Бялата Бундеслига - сезон 2008/2009
Бялата Бундеслига - сезон 2008/2009
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
88! написа: чаво да си дойде при нас 
Май така ще стане. Венци ще го препродаде отново 
|
Нед Ное 30, 2008 11:09 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
е той ако не го продаде...няма кой 
Нед Ное 30, 2008 11:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Митко Рангелов се замеси в един сериозен конфликт с ръководството на Енерги и по всичко личи ще трябва да сменя отбора.
|
Сря Дек 10, 2008 10:25 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Митко Рангелов се замеси в един сериозен конфликт с ръководството на Енерги и по всичко личи ще трябва да сменя отбора.
Това всъщност може и да е за добро, с оглед ан това че Енерги са се запътили към Втора Бундеслига доста неудържимо. Ще се радвам да отиде в по-добър отбор, а Енерги да си останат със Скела.
|
Сря Дек 10, 2008 9:06 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
айде и Рангелов да си идва при нас , Чаво и той и така... 
Чет Дек 11, 2008 1:30 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Mitko otiva v 4orbata
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Дек 15, 2008 5:19 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Димитър Рангелов: Добре е чужденец да поеме националния Бих се радвал да премина в отбор от ранга на ЦСКА (Москва), твърди Митко
Около името на Димитър Рангелов се зашумя особено много в последните дни. Както е известно, от ръководството на Енерги (Котбус) го обвиниха, че демонстративно е напуснал клубното тържество и го глобиха за тази му постъпка с 10 000 евро. Наказанието продължи и в последния мач за сезона срещу Леверкузен, когато Митко остана резерва на пейката. Тези неща ни накараха да потърсим българския нападател за интервю. Ето какво сподели Митко за читателите на „Топспорт".
- Митко, доста неща ти се струпаха на главата в последно време. Остана резерва за Енерги Котбус в мача срещу Леверкузен. Какво е твоето обяснение затова?
- Истината е, че нямам обяснение. Щом така е решил треньорът, значи трябва да е така. Казаха ми, че не съм бил в добра форма.
- А, не мислиш ли, че скандалът около теб с тържеството също е оказал влияние?
- Мисля, че това отдавна трябва да е забравено.
- Лично ти забравили го?
- Би трябвало. Аз съм професионалист. Футболът е моята професия и нямам право да обръщам голямо внимание на тези неща. Каквото било, било. Няма какво да говорим за това.
- Какви са отношенията ти с ръководството сега?
- Съвсем нормални са. Въпросът е там, че ме глобиха доста солено. Сумата от 10 хиляди евро ми се вижда прекалена. Но нищо не мога да направя. Приемам нещата и гледам напред.
- Очакваш ли трансфер тази зима?
- Желая да се развивам. Скоро имаше доста интересни допитвания за мен в клуба. Конкретно нещо не мога да кажа. Ако нещо се случи около мен, ще се разбере.
- От коя или от кои държави има запитвания за теб?
- Различни са.
- В последните дни усилено се спряга състава на ЦСКА (Москва). Какво ще кажеш...
- Бих се радвал да премина в отбор от ранга на ЦСКА (Москва). Този тим има велика история, той е световен колос. Ако наистина имат интерес към мен, надявам се двата тима да се разберат.
- А, интерес от българския ЦСКА имаше ли към теб? - Категорично не. Те ме искаха, когато бях на 19 години, но нещата не се получиха. Дори и да ме искат сега, не бих играл за тях. В България мога да бъда само в Славия.
- Президентът на „белите" Венци Стефанов каза за теб, че си перфектно момче и провокациите са били външни. Как ще коментираш тези думи?
- Много ме радват. На него ще му бъда винаги благодарен. Много е направил за мен.
- Би ли се върнал отново в Славия? - Да, разбира се. Дано да не е толкова скоро. Искам първо да поиграя малко в чужбина.
- Какво ще кажеш за спречкването си със Скела?
- Спречкахме се на една тренировка. Той ме обиждаше. От там се влошиха и отношенията ни. Аз по принцип нямам проблеми с никой. Смятам, че родителите ми са ме възпитали доста добре.
- Преди време имаше и пререкания с треньора на Страсбург Папен. Каква беше причината за това?
- В четири мача вкарах четири гола и той пак беше недоволен. И това не го накара да ме пуска титуляр. Влизах последните 5-10 минути. Реших, че е най-добре да се махна от този отбор.
- Съжаляваш ли, че избра точно Енерги Котбус?
- Не. За нищо не съжалявам в този живот. От всяка житейска ситуация се стремя да извличам само позитиви.
- Какво е твоето мнение за случващото се в националния отбор. Наставникът Пламен Марков бе уволнен преждевременно. Защо се стигна до това?
- Всички сме си виновни за това. Говоря и ръководство, и играчи. Ние сме един колектив. Няма да кажа лоша дума за никого в случая.
- Българин или чужденец трябва да е новият национален селекционер?
- Лично според мен е най-добре е да е чужденец.
- Номиниран си за „Футболист на годината". Какво очакваш?
- Честно казано, тази класация не ме интересува.
- След всичките скандали идва време за празници. Къде ще ги прекараш?
- Много се радвам, че вече съм си в България. Ще бъда със своето семейство, което винаги ме е подкрепяло и успокоявало.
- Кога се връщаш в Германия?
- На 2 януари и от следващия ден започвам подготовка.
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Дек 19, 2008 9:30 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
Двамата български футболисти в Енерги Котбус Станислав Ангелов и Димитър Рангелов може да се озоват заедно в гръцкия Пансерайкос, информира днес вестник СпорТайм.
Изданието твърди, че двамата са били предложени на гръцкия тим от мениджъри, като в допълнение се казва, че Енерги ще се раздели с тях срещу съвсем приемливи суми.
Пансерайкос представя двамата играчи, наричайки Станислав Ангелов опитен футболист, който може да изпълнява успешно различни роли на терена. Ангелов има 17 мача и един гол за националния отбор на България, докато Рангелов има 6 мача и едно попадение.
Както е известно, след като двамата бяха основни фигури през миналия сезон и помогнаха на Енерги да оцелее в Бундеслигата. През това първенство обаче те са далече от образа на герои, като се забъркаха и в скандали по време на тренировки и извън терена.
Словенецът Настя Чех също е предложен на Пансерайкос и е потенциален конкурент на Ангелов. Тимът от Серес е на предпоследното 15-о място в класирането само с 10 точки. Малко преди Нова година на треньорския пост беше назначен белгиецът Хуго Броос, който трябва да класира Пансерайкос в средата на таблицата.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2512963&cid=2609
|
Съб Яну 03, 2009 1:53 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Българският национал Чавдар Янков ще се подложи на операция заради увреден менискус на лявото коляно, съобщиха от германския му клуб Хановер 96.
Хирургическата интервенция ще бъде извършена по-късно днес от аугсбургския специалист доктор Улрих Бьониш. Според първоначалните прогнози Янков ще бъде извън игра около четири седмици.
Заради операцията българският полузащитник ще пропусне лагера на Хановер 96 в Португалия, който започва утре.
24-годишният Янков усука коляно след сблъсък със съотборника си Леон Балогун на тренировка миналия четвъртък.
|
Пон Яну 12, 2009 6:16 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Митко Рангелов бележи за 1:0 в 39 минута на Котбус - Хановер.Поредното доказателствож кой е единствения играч на Котбус който може да ги спаси от Втора Бундеслига.
|
Нед Фев 08, 2009 6:52 pm |
|
 |
|