийски. Домакините протестираха за дузпата. Божинов вкара в десния ъгъл на вратаря, който улучи посоката, но не успя да избие топката.

Сря Авг 16, 2006 8:56 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
БРАВО !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Авг 16, 2006 9:12 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
сашо станков си знае работата. отразява се присъствието на божинов и янков- двама опитни играчи. украйна е европейски вицешампион в момента. ред е на хърватско.

Сря Авг 16, 2006 9:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ако се класираме задължително Янков и Божинов трябва да играят!!!

Чет Авг 17, 2006 5:45 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
в неделя трябва да биеме хърватско. повече от задължително е. за да не ни извъртят някой кален номер в киев в третия мач.

Съб Сеп 02, 2006 1:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано, дано!!! Интересното е, че Чаво и Божинов ще играят и в събота за мъжете и в неделя за младежите! Дано да помогнат и на двата отбора!

Съб Сеп 02, 2006 7:01 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Победихме с 2:1!!!!!!!Лошото е,че Чавдар и Валери Божинов играят буквално всеки ден и носят два национални отбора на гърба си.Стоичков да не забравя,че са все пак хора а не роботи и да избере най накрая в кой от двата отбора да играят.А сега в сряда идва мач със Словения и двамата май нямат алтернативи като титуляри.Дано издържат Чаво и Валери и някой да ми каже има ли други футболисти играли за 5 дена 3 официални мача?

Нед Сеп 03, 2006 10:30 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Чаво и Валери сами са избрали да играят и за младежите.
Божинов особено.

Нед Сеп 03, 2006 11:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Евала на момчетата.... бях на мача и беше стахотен, много емоция и много радост....

Вто Сеп 05, 2006 1:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Успехът на младежите е чудесен - две последователни победи срещу Украйна и Хърватска, какво повече от това? Сега ще изчакаме жребия за баражите, дано момчетата да имат късмет и да продължат в същия дух, както досега. За съжаление първия мач от баражите съвпада с мача на мъжете с холандците, но Станков го знае и твърди, че има вариант и без Божинов и Янков. Според него Ради Рангелов бил много близо до повиквателна.

Вто Сеп 05, 2006 7:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща