Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 2:34 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 ЧАВО И БЛАГО 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Изображение

Алавес купува Благой Георгиев ако се спаси от изпадане

"Два испански отбора се интересуват от мен", твърди още Благо.
Българският халф на Алавес Благой Георгиев заяви пред "Гонг", че отборът му ще го купи, ако успее да се спаси от изпадане в оставащите кръгове до края на първенството в Испания.

"По принцип съм добре. Проблемът е, че в последните два мача не играх. Вчера на тренировката ми казаха, че в предстоящия мач с Валенсия ще започна като титуляр, което ме радва и ми дава допълнителен стимул за тренировките. Ако Алавес се спаси, президентът ще ме купи", каза Благо.

Бившият футболист на Славия заяви още, че президентът на Алавес е доволен е от неговото представяне и е говорил с мениджъра на му.

"Просто засега изчакваме да видим как ще се развият нещата в последните четири мача на Алавес и ако отборът се спаси почти сигурно ще остана тук. Разбрах, че има още два отбора от Испания, които са проявили интерес и за това трябва да се изчака края на първенството, за да се види точно каква е ситуацията”, заяви Благой Георгиев.

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Сря Апр 26, 2006 9:15 pm
Профил YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2