Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Янко е зле и аз мисля така.
|
Пон Сеп 24, 2007 7:44 pm |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
makaveli написа: един такъв въпрос - ако не се лъжа всички звезди, които се изброяват се засякоха и бяха по едно и също време в славия - и Благо и Чаво и Карата и Рангелов...и направиха ли нещо??? Янко Вълканов пък е пълен безобразник и няма място и в Я отбора. Стига пристрастия...щото само ТВВ казва, че има и един куп други футболисти, които заслужават да играят за България, а всички останали изброяват само слависти.... И аз мисля, че Благо и Чаво биха помогнали ама ги няма...това е...нема кво да се ядосваме...
Обобщенията ти подхождат на ника, който си избрал. Естествено тук ще наблегнем на славистите. Но дори и да не са те. Не е ли време да позабравим за Гошко Пеев. Не стана ли ясно, че път на Запад за него няма...защо за сметка на България. Това беше простичкия въпрос. И още нещо - посочените от нас играчи се състезават в Бундеслигата, не в Буново...Само този факт ги прави особено важни - ВИП!
_________________ www.prosport.bg
|
Пон Сеп 24, 2007 8:14 pm |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
mishkar написа: Янко е зле и аз мисля така.
Кога го гледахте?
|
Пон Сеп 24, 2007 8:15 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Що, ти да не получаваш дискове с играта му и да я е подобрил?
|
Пон Сеп 24, 2007 8:22 pm |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
mishkar написа: Що, ти да не получаваш дискове с играта му и да я е подобрил?
За начало не му правя квалификации. Наскоро четох добри думи за него в някой от сайтовете. А Ако питаш мен, Живко Миланов още 20 години да играе, няма да се доближи нивото на Янко.
|
Пон Сеп 24, 2007 9:12 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ok!
|
Пон Сеп 24, 2007 9:36 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Никой не отрича, че бивши слависти несправедливо са пренебрегвани. Става дума за тримата, които играят в Първа Бундеслига и за Бранко по отношение на младежите и юношите. Донякъде мога да се съглася и за Емо Петров и Караславов като резерви. Всички останали предложения обаче, като Янко Вълканов и Тошко Колев, са продукт на привързаността ни към тези играчи, заради добрите им изяви в Славия в не особено силното ни първенство и няма как да ме убедите че Колев примерно е по-добър вариант от Бербата а Вълканов от Занев или Венков.
|
Пон Сеп 24, 2007 11:16 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Янко не играеше ли в дясно ?! 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Сеп 25, 2007 9:46 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
jjfoxi написа: Янко не играеше ли в дясно ?! 
В последния му мач с националната фланелка Стоичков го беше пуснал отляво  .
Не знам какво сте се хванали за този Янко и с какво толкова ви е харесал. Той е най-малкият проблем, има значително по-пренебрегнати от него.
|
Вто Сеп 25, 2007 5:52 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Що пък Тошко да не е за национален или така нататък! Знаете ли каква е разликата между Генков и Колев в момента! Единия бележи във Втора Бундеслига и вероятно неговия отбор ще влезе в елита догодина, а другия едва влиза в групата за мачовете си и го целят с развалени яйца! Ама Генков е национал нали....
Вто Сеп 25, 2007 11:21 pm |
|
 |
|