Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
shangana_16 написа: Очаквам Уест Хям да първия си домакински мач 
????????????????Защо не вземеш да поясниш какво очакваш?Аз лично очаквам представянето на чуковете с голям интерес.Особено ако успеят да запазят Карлос Тевес.
|
Съб Юни 16, 2007 6:19 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Haide Belite написа: 2. Само за Арсенал имам малко по-различно гледище - според мен истината е, че Арсенал прави десителетия, в които е и ще е № 1 в Англия. Мотиви: - Лондонски отбор, а Лондон си е Лондон и е доста по-различно от останалата Англия. Просто това си е световен център. - Уникален нов стадион, на който си ги пълнят 65 000 зрители на мач. Не случайно масово в Англия се правят нови стадиони или се разширяват съществуващите. Примерно преди 20 - на години Аресанл разшириха Хайбъри и го изтискаха да докарат около 42 000 места. Още 15 000 нови места за който и да е отбор, това са нови 450 000 паунда приходи от всеки домакински мач. Тоест имат си при Арсенал една стабилна финансова ситуация и няма как да има някаква цикличност, каквато примерно е при Челси и да зависи от настроението на руски или др. богаташи. - Направиха пробив в последните 20 г. завоюваха шампионски титли и позиция на лидери в Англия - Добър и стабилен треньор от доста години.
"Арсенал" е отбор за вътрешноанглийска консумация. Както и всички лондонски отбори. Именно срещу тях тимчета като "Сарагоса" и "галатасарай" пишат златни страници в своята история. Цял Лондон няма толкова вътрешни и международни отличия колкото един град като Ливърпул например. И няма и да имат. Именно защото са "световен"център. Като са толкова печеливши английските клубове, защо английските бизнесмени издишат финансово и клякат пред всяка американска или руска оферта? Колко са английските отбори в четворката на Англия? И защо е така? защото иначе всички щяха да последват съдбата на "Лийдс", "Шефилд У", "Уимбълдън".
|
Съб Юни 16, 2007 7:23 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
123 написа: shangana_16 написа: Очаквам Уест Хям да първия си домакински мач  ????????????????Защо не вземеш да поясниш какво очакваш?Аз лично очаквам представянето на чуковете с голям интерес.Особено ако успеят да запазят Карлос Тевес.
Тевес ме съмнява да остане в Уест Хям , защото Манафчестър ЮН го чака с интерес на Олд Трафорд !!! 
Нед Юни 17, 2007 1:37 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!
Aйде на бас на шише уиски 
|
Нед Юни 17, 2007 8:42 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
jordas написа: Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!
На Бербо договора включва такава клауза , че Тотнъм ако не играе за ШЛ другата година може да смени спокойно настоящият си клуб !!! 
Нед Юни 17, 2007 12:18 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Нед Юни 17, 2007 2:48 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
mishkar написа: jordas написа: Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал! Aйде на бас на шише уиски 
 и пакет бадеми добавям аз!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Юни 17, 2007 10:01 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: mishkar написа: jordas написа: Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал! Aйде на бас на шише уиски   и пакет бадеми добавям аз!!

|
Пон Юни 18, 2007 11:44 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: mishkar написа: jordas написа: Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал! Aйде на бас на шише уиски   и пакет бадеми добавям аз!!
май е крайно време да консумираме 
|
Пет Ное 02, 2007 9:53 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
mishkar написа: jordas написа: mishkar написа: jordas написа: Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал! Aйде на бас на шише уиски   и пакет бадеми добавям аз!! май е крайно време да консумираме 
ХАХАХ на мястото на арсенал хахаха 
Пет Ное 02, 2007 10:04 pm |
|
 |
|