Така... Снощи гледах запис от мача... Ами, има от какво да се притесняваме преди евроквалификациите, то и Стоичков го каза...
Лошото е, че хвърля доста критики към Караславов и го напада персонално, че е виновен за първия и втория гол. Всъщност за първия гол съм съгласен. При второто попадение вината си е на цялата защита и Домовчийски. Но той няма как да бъде винен, защото все пак не е защитник.
След смяната на Караславов с Янев, защитата тотално се побърка. Минаването на Й. Тодоров на десния бек въобще не беше сполучливо и имаше двоен отриецателен ефект- хем допусна много брак, хем вече нямаше кой да тормози поличките отпред. Много неудачни смени и рокади и се надявам треньорите да осмислят грешката.
Лусио Вагнер допуска много грешки и не знам Стоичков не гледа ли мачовете на Левски- та лявата зона в защита им е ахилесовата пета на тях и затова заслугата е точно на Вагнер. Слаб Топузаков, слаб Росен Кирилов и слаби Стоян Колев и после Михайлов. Знаем, че Петков е контузен, но Здравков прави страхотни мачове... Илиян Стоянов също е далеч по- стабилен от Вагнер. Ако не бяха влошени личните отношения на треньора с тези играчи щяхме да имаме сигурна врата + подкрепата на японците, защото Стоянов им е любимец. Янко Вълканов също би се справил отлично на левия бек. Той направи отличен мач с Мексико и не знам защо не получава шанс.
Много титуляри липсваха, но и при шотландците беше така. Техните заместници получиха шанс, но не го оправдаха.
Дано сега Шотландия да бие Япония и поне да не приключим на последното място.
.jpg)