Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 6:21 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Следваща
 ЕВРО 2008 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Сигурно Стоичков е виновен за двете греди, защото е куцуз. И той сигурно е подвикнал на Йовов да я бие в облаците. Все едно за първи път в историята един отбор измъква мач чрез опълчение и късмет и досега такова нещо е невиждано. Има още много мачове - ако не се класираме, Ицо ще си подаде оставката, но тогава ще сте недоволни от този, който го смени. Който и да е той, просто такава е съдбата на анционалниет треньори у нас.

братле ти не предполагаш колко си заблуден........и си ограничен и неграмотен. И пради съм ти казвал като имаш теза защитавай я. Изтъквай доводи. Обясни ми защо е пуснал Вагнер, Янковия и Пеев титуляри...обясни ми защо пуска Светльо Тодоров при положение че няма игрова практика...то само това да беше. Говориш пълни глупости ТВВ......

Изображение
www.zone1913.com

Сря Мар 28, 2007 8:25 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Не се карайте и САМО СЛАВИЯ

Сря Мар 28, 2007 8:31 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ейч ... ша са караме :) Не обиждайте адаша - Светльо Петров. Игра много по-добре от половината от нашия отбор 8)

Сря Мар 28, 2007 8:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jim^Morrison написа:
makaveli написа:
Писна ми, ВЪН СМЕШНИЦИТЕ от националния отбор!!!!!!!
До кога питам ще трябва да търпим некадърници?!?!!?

Назови смешниците поименно, моля :!: :?:

1. Стоичков
2.Вагнер
3.Янкович
4.Пеев

Отнора като цяло игра трагично. Не може срещу всички да играем по един и същи начин. Все едно глведам Славия - срещу слабаци в къщи излизаме с един нападател?!?! Янкович като муха без глава...това момче не знам какво прави в националния и защо всички го викат...имаме достатъчно също толкова куци българчета...Черната маймуна няма кво да я коментирам всички я видяхме...ако ще играе така по-добре оная дупка Петков да си викаме...така и така ще сме си с 10 човека. Пеев го възродихме от нищото за националния?!?!Не може Телкийски да играе половин полувреме а това леке Пеев да е титуляр...трябва да играе офанзивно, нападателно...жал ми е само за Берво...личи си че е с класа над всички останали...а те му подават топката и спират. Хубаво го каза Наско Сираков - не може Бербо да глътне топката и да я изплюе във вратата на албанците....
Жалки футболисти...не знам...нямаме един читав халф. Днес много слабо и Стилиян и Чаво...имаха отигравания ама това са албанците все пак....тряба да ги мачкаме непрекъснато:((
Скъсах си нервите и само се чудя до кога ше издържа да си причинявам това...

Последна промяна makaveli на Сря Мар 28, 2007 8:41 pm, променена общо 2 пъти

Сря Мар 28, 2007 8:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ИЦО СТОИЧКОВ, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ...
ИЦО СТОИИИИИИИИИИИЧКОВ, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ!

Сря Мар 28, 2007 8:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
TVV написа:
Сигурно Стоичков е виновен за двете греди, защото е куцуз. И той сигурно е подвикнал на Йовов да я бие в облаците. Все едно за първи път в историята един отбор измъква мач чрез опълчение и късмет и досега такова нещо е невиждано. Има още много мачове - ако не се класираме, Ицо ще си подаде оставката, но тогава ще сте недоволни от този, който го смени. Който и да е той, просто такава е съдбата на анционалниет треньори у нас.

братле ти не предполагаш колко си заблуден........и си ограничен и неграмотен. И пради съм ти казвал като имаш теза защитавай я. Изтъквай доводи. Обясни ми защо е пуснал Вагнер, Янковия и Пеев титуляри...обясни ми защо пуска Светльо Тодоров при положение че няма игрова практика...то само това да беше. Говориш пълни глупости ТВВ......

Защо всеки път като си несъгласен с чуждо мнение трябва да обиждаш? Тук не сме форумите на топспорт, айде опитай се да спазваш малко по-коректен тон.
Ако Светльо Тодоров беше вкарал гол при онази греда, щеше ли да обявиш включването му за гениален ход? Вагнер е пуснат, защото направи добри мачове есента. Пеев е играл, защото е любимец на Херо, колкото и да не ти се вярва. А Янков е направил слаб мач - случва се. Може би е трябвало да пусне Мариян, дето едва ходи вместо него? Хубаво, нарочили сте Ицо за виновен, просто защото някой трябва да бъде виновен. Преди Пената беше виновен, че племенникът му си вкара автогол, после Бонев беше виновен, че отборът ни остаря и нямахме заместници на най-великите играчи в историята ни, накрая Пламен Марков беше виновен, че бил прекалено тих характер и тръгнал да се надиграва със шведите, вместо да излезе за 0:0 със слабата защита. Няма отбор, който да си взима всичжките мачове без проблеми. Французите паднаха от шотландците в мач, в който трябваше да бият с разлика. Не всичко са схеми и тактики, има и късмет - имахме го в Констанца, сега го нямахме. Гледай по-спокойно на нещата.

Сря Мар 28, 2007 8:41 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Josif написа:
ИЦО СТОИЧКОВ, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ...
ИЦО СТОИИИИИИИИИИИЧКОВ, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ!

Забравил си емотиконите, с които индикираш, че това е ирония.

Сря Мар 28, 2007 8:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е излагаш се
какво спокойно да гледам като един мач под командата на Стоичков нямаме като хората!?!?!?Нямаме един пас. А във Франция ги разкъсаха!!!Както правят и в англия, както правят навсякъде където футболисти и тренъори са лекета. Че като Вагнер е направил хубави мачове есента какво??Дай да пуснем Пената, че е бил железен защитник или да върнем Трифончо?!?! Янкович е скапан циганин и няма място в БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЕН ОТБОР!!!!Имаме много по-добри нападатели, които биха се виждали поне на терена...

Сря Мар 28, 2007 8:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Опомнете се момчета! Всички вие, които защитавате Стоичков и разправяте колко куцузлии сме били! Опомнете се! Жалки сме и това е самата истина. Единственото хубаво в цялата история е, че горе-долу по един и същ начин правим равен и срещу Холандия и срещу Албания. Няма въобще да се хабя и да обяснявам, колко смешно е да се викат футболисти като Пеев и Вагнер, няма и да коментирам воденето на топката от страна на Вагнер, въпреки, че всеки път ме изумява що за игра е това, тръгва на спринт и без да гледа, тоест гледа си в краката, прави някакво неориентирано центриране. Така, само ще отбележа: По-смешен национален отбор не съм гледал през живота си. Добре, че вече честта не е това, което беше. Иначе щеше много повече да боли.

Сря Мар 28, 2007 8:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не аз съм спокоен...обаче такива мнения като твойто граничат с абсурда.....тезата ти е каузапертута, не те познавам и се надявам тия коментари да се дължат на егн-то. И не смятам че съм те обиждал...., но ти отоново не отговаряш смислено на моите въпроси!!Хубаво е да има различни мнения, но те трябва и да са обосновани...а ти просто хвърляш разни идеи и мисли и защитаваш един вулгарен човек, виж тебе ако националния отбор ти е през....., на мене не ми е и имам право да търся виновник. На всякъде по света като има проблеми даден отбор го отнася треньора.....както казаха и по горе ние не сме училище за треньори!!!!!!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Мар 28, 2007 8:50 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Следваща