Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 5:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
 Английска Висша Лига 07/08 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
shangana_16 написа:
Очаквам Уест Хям да първия си домакински мач :)

????????????????Защо не вземеш да поясниш какво очакваш?Аз лично очаквам представянето на чуковете с голям интерес.Особено ако успеят да запазят Карлос Тевес.

Съб Юни 16, 2007 6:19 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Haide Belite написа:
2. Само за Арсенал имам малко по-различно гледище - според мен истината е, че Арсенал прави десителетия, в които е и ще е № 1 в Англия. Мотиви:
- Лондонски отбор, а Лондон си е Лондон и е доста по-различно от останалата Англия. Просто това си е световен център.
- Уникален нов стадион, на който си ги пълнят 65 000 зрители на мач. Не случайно масово в Англия се правят нови стадиони или се разширяват съществуващите. Примерно преди 20 - на години Аресанл разшириха Хайбъри и го изтискаха да докарат около 42 000 места. Още 15 000 нови места за който и да е отбор, това са нови 450 000 паунда приходи от всеки домакински мач. Тоест имат си при Арсенал една стабилна финансова ситуация и няма как да има някаква цикличност, каквато примерно е при Челси и да зависи от настроението на руски или др. богаташи.
- Направиха пробив в последните 20 г. завоюваха шампионски титли и позиция на лидери в Англия
- Добър и стабилен треньор от доста години.

"Арсенал" е отбор за вътрешноанглийска консумация. Както и всички лондонски отбори. Именно срещу тях тимчета като "Сарагоса" и "галатасарай" пишат златни страници в своята история. Цял Лондон няма толкова вътрешни и международни отличия колкото един град като Ливърпул например. И няма и да имат. Именно защото са "световен"център. Като са толкова печеливши английските клубове, защо английските бизнесмени издишат финансово и клякат пред всяка американска или руска оферта? Колко са английските отбори в четворката на Англия? И защо е така? защото иначе всички щяха да последват съдбата на "Лийдс", "Шефилд У", "Уимбълдън".

Съб Юни 16, 2007 7:23 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
123 написа:
shangana_16 написа:
Очаквам Уест Хям да първия си домакински мач :)

????????????????Защо не вземеш да поясниш какво очакваш?Аз лично очаквам представянето на чуковете с голям интерес.Особено ако успеят да запазят Карлос Тевес.

Тевес ме съмнява да остане в Уест Хям , защото Манафчестър ЮН го чака с интерес на Олд Трафорд !!! :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Юни 17, 2007 1:37 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!

Aйде на бас на шише уиски :lol:

Нед Юни 17, 2007 8:42 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!

На Бербо договора включва такава клауза , че Тотнъм ако не играе за ШЛ другата година може да смени спокойно настоящият си клуб !!! :!: :? :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Юни 17, 2007 12:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://arenabg.com/details.php?id=d6e15 ... a496105230

Само за ценители :D

Нед Юни 17, 2007 2:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
jordas написа:

:lol: и пакет бадеми добавям аз!!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Юни 17, 2007 10:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
mishkar написа:
jordas написа:

:wink:

Пон Юни 18, 2007 11:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
mishkar написа:
jordas написа:

май е крайно време да консумираме :lol: :lol: :lol:

Пет Ное 02, 2007 9:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
jordas написа:
mishkar написа:
jordas написа:

май е крайно време да консумираме :lol: :lol: :lol:

ХАХАХ на мястото на арсенал хахаха :lol:

Пет Ное 02, 2007 10:04 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща