Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Ясно е, че ще продължат "Литекс" и ""Левски"" ( в Лига Европа), а ЦСКА ще отпадне след "титаничен" сблъсък в Москва. Любо Пенев в такива мачове налага доста дефанзивни тактики, все едно не е бил централен нападател. Не ми се вярва да успее да направи нещо повече от малка загуба в гостуването.
""Левски"" игра тяхната си игра, която не върви без съдийските аванти и подпорките на техните сателити.
"Литекс" срещна един БАТЕ, който беше напуснат от доста от добрите играчи от миналата година.
|
Пет Авг 21, 2009 3:33 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1487 Местоположение: sofiq
|
Ортега може да ни е най-добричт игра4 срещу "Левски"
_________________ N 1
|
Съб Авг 22, 2009 12:28 pm |
|
 |
Момчил
Пристрастен
|
Мърьо за пореден път се усра на метеното, как може тоя да ни е национален треньор, баси смешника... Да си ходи у Хасково
|
Пет Авг 28, 2009 8:54 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Ясно е, че ще продължат "Литекс" и ""Левски"" ( в Лига Европа), а ЦСКА ще отпадне след "титаничен" сблъсък в Москва. Любо Пенев в такива мачове налага доста дефанзивни тактики, все едно не е бил централен нападател. Не ми се вярва да успее да направи нещо повече от малка загуба в гостуването. "Литекс" срещна един БАТЕ, който беше напуснат от доста от добрите играчи от миналата година.
Аз за това почти никога не прогнозирам български отбори. Непредвидими са, просто и пари съм губил, и нерви съм хвърлял.
"Чорбичката" смачка "Динамо", а "БАТЕ" смачка "Литекс", кой го е очаквал това?
|
Пет Авг 28, 2009 11:05 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
В тези групи където се паднаха : Лефски , Виляреал , Лацио и Ред Бул , както и на ЦСКА , Рома , Базел и Фулъм , доста трудно виждам някой от 2та отбора да ги мине ... 
Пет Авг 28, 2009 2:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Чорбата има шанс , Базел и Фулъм не са европейски грандове в никакав случай , а "Левски" ще изяде дървото яко 
|
Пет Авг 28, 2009 2:22 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Базел и Фулам може и да не са европейски грандове , ама не са и вихрен и беласица 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Авг 28, 2009 4:15 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Защо въобще става въпрос за минаване на групите ? Чорбата снощи изиграха супер мач, който просто няма никакъв шанс да се повтори в групите. Просто мотивацията беше на върховно ниво, целта беше като за класиране на полуфинал, а и руснаците се оказаха много нагли . Спомнете си мачовете с Байер и после представянето в групите !
Говедцата, колкото и да се правят на технички ще го гризнат и от трите отбора. Прогнозирам 2 точки за говедата и 3-4 за червенките  )
_________________ 100
|
Пет Авг 28, 2009 6:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
ЦСКА може дори да бие "Фулъм", защото те отписаха турнира отдавна. ""Левски"" обаче ще глътне доста жабчета на "Мадригал".
|
Вто Сеп 15, 2009 11:29 am |
|
 |
|