Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 7:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
 Купа на Африканските нации 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Определено Кот д,Ивоар са най-впечталяващия отбор засега.

Чет Яну 24, 2008 8:54 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
В днешните мачове очаквам победи на КдИ над Бенин и на Нигерия над Мали, въпреки че суперорлите са далеч от класата си преди години и е възможен всякакъв изход от тази среща.

Пет Яну 25, 2008 2:42 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гана победиха Намибия но не ме впечатлиха.Липсва им мощ в нападение и водеща фигура подобно на Дрогба или Етоо.Никой не трябва да отписва Камерун и Нигерия въпреки че загубиха първите си мачове.

Пет Яну 25, 2008 8:47 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Камерун е силен отбор и след разгромната загуба от моят фаворит, Египет, успяха да се съвземат и да надиграят категорично силният отбор на Замбия. Но резултатът лъже - Катонго и Чаманга можеха да добавят минимум още 3 попадения, ако не ги преследваше този невероятен карък.
Нигерийците пък отдавна излязоха от мода за силните европейски отбори и резонно отборът им не е това страшилище като навремето. Почти сигурен съм, че "слоновете" няма да излязат на 100% срещу Мали и е вероятно малийците да продължат. А и не е сигурно дали Нигерия ще успее да бие родината на вудуизма...
Днес обаче Ангола ми хареса. Има голям потенциал в този отбор, който явно ще се гради в близкото бъдеще.
Тунис мачкат Бафана Бафана и заедно с Египет показват, че чрез силен вътрешен шампионат се постигат много по - трайни резултати на национално равнище отколкото с механичния износ на футболисти зад граница.

Нед Яну 27, 2008 11:09 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Класиране след груповата фаза (за отборите от 9 до 16 място това е крайното класиране):
1. КдИ 8-1 9т
2. Гана 5-1 9 т.
3. Египет 8-3 7т.
4. Камерун 10-5 6 т.
5. Тунис 5-3 5 т.
6. Ангола 4-2 5 т.
7. Нигерия 2-1 4 т
8. Гвинея 5-5 4 т
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
9. Замбия 5-6 4 т
10. Мали 1-3 4 т.
11. Мароко 7-6 3 т.
12. Сенегал 4-6 2т.
13. ЮАР 3-5 2т.
14.
определено един финал Гана - Египет би бил заслужен Намибия 2-7 1 т.
15. Бенин 1-7 0 т.
16. Судан 0-9 0 т.

Голмайстори :
Самуел Ето`о (Камерун) 5 гола
Манучо (Ангола), Абдел (Египет), Алуди (Мароко) по 3 гола
Четвъртфиналите са на 3 и 4 февруари:
Гана - Нигерия
Кот д`Ивоар - Гвинея
Египет - Ангола
Тунис - Камерун

Моята прогноза за полуфиналите:
Гана - Тунис
Египет - КдИ
Определено един финал Гана - Египет изглежда най - логичен с оглед на показаното до момента и на възможностите на отборите.

Последна промяна seth на Вто Фев 05, 2008 1:43 am, променена общо 1 път

Съб Фев 02, 2008 1:53 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АНГОЛА , КЪДЕ ЗАБРАВЯТЕ АНГОЛА :evil:

Съб Фев 02, 2008 12:43 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Следващото Афро е именно в Ангола. Ако продължават така, там ще имат шанс да стигнат поне до полуфинал, а защо не и нещо повече. Сега обаче ще им е доста трудно да преодолеят четвъртфинала.

Нед Фев 03, 2008 5:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кот д,Ивоар изглеждат две класи над всички останали.Играят страхотен футбол и ще бъде жалко ако не спечелят титлата.Традиционните сили на Черния континент - Нигерея и Камерун са в явен регрес и са далеч от това което са показвали в предишни турнири.Все пак лъвовете някак си добраха до полуфинал.Обаче едва ли отбор с Етоо в състава си може да бъде отписван за каквота и да е купа.

Вто Фев 05, 2008 9:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Следващото Афро е именно в Ангола. Ако продължават така, там ще имат шанс да стигнат поне до полуфинал, а защо не и нещо повече. Сега обаче ще им е доста трудно да преодолеят четвъртфинала.

ЗА МАЛКО БЕШЕ ,МОЖЕ БИ АКО ЕГИПЕТ НЕ БЯХА ДЕЙСТВАЩ ШАМПИОН НЯМАШЕ ДА ИМ УДАРЯТ ТАКОВА РАМО НА МЕН ЛИЧНО АНГОЛЦИТЕ МИ ХАРЕСАХА ПОВЕЧЕ И ЗАСЛУЖАВАХА ДА ИГРАЯТ НА ПОЛУФИНАЛ ИНАЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ СЛОНОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯТ ТУРНИРА ИМАТ СТРАХОТНИ ИГРАЧИ ПРИЗНАВАМ СИ ЗА НЯКОИ ОТ ТЯХ НЕ ЗНАЕХ ЧЕ СА ОТ ТАЗИ СТРАНА :oops:

Сря Фев 06, 2008 6:02 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Хм. Не съм съгласен. Египет си игра с Ангола през цялото време. И за секунда не беше вън от съмнение, че са по-стойностният и можещ отбор.
А днес фараоните направо убиха уморените слонове, Коне и магарета. Добре ми подплатиха портфейла, малко ме е яд на Абутрика за този късен гол, защото бях играл и на 3:1 точен резултат.
Сега за Египет остава познатото упражнение да изкормят смешните камерунски лъвове.

Пет Фев 08, 2008 12:58 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща