Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Xunep`ToH4e написа: Gospodin_2_Lica написа: Аз съм разочарован от факта ,че няма да мога да видя на световното един от любимците си : Сисе ! Не симпатизирам на франчулята ,но той най-много ме кефише ! Сега като са без него просто ги виждам до 1/4 финал  Франция 1/4 финал?? Хаааах,тия няма да минат групата  Много си сигурен нещо 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Юни 09, 2006 6:06 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Железен немски юмрук още в 6 мин. Това е НЕМСКАТА МАШИНА
Последна промяна fisher96 на Пет Юни 09, 2006 6:27 pm, променена общо 2 пъти
|
Пет Юни 09, 2006 6:09 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
хаха коста рика але але 1:1 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Юни 09, 2006 6:17 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
|
Само за малко 2:1 
|
Пет Юни 09, 2006 6:20 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Много слаби Коста Рика ! Много груби грешки в защита особенно за 1 гол ! Този капитанът им (3 номер) никав го няма както и повечето! И този Уанчоп ако продължава да се лакоми сам напред няма да има ново попадение във швабската врата ! Това ще е един от най-слабите отбори на световното !
P.S. Гледахте ли откриването ? Тази Клаудия ако бях на мястото на Пеле ( толкова близо ) нямаше да и простя пред 50 000 зрители някъде 
Пет Юни 09, 2006 6:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Получи се изключително атрактивен мач. Неочаквано за откриване. Голът на Лам беше като този на Кюмюрджиев срещу ""Левски"". Никой не може да ме убеди, че Лам не е гледал записи от мача, личи си почеркът на Кюмюрджиев в играта му
Съдията допусна някои грешки, които не повлияха на развоя на мача- при втория гол на Уанчоуп имаше чиста засада, а и не отсъди дузпа за немците. Грешките не бяха умишлени и по никакъв начин не хвърлят сянка върху представянето на аржентинската бригада.
Клинсман много правилно противодейства на тактиката на Коста Рика и с шутове от далечно разстояние немците изковаха победата. Очаквах победата и спечелих и някой лев  Колкото за половин каса квалитетна немска бира  Бях дал и точен резултат 3-1, но познаването на головата разлика не носи нищо. Жалко, че в Ладброукс не важат правилата на играта в нашия форум.
Да видим Полша и Еквадор какво ще направят  Играл съм го 1 и 2, но мачът си е троен отвсякъде.
|
Пет Юни 09, 2006 8:44 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
|
Страхотна победа, ако съдиите не свириха за Коста Рика, немците щяха да ги бият сигурно с 6:0. Два гола от засада, игра с ръка в наказателното и 3 пъти извън него и спъване на Шнайдер за чиста дузпа.
|
Пет Юни 09, 2006 9:19 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Съдиите въобще не са свирили за никой. Гледал си друг мач. Както bodzhov_zv подчерта, грешките на съдиите нито са умишлени, нито най-малко влияят на резултата от мача. Засадата на Уанчоуп при втория гол бе доста тънка и трудно забележима. Немците са си виновни, за дето за втори път по идентичен начин на първия гол, изпуснаха ветерана на Коста Рика, който доказа своята класа отново.
А пък да твърдиш, че първия гол е от засада, е смешно. Всички камери показа истината - засада нямаше. За играта с ръка дузпа може да даде само български съдия. То това дори не може да се нарече игра с ръка - то беше удар с топката по скочил във въздуха футболист, обърнат с гръб! 
|
Пет Юни 09, 2006 9:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Едно допълнение към предните постове... Аз имах предвид моментът с опита за разсъбличане при 3-1.
Вторият мач беше на доста по- ниско ниво, но пак си беше от добро качество. Радвам се, че Еквадор победи. Много ми стана кеф, че Карлос Тенорио, който ми е любимец от еквадорците, отбеляза важния първи гол. Поляците удариха две греди, но щеше да бъде крайно несправедливо с тая мижава игра да спечелят точка. Видя се, че разните звезди на Бундеслигата като Кржиновйек и Смоларек не представляват нищо и са по- скоро медиен продукт отколкото силни футболисти.
Според мен нещата в групата се изясниха и нищо чудно да останат така до края:
1. Германия 4-2 3
2. Еквадор 2-0 3
3. Коста Рика 2-4 0
4. Полша 0-2 0
|
Пет Юни 09, 2006 11:08 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Коста Рика според мен ще направят една победа,нищо чудно срещу Полша,ако не се стегнат!
|
Пет Юни 09, 2006 11:38 pm |
|
 |
|