Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Тотнъм спечели с минималното 1:0 над Рединг
Роби Кийн се радва заедно с феновете след победния си гол.
Димитър Бербатов записа цял мач, а гола вкара Кийн
Тотнъм увеличи шансовете си да играе в турнира за Купата на УЕФА през следващия сезон след като в мач от 31-ия кръг на английската Висша лига се наложи като домакин на Рединг с 1:0.
Единственият гол отбеляза Роби Кийн от дузпа в 41-ата минута. Грег Халфорд игра с ръка в наказателното поле и съдията веднага посочи бялата точка. Кийн се нагърби с отговорността и с нисък удар в левия ъгъл осигури успеха на "шпорите".
Българският национал Димитър Бербатов започна като титуляр и игра цял мач като постоянно тормозеше защитата на Рединг. Негови удари и през двете полувремена бяха с мъка отразени от Маркус Ханеман и от Адам Федеричи.
Ханеман започна на вратата, но получи контузия на хълбока и Федеричи го замени през второто полувреме.
И двата отбора имаха шансове за още голове, но топката на два пъти се отклони от гредите.
Още във втората минута Тотнъм имаше великолепен шанс да поведе след красива комбинация. Центриране на Шимбонда беше отклонено с глава от Бербатов към Аарън Ленън и крилото тутакси изведе на удобна позиция Стед Малбранк, но неговият шут срещна
гредата.
Две минути по-късно Бербатов изработи положение за Кийн като с гърди отклони топката към него, но шутът на ирландеца беше спрян от Ханеман.
В 11-ата минута вратарят отрази и изстрел на Бербатов, който продължи да бъде много активен и след почивката.
През втората част в 51-ата минута Ленън проби по крилото и пусна остро и ниско
подаване към далечната греда, но там българският нападател не успя да достигне топката.
В 64-ата минута Ленън успя да изведе Бербатов на чиста позиция, но този път българинът не успя да улучи вратата. След дванадесет минути игра българският нападателотново стреля, но този път вратарят Федеричи спаси от около 11 метра. Гостите умело си служеха с изкуствената засада като това спираше доста често атаките на Тотнъм.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 01, 2007 8:28 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Един много добър Тотнам след 45 минути в Севиля, севилските цигани падат като заклани по терена, съдията е пълен улигофрен, никаква дузпа, Тотнам е с класи над тия цигани!!Второто ги мачкаме, а Берба с изключение на гениалния пас нещо ми се струва пасивен, дано второто е по ефективен!!
Camon you SPURS!!!
www.zone1913.com
|
Чет Апр 05, 2007 9:39 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
4:1 айде на бас!
P.S. И Севиля са бели....и там игра Марадона...
|
Чет Апр 05, 2007 9:42 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
абе бегай бе...тия са ебати симулантите, в Испания има един отбор и той е Реал Мадрид, всичко друго е пълнеж!!! тоя ушатия алвеш ли е какъв е, мета се като прима балерина...резултата е 2-2 или 2-3, а на реванша в Лондон ще ги унижим!!!
www.zone1913.com
|
Чет Апр 05, 2007 9:45 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЗ СЪМ БОЛЕН ФЕН НА РЕАЛ!!!
|
Чет Апр 05, 2007 9:47 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ПИЧ СИ ЗА ВТОРИ ПЪТ ( СЛЕД СЛАВИЯ )
|
Чет Апр 05, 2007 9:47 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
във форума сме няколко такива доколкото знам, и аз съм много за Реал обаче съм здрав  , айде че почна второто...ходя даже на мачовете със шал на Мадрид в повечето случаи, а лятото и с Фланелка, обаче от тая година почвам да слагам фланелката на шпорите...докато тия наще нещастници не победят говеда и прасета-фланелката на Славия няма да сложа:)
www.zone1913.com
|
Чет Апр 05, 2007 9:50 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
краен резултат 2-1 за Севилските цигани които се метаха като заклани цял мач, за реванша в Лондон съм оптимист, притеснява ме само това че се събират много важни мачове накуп, сега в събота с челси, после Севиля....надявам се тоя път смешниците от уефа да сложат адекватен съдия, а не като тоя анонимник който упорочи мачът!!
YID ARMY !!!!
www.zone1913.com
|
Чет Апр 05, 2007 11:45 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Е вие луди ли сте бре - Севиля са машини, аз много им се кефя тоя сезон!  Може би са най-стабилния отбор в Испания в момента, ама Тотнъм ще да знаити - 2гола на Митко в реванша!!! 
Пет Апр 06, 2007 7:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Тотнъм имат страхотно нападение, средняшка средна линия и калпава защита. Ама много калпава. А Пол робинсън като дете в Лийдс правеше страхотни мачове, нооо с възрастта и той изперква. При 1-2 Тотнъм имат шансове, добре, че не стана 1-3 за Севиля. Щото не виждам как с тая рехава отбрана и неадекватен вратар, Тотнъм може да бие с два чисти гола Севиля...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 06, 2007 10:47 pm |
|
 |
|