Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 10:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Как ще се представят българските отбори през новия сезон?
По- добре от миналия сезон 17%  17%  [ 6 ]
Добре! Като миналия сезон! 14%  14%  [ 5 ]
Ще има известно отстъпление, но представянето ще е успешно 36%  36%  [ 13 ]
Зле 33%  33%  [ 12 ]
Общо гласове : 36

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
^^мдам и аз съм горе долу на тва мнение ЦСКА нямат никъв шанс ше ги тупат здравата :D а за Локото се надявам да бият,въпреки че е почти невъзможно

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Вто Сеп 26, 2006 9:20 am
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нямам търпение за утрешния мач. Не за друго, ами ще ми е страшно интересно да слушам отново коментари, като от "Ноу Камп", за достойното представяне, невероятната игра, храбрите футболисти и безстрашния треньор. :) Ще чакам с голям интерес и изказванията на Батето след това! :lol:

Вто Сеп 26, 2006 12:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
първи гол - голяяяяяяямата работа :evil:

Сря Сеп 27, 2006 10:35 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
^пак е нещо..
аз мисля че играхме добре и то доста добре,просто нямахме достатъчно късмет..аз лично съм доволна от мача снощи

Чет Сеп 28, 2006 8:58 am
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мисля си, че такива мачове, като снощния, уронват престижа на шампионската лига. Смятам, че си загубих времето пред телевизора. Не може и не трябва в този турнир единия отбор да играе така, все едно играе срещу нискоразреден отбор от родината си, в турнир за FA Cup, например. Без да влизат в единоборства, без да се борят за първа топка, статична и позиционна игра. Жалко, че на 18.10 вместо суперсблъсъка Челси-Барселона ще гледаме отново подобно мачле. Което, очаквам да бъде кошмарно за "героите" от София. :)

Чет Сеп 28, 2006 10:35 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
^като искаш да гледаш Барса гледай испанската телевизия никой не те кара да гледаш "Левски"...

Чет Сеп 28, 2006 10:38 am
Профил YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Очаквах си, че Мариян Огнянов ще вкара. До мене имаше един левскар и ми вика къв е тоя дришльо, а аз му казах, че със сигурност Огнянов ще вкара. Имахте доста положения, но без нападение и стабилна защита - толкова. Телкийски, Йовов, Бардон и Боримиров са халфове, а в нападение никой. В защита също сте слаби. За нищо не стават тия защитници и нападатели като Гонзо и Бабангида. И тоя смотан треньор сините журналистчета го изкараха невероятен специалист. Нито като футболист беше добър, нито като треньор. Продадохте си единствения свестен нападател Георги Чиликов и не му намерихте достоен заместник. Коприваров го пуска в 86 минута, когато вече няма никакъв смисъл и мача е загубен. 0 точки с г.р. 2-30 това ми е прогнозата за вашето участие в ШЛ.

Чет Сеп 28, 2006 11:32 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
blagoj_fenka написа:
^като искаш да гледаш Барса гледай испанската телевизия никой не те кара да гледаш "Левски"...

Сигурно ще превключвам, да ти кажа. Унижението, което очаква лецки в Бремен, също няма да е за изпускане. :wink:

Чет Сеп 28, 2006 11:38 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Представяте се точно като Черноморец (София) в А група. :lol: :lol: :lol: :lol:

Чет Сеп 28, 2006 11:45 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
""Левски"" изиграха много добър мач, като в началото и в края тотално надиграха "Челси". Груби грешки и късмет бяха основни фактори за втория и третия гол. Иначе левскарите играха атакуващо почти през целия мач и си заслужиха гола.
Ако играят срещу нас така, както срещу английския гранд, отнасяме минимум петица, та ако ще в Лигата да останат последни с 2:30 голова разлика. ""Левски"" на този етап е с една-две класи над другите ни евроучастници и доста-доста над нас.

Чет Сеп 28, 2006 11:50 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща