Купа на Африканските нации
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Египет няма да могат да излъжат Камерун втори път за две седмици.Лъвовете влязоха във форма.Мбия е определено откритието на турнира.
Последна промяна saract на Пет Фев 08, 2008 11:23 am, променена общо 1 път
|
Пет Фев 08, 2008 10:33 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
bodzhov_zv написа: Хм. Не съм съгласен. Египет си игра с Ангола през цялото време. И за секунда не беше вън от съмнение, че са по-стойностният и можещ отбор. А днес фараоните направо убиха уморените слонове, Коне и магарета. Добре ми подплатиха портфейла, малко ме е яд на Абутрика за този късен гол, защото бях играл и на 3:1 точен резултат. Сега за Египет остава познатото упражнение да изкормят смешните камерунски лъвове.
УСЕЩАТ СЕ ЛЕКИ СИМПАТИЙ КЪМ ОТБОРА НА ЕГИПЕТ
ИНАЧЕ ОСВЕН ЧЕ УБИХА СЛОНОВЕТЕ УБИХА И ФУТБОЛА НАПОМНЯТ МИ ЗА НАШТЕ ЮЖНИ СЪСЕДИ НА ЕВРО '04 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Фев 08, 2008 10:55 am |
|
 |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
В съвременния футбол е важна целта, а не как я постигаш.
|
Пет Фев 08, 2008 11:20 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
saract написа: Египет няма да могат да излъжат Камерун втори път за две седмици.Лъвовете влязоха във форма.Мбия е определено откритието на турнира.
Да набуташ четворка на наивно африканско отборче не е надлъгване, а си е класа. Египет така прави с тимовете от Черна Африка, които не знаят, че за да печелиш не е достатъчно да си бърз и мощен физически, а трябва да имаш акъл в главата.
. Това ли е убийството на футбола?
|
Пет Фев 08, 2008 2:55 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Камерун ще излъже Египет, по-опитни са.
Много ме изкефи победата им над домакините. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Фев 08, 2008 3:38 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ТОВА БЕШЕ НАЙ СЛУЧАЙНИЯ ГОЛ НА ТУРНИРА , ПОРЕДИЦА ОТ ГРЕШКИ И РИКУШЕТИ АКО БЕШЕ БЕЗПРИСТРАСТЕН ЗРИТЕЛ ЩЕШЕ ДА ВИДИШ ЧЕ ЕГИПЕТ ИМАХА КЪСМЕТ СНОЩИ , И АНГОЛА И СЛОНОВЕТЕ ИГРАЯТ ФУТБОЛ БЪРЗ С ДВИЖЕНИЕ И КОМБИНАЦИЙ АКО СЕ БЕШЕ ИГРАЛ ТОЗИ МАЧ ЩЕШЕ ДА СЕ ВИДИ КРАСОТАТА НА ФУТБОЛА В АФРИКА И РАЗЛИКАТА ОТ ФУТБОЛА КОЙТО ПРАКТИКУВА ЕГИПЕТ . СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА НАРЕЧЕМ ЕГИПЕТ АФРИКАНСКАТА ГЪРЦИЯ И ОБРАТНОТО СЪЩО СТАВА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Фев 08, 2008 5:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Ако това за теб е случаен гол, не знам какво да кажа. Гол след заучено положение, което египтяните правят при почти всеки корнер, някак не може така лесно да бъде обявен за случаен. БСК е симпатичен отбор, но няма нищо красиво в това с 2 паса да ти матират цялата защита. Един път - човек може да каже, че е случайност, но това снощи се случи около 16 пъти. Камерун също играе така. Странно как такива футболисти, които играят в големи европейски отбори стават подвластни на африканския наивитет като се съберат заедно.
Египет е африканската Бразилия и успехите на национално и клубно равнище го доказват по категоричен начин.
|
Пет Фев 08, 2008 5:39 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4220 Местоположение: София
|
Ангола тъпо отпаднаха, яд ме е, ама освен Флавио и Манучо, всички са аматьори, даже си е успех, че минаха и групите ....
фараоните ще вземат купата ....
Пет Фев 08, 2008 6:07 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Айде малко по-безпристрастно  Финалът е много троен, даже повече от МанЮ - Арсенал.....Който го хване си е живо тото...
|
Пет Фев 08, 2008 9:40 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Камерун разполага с по - симпатични футболисти. Винаги е било така. Стискам им палци, пък каквото стане.
|
Съб Фев 09, 2008 6:56 pm |
|
 |
|