lureno19 написа:
Gospodin_2_Lica написа:
Щом са стигнали на финала надали са толкова слаби ! А Ливърпул до преди няколко сезона ,кой ги смяташе за силни ???От както взеха КЕШ и всички започнаха да ги възнасят !Вярно това в ЛЕГЕНДАРЕН отбор ,но мисля ,че е смешно да се отнасяте с такива определения към Уест Хям,не заради друго ,но просто е смешно !

Aз

В отбора играеха Фаулър, Макманамън, Бергер и други много добри футболисти. За мен Ливърпул винаги са били много силен отбор, независимо че на 2 пъти не можаха да се класират за ШЛ, малко не им достигна. После спечелиха купата на УЕФА (2000/01), а миналата година и КЕШ. Мнението ми за Уест Хям си остава същото. Челси ги би с 4:1 при това с 10 човека, а Ливърпул ги победи като гост с 2:1.
Бъркаш за Уест Хям, имат много добри играчи. Ето и вероятните състави:
УЕСТ ХЯМП
Шака Хислоп, Антон Фърдинанд, Джеймс Колинс, Дани Габидън, Пол Кончески, Юси Бенаюн, Хейдън Мълинс, Найджъл Рио-Кокър, Матю Етерингтън, Теди Шерингъм, Марлън Херууд (Рей Карол, Дийн Аштън, Марк Нобъл, Боби Замора, Шон Нютън, Кристиан Дейли)
ЛИВЪРПУЛ
Йежи Дудек, Сами Хийпия, Джон Арне Рийзе, Джими Траоре, Джейми Карагър, Стийв Финън, Хари Кюъл, Стивън Джерард, Джибрил Сисе, Фернандо Мориентес, Роби Фаулър (Скот Карсън, Стефан Уорнък, Шаби Алонсо, Питър Крауч, Мохамед Сисоко, Бодевайн Зенден, Антонио Бараган)
Май няма наказани, Аштън е под въпрос