Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Игра и в Берое- "Левски" 4:4 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Ное 01, 2006 3:59 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
|
Пет Ное 03, 2006 12:48 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
|
Пет Ное 03, 2006 2:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Ное 03, 2006 9:39 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Николай Михайлов - ако иска да се развива като вратар , нормално е да напусне ""Левски"" и да потърси поле за изява в някой друг отбор, където да си докаже качествата си.
До сега му е било предоставяно unfair andvantage - и в ""Левски"" и в националните формации. Конкурентите му за вратарските постове не са били поставяни при равни условия.
|
Нед Ное 05, 2006 12:31 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Haide Belite написа: Николай Михайлов - ако иска да се развива като вратар , нормално е да напусне ""Левски"" и да потърси поле за изява в някой друг отбор, където да си докаже качествата си. До сега му е било предоставяно unfair andvantage - и в ""Левски"" и в националните формации. Конкурентите му за вратарските постове не са били поставяни при равни условия.
Абсолютно съм съгласен... то се видя,че един Божидар Митрев е много по-добър.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Ное 05, 2006 9:13 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
и аз съм съгласна че трябва да играе някъде другаде за да натрупа малко опит,но нали е синчето на Боби Михайлов.. как ще се излага да играе в някой друг отбор... а колкото до Митрев... тоя мач му беше първия за "Левски"... явно е талантливо момчето
Нед Ное 05, 2006 10:21 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Пон Ное 06, 2006 1:48 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Подобни глупости правеше и Гошо Петков при нас. Единствената разлика е, че имаше много мачове, в които ни вадеше - примерно Нефтохимик - Славия 0-1. Това беше първия мач, който съм му гледал и не съм сигурен дали не му беше и дебютен. Спаси дузпа, спаси десетки положения, Вук Рашович нацепи една бомба от 30 метра и ги бихме. После се сещам за куп мачове, в които ни е закопал. И пак с нафтата, обаче тук - две безсмислени и тъпоумни излизания в стил "Игита", Диян Петков се възползва и двата пъти и 1-2. Даже тогава ни прекъснаха серията от 9 мача без загуба. После отиде в ""Левски"", дълги години беше резерва на далеч по - слабият Иванков. Сега го виждаме Петков - стабилен вратар, прави много малко грешки.
През нещо такова трябва да мине и Михайлов, ако иска да развие качествата, които показа на мача с Оксер миналата година. От този момент му даваха шансове, но той не се възползва от нито един.
|
Пон Ное 06, 2006 2:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Цитат: Николай Михайлов: Заведенията и жените не пречат
- Ники, забравихте ли вече мача с Вердер? - Опитвам се. Грешката си е голяма, но гледам напред. - Прости ли на феновете за реакцията им? - Няма за какво да им прощавам! Както казах, сгреших. Всеки има право да критикува и да дава мнение. Едни ще ме мразят, други ще ме обичат. Това е животът. Но вече не искам да говоря за мача с Вердер. Казах всичко, което можеше да се каже. - Според някои хора животът извън стадиона ви пречи? - Това не е вярно. Да ходиш по заведения и да излизаш с жени са нормални неща. Всеки човек ги прави, без да пречи на работата му. И при мен е така. Хората не бива да ме нападат за нещата, които правя извън тренировките и мачовете. Когато съм с отбора, мисля само за футбол. Светските неща не ми пречат. - Как върви възстановяването ви? - В неделя се опитах да тренирам, но пак почувствах болки в слабините. Надявам се до ден-два всичко да е наред. - Как виждате бъдещето си в "Левски"? - Тук сме трима вратари. Георги Петков е на 30 години. Определено е най-добрият вратар в България, национал. За нас с Божидар остава да тренираме здраво и да чакаме своя шанс. Ясно е, че не можем и тримата да пазим едновременно. - Ще се справите ли, ако останете само двамата? - Защо да не се справим! Най-лесно е да се купи някой вратар. Но ръководството иска да дава шанс на младите. Пожелавам на Гошо да направи трансфер в чужбина. Така ще може да си оправи живота. - От ЦСКА казват, че ще станат шампиони? - До края на сезона има много мачове. Не може да се каже кой ще стане шампион. През миналия сезон ЦСКА имаше седем точки преднина. Ние обаче свършихме първи. Ако не се отпуснем, ще успеем да защитим титлата си. - Бяхте само на 17 години, когато играхте за националния отбор в Япония. Защо ви повикаха тогава? - Трябва да питате Стоичков. Тогава имаше много контузени вратари. Нормално е да ме повикат. Не мисля, че фамилията оказва влияние на развитието ми. Когато за първи път ме извикаха в "Левски", Стоилов взе още трима юноши.
Заглавието най ме кефи! Хич не пречат, ама хич не пречат!!! 
Вто Ное 07, 2006 3:29 pm |
|
 |
|