Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Представянето в националния - решаващо за Футболист №1
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Аз просто не се подавам на синята (тя даже не е и синя) пропаганда и гледам обективно на нещата. През годините съм се научил, че Ицо винаги печели, а с това винаги печели и България. Именно борческото му, често дразнещо поведение е това, което му носи победите. Той неведнъж бе отписван и оплюван и по време на футболната му кариера, спецовете и тогава го обявяваха за безперспективен, после ходеха да му носят обувките, за мен няма никаква причина това да не се повтори и сега. Още повече предвид на доста добрите резултати (не игра) до този момент. За мен само някакво чудо може да ни спре по пътя към еврото, помнете ми думите!
Дразня се, обаче на постоянните епитети, защото дори само юли месец на 1994 (без юни) е достатъчен за мен да уважавам тези хора до края на живота си. Защото всички простотии на земята не могат да ми вземат онези спомени и емоции. Защото големите, възпитани футболни мъже, превъзхождащи Ицо не съществуват в реалния свят.
_________________ 1913
|
Пет Дек 22, 2006 6:55 pm |
|
 |
|