Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 9:15 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 НАПУК НА БЪЛГАРИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
mishkar написа:
Джордас, свали белите очила. За Благо и Чавдар - да!!! Караславов си е за Лефски...Рангелов е като Дирк Кайт-много търчане , и сам срещу вратаря - никога гол!!!

А за Емо Петров ми е любопитно какво ще кажеш, не е ли по добър от Шаранков и Урсула взети заедно?

пс. Очила не съм носил никога :lol: ...дори що се отнася до политически убеждения, старая се да съм пределно обективен!
:wink: не пали толкова! Шеговито мнение изразих, ако имам нещо лично,то е за тотнъм и АРСЕНАЛ!!!! ( леле, леле колко ще ме намразиш тази събота :lol: _)

Вто Сеп 11, 2007 8:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
makaveli написа:
един такъв въпрос - ако не се лъжа всички звезди, които се изброяват се засякоха и бяха по едно и също време в славия - и Благо и Чаво и Карата и Рангелов...и направиха ли нещо???
Янко Вълканов пък е пълен безобразник и няма място и в Я отбора.
Стига пристрастия...щото само ТВВ казва, че има и един куп други футболисти, които заслужават да играят за България, а всички останали изброяват само слависти....
И аз мисля, че Благо и Чаво биха помогнали ама ги няма...това е...нема кво да се ядосваме...

Ти в крайна сметка от кой отбор си??Адмириран обективния ти поглед върху ситуацията..., но чак пък толкова, това е форум на феновете на Славия, нормално е да разсъждаваме по славистки филисофе :wink:

Ми от Славия съм...и затова толкова много ме боли, че всички бяха заедно и ненаправиха абсолютно нищо запомнящо се...Ще ми се и славия и България да вървят нагоре ама за сега май нито едно от двете:(

За Емо - тепърва ще може да се доказва...да ще се радвам да го викат, но има много време да се развива, да трупа опит...Петков е много добър вратар въпреки глупостите, които е правил!!

Сря Сеп 12, 2007 12:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Борислав Михайлов: Оставаме в борбата

Срещу Англия Ники направи страхотен мач, допълни президентът на БФС
След победата с 3:0 над Люксембург президентът на БФС Борислав Михайлов, даде интервю пред медиите.

"Няма глоба за Димитър Бербатов, хубаво е след такива загуби, като тази в Холандия, момчетата да си казват всичко. Имаме място на Евро'2008, другите отбори в групата не играят по-добре от нас", заяви Михайлов.

"Винаги съм казвал, че в националния отбор няма мениджърски интереси, треньорът е този, който определя състава. Вчера с Англия (б.р. 0:2 в младежка евроквалификация) Ники Михайлов направи страхотен мач, Вие (б.р. журналистите) или не гледате, или той Ви е трън в очите", завърши президентът на БФС.

Е това ако не е нахалство - да хвалиш така безочливо собствения си син.Естествено журналистите са виновни че не хвалят малката перука.В скоро време националния отбор ще има нов титуляр - третия вратар на Твенте.Така де щом и Иванков толкова време изкара в национала сега идва ред на Ники Михайлов.

Чет Сеп 13, 2007 12:43 pm
Профил
Познат

Мнение 
makaveli написа:
Янко Вълканов пък е пълен безобразник и няма място и в Я отбора.

А Янко е 100 пъти по-добър от Живко Миланов и още с първия си мач за националния доказа, че трябва да е титуляр.

Пет Сеп 21, 2007 11:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
абе стига глупости бе
ае свалете ги тия бели очила
тоя е най-обикновен футболист от средна българска класа т.е. може да живурка в А група и толкова. Въобще не е ставал за националния и никога няма да стане!!! Има поне 10 човека, които заслужават място в отбора преди него!!!
А за Живко Миланов никога не съм казвал и една дума

Пет Сеп 21, 2007 11:02 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Колко мача в последната година си гледал на Янко?!

Пет Сеп 21, 2007 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Янко е слабичък защитник, също като Миланов. Е, много по-симаптичен е от телето, но това се подразбира. И двамата обаче не мисля че имат място в националния. Аз не съм имал възможност да следя Дидо Божков, но той ми се струваше като добър вариант за десен бек, поне след онзи мач с Мексико (в който Вълканов записа гол и асистенция и въпреки това направи слаб мач).

Пет Сеп 21, 2007 11:36 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Кой каквото ще да си мисли, според мен има място. Мноо сте зле, както и повечето страхотни разбирачи и всезнайковци по бг форумчетата.

Пон Сеп 24, 2007 1:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
добрее
аз съм зле и съм "разбирач"
аз не съм гледал мачове на великана Янко

ае всички, които го защитавате дайте аргументи ама наистина смислени за това, че Янко има място в националния.
колко мача сте му гледали, защо съдите, че има място, къде играе, как играе, ЗАЩО играе там....

понеже ми писна всеки да ми вика как не съм славист и не знам още какво....щом да не си славист означава да не напълниш националния отбор от чисто пристрастие с бивши и настоящи футболисти на Славия тогава ОК - не съм славист....щом според вас да не си славист означава да не гледаш с очилцата, а да казваш каква е действителността - а тя е, че мижитурстваме и съществуваме без цели и амбиции и всеки път се самозалъгваме докато дойдат мачове с "Марек", Черноморец, "Спартак" плевен и Етър тогава ОК пак не съм славист...
ама аз поне съм обективен...и това, че казвам истината не означава, че ме боли по-малко от вас!!!

Пон Сеп 24, 2007 7:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща