БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОТУРНИРИТЕ 2005/2006
БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОТУРНИРИТЕ 2005/2006
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Охохох! ЦСКА как удари дойчовците  Чак каските им хвръкнаха
"Левски" и Локо Пд изпуснаха мачовете, но след две седмици имат всички шансове да продължат. Май само Литекс има илюзорни възможности в Белгия. От фаворит щяха да станат за смях.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Сеп 16, 2005 7:46 am |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
След първите мачове най-реален шанс за влизане в групите според мен има...Локомотив (Пд). Видя се, че Болтън не представлява нищо особено. Байер ще играе на кръв в София и нищо чудно да вземат своето, "Левски" традиционно се излага при домакинствата си срещу средноевропейски отбори, а Литекс едва ли ще стигне до 3:3 или до победа в Белгия...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пет Сеп 16, 2005 11:20 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Не бъдете песимисти за Литекс! Според информацията, представена във всички осведомителни агенции, Литекс е смазал Генк. И това 2:2 въобще не реално отражение на събитията на терена. А и Люпко Петрович е старо хитро куче и 100% си е научил урока за следващия мач. С интерес очаквам неговата лекция след 2 седмици.
|
Пет Сеп 16, 2005 11:26 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
мен ми е интересно защо сички смятаха генк за смешници ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Сеп 16, 2005 1:12 pm |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
Аз съм оптимист и за четирите ни отбора и смятам, че всички имат своите шансове за влизане в групите. Е, поне така ми се иска да стане! Иначе всички се представиха горе-долу добре, въпреки че "Левски" и Локо Пл изпуснаха спечелени мачове. Литекс и той можеше да постигне по-добър резултат. Браво на ЦСКА! Свършиха си добре работата, макар че победата още нищо не значи. По-трудният мач ще бъде реваншът, защото Левенкузен няма да се предадат просто така.
|
Пет Сеп 16, 2005 6:20 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
dani_slavista написа: мен ми е интересно защо сички смятаха генк за смешници ...
Сигурно защото "Марек" едва не ги отстрани за Интертото преди 2 години. Оттогава обаче Генк има много нови имена.
Смятам, че е напълно реално да вкараме 2 отбора в групите. Залагам на "Левски" и ЦСКА.
|
Нед Сеп 18, 2005 10:09 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ТАКА КАТО ГЛЕДАМ НАЙ-РЕАЛНО Е ДА НЕ ВКАРАМЕ НИТО ЕДИН ОТБОР ,АМА ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК ТОПКА Е ВСИЧКО СТАВА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Сеп 26, 2005 5:12 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Неска сичко че се разбере... Щели да дават Локо- Болтън по Евроком Пловдив.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Чет Сеп 29, 2005 4:09 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Бълг.отбори тази година се представят повече от отлично - ЦСКА надмина себе си, "Левски" и Литекс също се класираха, Локото нямаше шанс!
Сега очаквам и почетно представяне в групите (без сините, разбира се, на които това е максимумът) 
|
Пет Сеп 30, 2005 6:20 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Много добро представяне на всички! Чакаме жребия във вторник. Като гледам другите отбори смятам, че нашите имат шансове да продължат напред. Все пак 3 отбора от всяка група ще се класират. Регламентът е много коварен с тези единични мачове. Сигурно е обаче, че ще видим още най- малко 4 класни тима в София.
|
Пет Сеп 30, 2005 7:58 am |
|
 |
|