Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми отървахме се мноооого, супер слабо играхме, въпреки че и двата отбора имаха положения, но просто "лалетата" ни смазаха особено второто полувреме! 20мин не моехме да излезем от половината си! Дано нямаме проблеми срещу Люскембург в Сряда!
Съб Окт 07, 2006 11:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Не бих казал, че сме играли слабо. Разликата в класите е толкова голяма, че тази точка е огромен успех за нас. Тежкият терен със сигурност ни помогна страхотно много. Бербатов беше познатият статист във важен мач и много се чудя кога това ще се разбере. Божинов игра твърде малко, но напълно доказа, че в момента това е най- добрият български футболист за върха на атаката.
Мартин Петров отново избухна и спаси отбора. Жълтият му картон ще го изчисти от възможно наказание в далеч по- важни мачове от този в Люксембург. Лошото е, че Божинов май ще трябва да пътува за там, вместо да изведе младежите на "Армията".
Тежкият терен и проблемите с Ван Бомел и Ван Нистелроой ни дадоха предимство, но съм доволен от играта на нашите срещу един от четирите най- силни отбори в Европа.
И пак искам да кажа, че организацията на мача беше на супер равнище. Никога не съм влизал и излизал от такъв мач за толкова кратко време. Страхотна работа на полицията и общината.
|
Нед Окт 08, 2006 12:17 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
В никакъв случай не играхме лошо.Това,че те са по-добри,беше ясно.
За мен равенството в никакъв случай не е неочаквано,даже напротив.
С оглед на положенията е закономерно.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Окт 08, 2006 1:38 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Чудесен мач, аз съм на почти същото мнение! Разбира се, че точката е безспорен успех на фона на целия мач, но нямаше да е нелогично и да ги бием. За това, че Бербатов е фигурант в отбора, до колкото разбрах се е изказал и Лечков в студиото на БНТ. То така си и беше, но не мога да кажа, че е играл слабо.
За жълтия картон на Мартин даже се радвам, защото така ще пропусне формалното гостуване в Люксембург и ще е на линия за по-важните мачове.
Станислав Ангелов не беше на познатото топ-ниво, но пък Мартин беше великолепен. Чавдар явно не успя да се адаптира много лесно на трудния терен и му трябваше време, но пък имаше някои страхотно спечелени топки и добри пасове. Вагнер се представи доста по-добре от последния си евромач срещу "Челси" и беше доста по-сигурен.
Малко се учудих за избора на Иванков на вратата, но Стоичков този път не сгреши. Чудесните му рефлекси ни спасиха (както и гредите).
Въобще, доволен съм.
|
Нед Окт 08, 2006 1:41 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: И пак искам да кажа, че организацията на мача беше на супер равнище. Никога не съм влизал и излизал от такъв мач за толкова кратко време. Страхотна работа на полицията и общината.
Тук не мога да бъда съгласен с теб,полицията беше както винаги арогантна,глупава и се мислеше за велика,за какво им беше да забраняват фотоапаратите на входа не знам,поредната гавра с българския фен.За мен влизането и излизането си беше като всеки друг мач на националния отбор-тегаво.
За мача- пълна трагедия сме ,треньора ни е пълен некадърник и не знам кога това ще го разберат от БФС,нямаше никаква постройка и идея изобщо как да стигнем до холандската врата,добре че беше Марто да изригне.Бербатов беше статист,много слаб в пореден мач,Чаво беше също доста зле,като изключим удара ми,който можеше да влезне,а защитата ни е пълна трагедия,тоя Топчо го правиха на луд,това момче трябва да разбере,че не става за футболист.
Стоичков със смените,които извърши доказа,че може би е по-некадърен дори от Ратко.Не мога да си обясня каква работа имат в националния отбор играчи като Янкович или буфера Пеев,нито са някви заслужили звезди,нито играят в отборите си,единия дори не е българин!!!
Българският национален отбор е за българи,а не за чернилки,сърби и пр. Стоичков да си ги взима в Барцилоната и да ги тренира там.
Според мен нищо добро не ни чака с този национален отбор 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Окт 08, 2006 1:44 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Kijani написа: bodzhov_zv написа: И пак искам да кажа, че организацията на мача беше на супер равнище. Никога не съм влизал и излизал от такъв мач за толкова кратко време. Страхотна работа на полицията и общината. Тук не мога да бъда съгласен с теб,полицията беше както винаги арогантна,глупава и се мислеше за велика,за какво им беше да забраняват фотоапаратите на входа не знам,поредната гавра с българския фен.За мен влизането и излизането си беше като всеки друг мач на националния отбор-тегаво.
В 23:10 си бях вкъщи. Формално стадиона се намира в квартала, но аз съм в другия край. Не съм имал проблеми нито с влизането, нито с излизането, нито с придвижването.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Окт 08, 2006 2:12 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
bodzhov_zv написа: Kijani написа: bodzhov_zv написа: И пак искам да кажа, че организацията на мача беше на супер равнище. Никога не съм влизал и излизал от такъв мач за толкова кратко време. Страхотна работа на полицията и общината. Тук не мога да бъда съгласен с теб,полицията беше както винаги арогантна,глупава и се мислеше за велика,за какво им беше да забраняват фотоапаратите на входа не знам,поредната гавра с българския фен.За мен влизането и излизането си беше като всеки друг мач на националния отбор-тегаво. В 23:10 си бях вкъщи. Формално стадиона се намира в квартала, но аз съм в другия край. Не съм имал проблеми нито с влизането, нито с излизането, нито с придвижването.
Ти си се прибрал в 23 часа , а аз с 300 зора в 1 часа ,а живея в Студентски Град ! И за всичко е виновен тъпият УШЕВ , който излъга десетките на спирката на 94 като каза ,че няма да има повече градски транспорт ,а след 10 минути мина едно заблудено 94 ! После час и половина не мога да си хвана такси ! ТАКА ЧЕ : сасъд ЗА БОЙКО ДВА ЗА УШЕВ !!!
A.C.A.B. 
Пон Окт 09, 2006 8:54 pm |
|
 |
|