Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 8:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
 Чавдар Янков 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
"Героите" от ШЛ са герои само за българските медии. Никой няма да даде за някой от "Идиотите на Европа" голяма сума. Имаше интерес към тях преди есента, после станаха резилищата. Друг е въпросът, че имаха тежки съперници, обаче мениджърите гледат игровите показатели - колко грешки си направил, колко добри отигравания, колко гола и асистенции си направил и пр.
Има една особеност при ""Левски"", те забучват високи цени за всеки от играчите си и няма да продадат дори на "Барселона", ако предлаганата сума е под очакваната. Докато ние продаваме на всеки и на смешни цени. Около 450 хил. евро за Рангелов за 4 годишен договор как ви звучи? За 100 000 на година (заплата и трансферна сума) не можеш да си осигуриш дори някой от екзотичните футболисти на Вихрен и Беласица.
Тези пари за Янков не са много. Той е национал и преди всичко талантлив играч. Вижте какви трансферни суми се дават за далеч по - слаби играчи и направете равносметката.

Съб Яну 27, 2007 3:26 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
1 млн. евро е обективна цена и ВС ще го даде.

Съб Яну 27, 2007 3:30 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Josif написа:

Един милион за прекратявяне на двегодишен договор не е обективна цена при положение, че толкова им струва едногодишно наемане.

Нед Яну 28, 2007 4:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Josif написа:

Един милион за прекратявяне на двегодишен договор не е обективна цена при положение, че толкова им струва едногодишно наемане.

За Роналдо, колкото и да е дебел според някои, Милан даде само 7,5 млн. евро. Не вярвам някой да даде повече от 1,5 млн. евро за Янков. И това ще е максимума.

Нед Яну 28, 2007 6:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Сравняваш две различни неща. С трансфера Реал спестява около 15 млн. от заплати и други лични плащания по договора на Роналдо. Тази сума се добавя към онези 7.5 млн. от трансфера.
Нито Стоичков отиде в Парма за 7 млн., нито Роналдо отива в Милан за подобна сума.

Нед Яну 28, 2007 9:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добре де! Все пак при тая стагнация на пазара ми се виждат множко 1.5 млн. евро! Иначе съм съгласен за сравнението. Просто това ми дойде в момента... :wink:

Пон Яну 29, 2007 12:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това, което показа Янков на мача в Загреб струва около 10 млн. Разбира се, ако го прави във всеки мач, което за съжаление не се случва, засега. Но 2 млн са абсолютно нормални.

Пон Яну 29, 2007 2:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хановер - Херта 5:0 Чавдар с асистенция и високи оценки!Дано това дигне цената му.

Чет Фев 01, 2007 10:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чавдар Янков: Очаква "да" от Хановер
Изображение
Чавдар иска да остане в Хановер

Искам да продължа да играя за този клуб, казва Чак

Халфът на Хановер и националния отбор Чавдар Янков сподели пред “Топспорт.бг”, че очаква да продължи да играе за немския клуб и през следващия сезон.
Изображение
“Чувствам се отлично в Хановер. Дори и през ум не ми минава, че може да премина в друг клуб. Желанието ми е да остана в тима и да продължа да се развивам. До 2 месеца от Хановер трябва да дадат отговора си дали ме искат или не. Очаквам да кажат “да” и да закупят правата ми”, каза Янков.

Полузащитникът, който днес излиза срещу Алемания (Аахен) сподели, че преди дни, когато Хановер победи с 5:0 Херта е играл като офанзивен халф.

“Бях непосредствено зад нападателите. Чувствах се добре и на новия пост. За мен няма значение на коя позиция ще играя, важното е да съм на терена и да помагам на Хановер. Разбира се, за да съм офанзивен халф трябва да тичам повече, но така е във футбола”, сподели Чак.

Националът каза също така, че Хановер няма ясно поставена цел, като на всяка цена тима ще се опита да стигне финал за купата на Германия.

“Много искаме да се представим добре за купата. Вижте какво стана през миналия сезон, когато Айнтрахт се добра до финала. Това им отреди участие в евротурнирите. В Бундеслигата ще ни е много трудно да се преборим за някое от челните места, като най-реално изглежда да се класираме в Интертото. Аз и съотборниците ми на всяка цена гоним финал за купата, което ще ни даде квота за евротурнирите. Сега ни предстои сблъсък с Нюрнберг, от който се надявам да излезем крайни победители”, допълни Янков.

Съб Фев 03, 2007 3:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чавката вкара страшен гол !!! За тези дето незнаят bwin.com Може да си гледат всички мачове от 1 и 2 Бундеслига ..Тъпаците от Пловдив дават повторение на вчерашен мач !! Първо трябва да се регистрирате !!Ако имате въпроси питайте ще ви помогна! Баси мача досега 1:3 ..Когато регвате майл трябва да бъде работещ за да потвърдите !! Да го духат Евроком !! Аз само заради нашия ги пускам те не пожелаха един мач да му пуснат ;)

Съб Фев 03, 2007 4:52 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща