Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 TOП НОВИНА!!! СТОИЧКОВ СЕ МАХА!!! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
А какво ще кажеш за направо БЕЗУМНИТЕ му решения да включи Янкович и Пеев в първия състав? Сърбинът е с доста съмнителни качества, а за Пеев всички знаем, че където и да играе е твърда резерва и скоро дори ще забрави как изглежда футболна топка, след като не вижда такава...
И докато включването на Вагнер се обяснява (донякъде) с липсата на алтернатива, то защо включва ИГРАЧ НА "ЮВЕНТУС" едва в последните минути на мача с Албания? Защо вади Благо Георгиев от групата за мача, който макар и слабо, играе в НАЙ-ГОЛЕМИЯ сръбски клуб? Каква е тази схема 4-5-1, при положение, че всеки знае, че албанците ще играят 10-0-0?

А да припомним ли шведския кошмар - 0:3 и то два пъти? А хърватския кошмар - при това НА СОБСТВЕНИЯ НИ СТАДИОН - 1:3? А give-me-five-а от Шотландия? Срамът от безпрецедентното равенство с Малта - 1:1?
---
То, ако с един мач се ставаше треньор - чудесно, значи в България щеше да гъмжи от специалисти.
--
И ако трябва да призная нещо - можете да ми разгледате предишни постове от преди 1/2-1 година, когато аз бях на позициите на Божо - и аз защитавах Стоичков с прословутото "да му дадем време". Е, дадохме му. Обаче то изтече. Идва момент, когато просто маските падат, завесите се вдигат и виждаш истината. А истината е, от както съм жив, по-голям АНТИФУТБОЛ на българския национален отбор по футбол не съм виждал с очите си.

Сега Стоичков естествено ще ни завещае провал и в тези квалификации, като същевременно ще убие едно страхотно поколение талантливи футболисти. Е, поне изтръгнахме тумора, по-натам ще се преборим и с разсейките...

Вто Апр 10, 2007 7:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не е проблема в Стоичков - мнозинството български фенове мразят националния селекционер, независимо кой е той - нещо като традиция си е все треньорът да ни е крив. Не искаме да вденем, че първенството ни е слабо и корумпирано, поради което нямаме футболисти и за един отбор (за равностойни резерви да не говорим), а смятаме че има някаква чудотворна тактика, която ако следваме, няма да има кой да ни бие. Навремето много хора побързаха да оплюят и Пената, дето ни направи 4-и в света - и той беше изкаран калпав тренер. Същата съдба очаква и наследника на Ицо. Ако тръгне добре в началото, ще има всенародна еуфория, естествено порядъчно подклаждана от медиите, които ще го изкарват геней ако бием Беларус на два пъти (както в началото се скъсваха да хвалят Стоичков), която ще трае до първата загуба или равен с "по-слаб отбор". Тогава ще почнем да намираме кусури отново и за нула време ще си дойдем пак на думата: "Оставка!"

Вто Апр 10, 2007 8:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Много си прав, подкрипям те напълно!!! :)

Вто Апр 10, 2007 8:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ае стига глупости бе....
познаваме се, една кауза браним ама вие почвате да се излагате!!!
Мача с Хърватие там беше читав само второто полувреме...имахме повече стихиен натиск и головете дойдоха доста случайно...до там се изчерпват хубавите мачове...играем без грам идея...можем да обсъдим всички мачове един след друг...защитата ни е като разграден двор, викат се играчи без каквито и да е качества в националния отбор!!!
НЯМАМЕ ИДЕЯ В ИГРАТА, всички чакат Бербата да направи чудеса. Стоичков е леке и всички можем да се радваме, че го няма. Той най-подло остави отбра след като сам го разруши и се изсра на метеното защото му излезе нещо по-добро. Какво става с изказванията, че не може да се уплаши и ще работи за доброто на отбора защото е сигурен в бъдещето му....защо сега изведнъж реши, че не може да работи в такава обстановка и оп веднага си намери отбор и подписа договор още преди всички в България да са научили, че се е махнал.....100% по-добре без Стоичков.

Последна промяна makaveli на Вто Апр 10, 2007 8:17 pm, променена общо 2 пъти

Вто Апр 10, 2007 8:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Селта направиха голяма услуга на българския футбол.Въпреки че със сигурност изпадат.Отивам да заложа че Селта изпадат - убеден съм в това.

Вто Апр 10, 2007 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Време е да затворим страницата Стоичков, защото дори и като напуска явно пак ви дразни. Само три въпроса.
Стоичков какво наследи - най-слабия отбор на европейското или готов, перфектен отбор без никакви проблеми?
Колко българи досега са били треньори на отбор от първа дивизия на някое от големите първенства?
Убедени ли сте че новият треньор ще класира отбора на европейско - все пак имаме шансове стига наследникът на Ицо да направи това, което Ицо не можа - да бие във всички мачове до края?
На този последният въпрос ще получим отговор скоро - 5 от 7-те мачa до края ще бъдат с отбори, с които вече играхме. От тях ще можем да си направим изводи и сравнения. Дано да сте прави и който и да е треньор да е по-добър от Ицо, защото със слабия Ицо сме на 2 точки зад зоната за класиране - значи е необходимо съвсем малко за да играем на европейското.

Вто Апр 10, 2007 8:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
TVV написа:
Време е да затворим страницата Стоичков, защото дори и като напуска явно пак ви дразни. Само три въпроса.
Стоичков какво наследи - най-слабия отбор на европейското или готов, перфектен отбор без никакви проблеми?
Колко българи досега са били треньори на отбор от първа дивизия на някое от големите първенства?
Убедени ли сте че новият треньор ще класира отбора на европейско - все пак имаме шансове стига наследникът на Ицо да направи това, което Ицо не можа - да бие във всички мачове до края?
На този последният въпрос ще получим отговор скоро - 5 от 7-те мачa до края ще бъдат с отбори, с които вече играхме. От тях ще можем да си направим изводи и сравнения. Дано да сте прави и който и да е треньор да е по-добър от Ицо, защото със слабия Ицо сме на 2 точки зад зоната за класиране - значи е необходимо съвсем малко за да играем на европейското.

1./ наследи отбор, който доразби, наруши обещания, които сам даде (да не вика чужденци). Стана за смях с Вагнер и Тиаго, с Пеев и Янкович. Лично според мен отбора, който наследи не е мръднал нагоре а имаше на разположение не един и два дни
2./ Стоичков е голям футболист с име в Испания и това работи за него...работи и голямата му уста...въпреки всичко не мога да си изкривя душата....няма такива хора...и все пак го взимат не заради тренърските му успехи...не се е доказал никъде. Взимат го с надежда, взимат го защото го познават...съмнявам се обаче че ще се справи (лично мое мнение)
3./ Едва ли ще вземе мачовете...аз лично ще се радвам обаче да взима най-заслужилите футболисти, такива с бъдеще пред тях...да дава шанс на тези, които го заслужават и да абрави псевдоиграчите!! Надеждата умира последна, но шанса и в началото с тази игра не беше голям за класиране!!
Наистина нека затворим страницата Стоичков и да видим кой ще дойде на негово място

Вто Апр 10, 2007 8:31 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Отборът, който наследи Стоичков беше финалист на ЕП, с гръбнак от млади футболисти, които през 2006 - 2008 са в зенита на силите си. Вместо да се възползваме от това, ние пропуснахме първенството в Германия след две последователни загуби с 3 гола пасив на ст. "Васил "Левски"", който се славеше като непревземаема крепост и никога не бяхме губили два пъти поред там.
Загубата на точки от Албания е ОК, ако се случва за първи път. Сега щяхме да наблюдаваме рецидив на краха на националния отбор от 2005 г., когато взехме една точка в четирите най - важни мача.
Вариантът с чуждестранен треньор отпадал според Лечков. Според мен точно чужденец би свършил перфектна работа, а от българите отдавна съм заявил, че Красимир Балъков би имал най - голям успех.
Вариантът Пламен Марков не е лош, но той може да работи само на спокойствие. Такова в националния отбор няма и не може да получи, особено в този момент, в който всяка загуба на точки ще бъде наистина фатална.

Вто Апр 10, 2007 9:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ситуацията сега копира напълно тази в любимия отбор при махането на Хубчев, Ратко и всички останали между тях и след тях. Некадърен треньор и още по-нещастно управление. Поне едното зло го няма, без да сме сигурни, че няма да дойде още по-голямо зло. Най-добрия вариант е чужденец, но едва ли Боби и ко сте се откажат от далаверките и ще платят повече пари за доказан специалист.

Вто Апр 10, 2007 9:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Люпко Петрович е не лош избор също според мен - доказал се като специалист,познава манталитета на играчите, запознат е донякъде и с качествата им ...

САМО СЛАВИЯ!

Вто Апр 10, 2007 9:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща