Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 12:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Футболът е мъртъв, да живеят букитата! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Футболът е мъртъв, да живеят букитата!
В последно време "изненадващите" резултати валят не само от Италия, Белгия, Дания и др. Вижте само как се подиграха германците снощи!
Дали след време няма да се радваме на една всеобща, световна, междупланетарна конспирация в полза на все по-дебелеещите букита?

Чет Ное 16, 2006 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И още нещо мислите ли, че слабите са станали толкова силни, че да подхлъзват силните?

Чет Ное 16, 2006 7:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кипър не са Сан Mарино, така че не е кой знае каква изненада. Те неотдавна и испанците подхлъзнаха, а преди време ни класираха на световното във Франция.

Пет Ное 17, 2006 10:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
TVV написа:
Кипър не са Сан Mарино, така че не е кой знае каква изненада. Те неотдавна и испанците подхлъзнаха, а преди време ни класираха на световното във Франция.

Това беше първи гол на Кипър срещу Bundes Republik Deutschland! :wink:

Пет Ное 17, 2006 11:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Josif написа:
TVV написа:

Това беше първи гол на Кипър срещу Bundes Republik Deutschland! :wink:

От тази гледнa точка нaшето равенство с англичаните в квалификациите за евро 2000 беше уредено от букмейкърите, защото това ни беше едва втория гол срещу тях.

Пет Ное 17, 2006 11:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хора, усещам, че почвам да се повтарям, но отново ще изразя възмущението си от пародиите изнесени в последния кръг на Шампионската лига. Само ще ги отбележа: Рома-Валенсия 1:0, Порто-Арсенал 0:0, Хамбургер-ЦСКА Москва 3:2.

Не издържам вече на този нечовешки натиск върху обикновения човек. :lol: :lol: :lol:

По принцип не ми пука кой как играе, но ГУБЯ ПАРИ, ХОРА!!! :cry:

Чет Дек 07, 2006 12:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Не разбирам какво им е странното на трите резултата!? Освен това никой не залага на последните мачове в групи за ШЛ, световно и т.н. Да не говорим пък за първенство като например немското.
Отборите тогава не играят на 100% и всеки взима това, което му трябва.

Чет Дек 07, 2006 12:53 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Освен това никой не залага на последните мачове в групи за ШЛ, световно и т.н. Да не говорим пък за първенство като например немското.

Е, чак пък никой... Това, че ти не залагаш, не значи, че никой не залага.
Аз пък хванах победата на "Хамбургер", но ми избяга "Андерлехт" - "АЕК". А дори и коефициентите бяха в полза на "Рома" срещу "Валенсия" и може да се каже, че тук няма да изненада.

Чет Дек 07, 2006 1:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
Хора, усещам, че почвам да се повтарям, но отново ще изразя възмущението си от пародиите изнесени в последния кръг на Шампионската лига. Само ще ги отбележа: Рома-Валенсия 1:0, Порто-Арсенал 0:0, Хамбургер-ЦСКА Москва 3:2.

Не издържам вече на този нечовешки натиск върху обикновения човек. :lol: :lol: :lol:

рома-валенсия не виждам какво му е странното абсолютна 1ца валенсия играха без 5 основни футболиста , порто арсенал и двата отбора играят за Х незнам защо се слагали други знаци на този мач ...

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 07, 2006 2:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Josif написа:

Приятел,какво толкова те изненадват тези мачове,мен от вчерашните не ме изненада никои мач,затова и гушнах доста пари,дори мача Порто-Арсенал коефициента за равен беше 1,7 това трябва да ти говори нещо мисля?
Вчера играх система 2 от 3 с 1 твърд
Лион-Стяуа Х-3,75
Динамо Киев-Реал Х 2,95
Андерлехт-АЕК Х 2,95
Порто-Арсенал Х 1р70 тв

и още една колонка права този път 3 единици на Барса,Рома,Ман Юнайтед

просто е последния кръг от ШЛ много от отборите не играят за нищо и има издънки,просто трябва да ги предвидиш

Чет Дек 07, 2006 9:21 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща