докога ще търпим слабия ни треньор на Националния ни отбор
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Josif написа: И Божо, ако наистина се класираме за Евро 2008 имаш една бира от мен в Швейцария! 
Мисля, че това е един чудесен завършек на несъгласията ни.
Ти имаш едно Виенско кафе от мен в Австрия, аз не обичам кафе, но това там е друга работа, ще ти хареса, сигурен съм 
_________________ 1913
|
Пет Ное 17, 2006 4:58 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Божо написа: Josif написа: И Божо, ако наистина се класираме за Евро 2008 имаш една бира от мен в Швейцария!  Мисля, че това е един чудесен завършек на несъгласията ни. Ти имаш едно Виенско кафе от мен в Австрия, аз не обичам кафе, но това там е друга работа, ще ти хареса, сигурен съм 

_________________ 100
|
Пет Ное 17, 2006 5:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13240 Местоположение: SOFIA
|
А какво става с басовете, ако се класираме, но Троичков не е "силикцюнйер на мойти фудбулисчи"?
Съгласен съм, че не се представихме добре в Португалия, но бяхме на европейско! При това едва за втори път в историята! Там, където ни е мястото. Ние не сме супер отбор, но самото участие на световни финали е задължително за тим, който 7 пъти е имал тази чест. А Троичков пропиля с лека ръка възможността.
Били сме били няква Белгийка и няква Хърватия, която не била точно Хърватия. Ми кой бихме в Ерата Троичкова? Никой сериозен отбор. Едни безсмислени хиксове, включително и срещу Малта. Иначе не бих се учудил и да се появят не 2-3, а 30- 40 играча през следващата година. Досега с 58 нови имена имаме едно голямо НИЩО и истината, казана от Здравко Здравков - имаме отбор наречен "Танев Юнайтед" и нищо повече.
|
Пет Ное 17, 2006 9:20 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
В момента ако бъде сменен Стоичков нищон няма да се промени. Може дори да сме по-зле с Херо. Колкото и да е неприятно, трябва да признаем че на този етап нямаме кой знае какви играчи и съответно отбор. Стоичков не можа да направи някакво чудо и с дупките в защита да се калсира на световното в група с два очевидно по-силни отбора от нас. И в сегашната група холандците и румънците са по-добри от нас, дори и само като индивидуалности. Това е положението. Единственото, което не ми харесва свързано с Ицо е че беше обещал да не вика сърби и печки в отбора, обаче изневери на собствените си принципи. Че и Гошко Пеев вика. Грешката му е че се огъна под напрежението на фенове и журналисти.
|
Пет Ное 17, 2006 9:56 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Аз мисля, че можехме да се класираме за световното, защото началото беше силно. Един мач ни спря. Този срещу Швеция в София. И имаше достатъчно причини, за да го загубим:
1. Липсата на шестима играчи, четирима, от които титуляри от отбора, с който започнахме квалификациите.
2. Позорното съдийство на гадния пианист от Германия, което дори и за миг не остави съмнение, каква е поръчката.
3. Разпределението от "БФС" на билетите, според което агитките на ""Левски"" и ЦСКА получиха общо 300 билета, а на стадиона имаше 30 хиляди семкаджии. Ще кажете, какво от това? Ами на "Васил "Левски"" публиката винаги е подкрепяла докрай отбора, независимо от резултата и никога не бяхме губили откакто аз ходя на мачовете от 1990, а в този най-важен мач, веднага след 0:1 вместо "Българи юнаци" се започна поголовно освиркване и ругаене на играчите от страна на феновете. Това има по-голямо значение, отколкото изглежда на пръв поглед.
Последва и мачът в Будапеща, в който при 1:0 четири пъти не можахме да вкараме в ситуация сами срещу вратаря, а нашият вратар за сметка на това подари гол на унгарците в последните минути. Оттам нататък всичко е статистика, дори и при победи срещу Хърватия в София и срещу швеция като гост само теорията и куп обстоятелства можеха да ни класират за баража.
Това вече е в миналото. Сега имаме осем точки, включително равенство на терена на прекия конкурент за второто място, шансовете ни са повече от реални.
_________________ 1913
|
Съб Ное 18, 2006 1:33 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13240 Местоположение: SOFIA
|
Ето малко статистика за годината (в Жилина играхме за последен път през 2006):
Изиграни срещи: 9
Победи: 4 срещу Македония, Япония, Словения, Люксембург
Равенства: 3 срещу Уелс, Румъния и Холандия
Загуби: 2 срещу Шотландия и Словакия
Вкарани голове: 12
Допуснати голове: 12
Най - голяма победа: 3:0
Най - голяма загуба: 1:5
Футболисти, взели участие в мачовете през 2006 г.: 38 (рекорд)
С най - много минути: Лусио Вагнер и Елин Топузаков - по 630. Ако се вземат и продълженията, давани след редовното време, бразилецът излиза с 2 минути пред Топузаков.
Най - много мачове: Вагнер, Топузаков, Ст. Ангелов и М. Петров - по 7.
Голмайстори: Мартин Петров - 5, Й. Тодоров, Св. Тодоров, В. Божинов, Хр. Янев, Ал. Тунчев, К. Караджинов - 1.
Допуснати голове по вратари: Стоян Колев - 6, Г. Петков, Иванков и Н. Михайлов по 2. Николай Михайлов е допуснал головете само за 19 минути игра.
Наказателни картони: 21 жълти и 0 червени. Най - много картони - М. Петров и Ст. Ангелов - по 3.
Футболисти на Славия: Асен Караславов - 2 мача, 56 минути
Футболисти, които играят в чужбина с трансфер от Славия: Ч. Янков - 6 мача/ 397 минути/ 2 жълти картона; Бл. Георгиев - 4 мача/190 мин., Здр. Лазаров - 2 мача/79 мин.
|
Съб Ное 18, 2006 8:23 am |
|
 |
|