Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:05 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Бербатов спира с националния? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
тъжен ден за българския футбол....до сега беше в червената книга, а днес официално умря.
смешно е да се плюе по единствения ни качествен футболист. Толкова финес не е имало няма и да има. Обаче разни форумни герои и смешната паплач журналя изсипаха един тон помия по Бербатов. Ще ме прощавате ама 99,99% от хората, които критикуват Бербатов нямат най-елементарна двигателна (доре не футболна) култура.
Футбола е колективен спорт!!! Не може един човек да влачи отбора на гърба си. Какъв капитан да си с топчо, мочо, кривия, дългия, правия и т.н.!?!?!
Какъв капитан да си с Кишишев, Топчо, Илиев или Иванов в защитата??Или с невероятните ни халфове Мечовци, Благовци и сие?? Че излезе и каза, че не става трима човека да играят и те го разпънаха?? Да не би някой да е очаквал да ни заведе на 3 световни с тоя отбор??
и идва прекрасната възможност 90-100 килограмови сеирджии да захапят един от малкото ни успели футболисти. Ами да, то писва!!
Той е в Манчо!!! ФАКТ!!!Струва 30 милиона!!! ФАКТ!! Не е вкарал 30 гола и айде веднага всички да го нападнем. И да цитираме вестник СЪН!!! Сън е жълт вестник обаче никой не го разбра или май не искат. Най се продават заглавия от сорта "Лекар преби дете и му взе баничката". Е да, не търчи като гламав като Тевез, просто е друг тип футболист. Това не значи, че е по-слаб от него!
Но както и да е, няма да променя виждането на болшинството хора. Плюйте си, и после защо има приказка, че пред "българския казан" нямало дявол...
А ти имаш така ли господин професор?

Нед Май 16, 2010 9:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако беше човек със силен характер щеше след мач да каже : "Писна ми от тъпаци около мен и от некадърни и крадливи ръководители!", но е много по-лесно да кажеш: "Ами не ни се получава, всички момчета се стараем и гледаме напред! "

Какво замазва положението ? Ясно е, че половината в национала са бастуни и още по-ясно е, че на него грам не му пука за този национален отбор. Ако си мъж - играеш, караш се, шамариш и си отстояваш позицията, докато те изгонят или промениш нещата към по-добро. В крайна сметка това не е отборът на мури или наско лайното, това е БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР и да играеш и отстояваш интересите му трябва да е въпрос преди всичко на чест !

П.П: И не съжалявайте за безхарактерни хора !

Пон Май 17, 2010 11:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е хубаво...другите пък, като имат характер не могат да спират топката.И к'во ?

Пон Май 17, 2010 12:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Никой не е незаменим, еле па тоя...

Пон Май 17, 2010 4:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е как да не е казал, че са гола вода...това за конете и каляската какво беше? И тогава го разпънаха на кръст защото не можело капитана на говори така за другите...а те наистина не могат да спрат топката!!

колкото до коментара на Death_Squad - нещо журналистче ли го раздаваш, че се засягаш толкова?
Писнало ми е от хейтъри, които знаят само на плюят по съседа. Защитавам си тезата, гордея се, че Бербатов е българин. Обаче тва е тъпо нали?? Англичаните като си измислиха Бекъм да му се кланят, че бил най-великия е нормално, ама като някое българче се покаже веднага да го ебем и да го очерним.
Не че нещо искам да се заяждам ама от 50 реда защита на Бербатов видя само 4 думи. Не се имам за професор, но пък съм гледал Томето Русев как играе футбол...освен това гледам предавания и снимки на всички псуващи журналя, че са по над 100 кила и могат единствено злобничко да си движат езика.
Да, имам доста повече двигателна и футбола култура от тях!! Некъв проблем?

Пон Май 17, 2010 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makiaveli , точно пък с Бекъм примерът не е удачен , спомни си какво го направиха , след като го изгониха срещу Аржентина през 98-ва във Франция . Журналистите това им е работата - да критикуват , Берба е много класен играч , но за лидер и капитан не става , така че май наистина най-добре за всички , че се отказа .

Пон Май 17, 2010 7:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
makiaveli , точно пък с Бекъм примерът не е удачен , спомни си какво го направиха , след като го изгониха срещу Аржентина през 98-ва във Франция . Журналистите това им е работата - да критикуват , Берба е много класен играч , но за лидер и капитан не става , така че май наистина най-добре за всички , че се отказа .

Не видях "доброто за всички" в тезата ти ? Да се откаже от лентата - разбирам, няма да е първия, нито пък последния ... но като цяло да се откаже не виждам доброто ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Май 17, 2010 7:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jjfoxi написа:
Viktor4o_Rs написа:

Не видях "доброто за всички" в тезата ти ? Да се откаже от лентата - разбирам, няма да е първия, нито пък последния ... но като цяло да се откаже не виждам доброто ...

Добре е за него - няма да го критикуват толкова много след всеки слаб мач , няма да е изкупителна жертва и няма да носи отговорност никаква , ще си играе на спкойствие в Манчестър или където и да е другаде .
Добре е и за националите - няма всичко да се върти около него и да сме толкова предвидими , няма и останалите играчи да се притесняват от неговото присъствие .
Добре е и за критиците му - вече ще се насочат към някой друг и няма винаги той да опира пешкира .
Със или без Берба , шансовете ни за класиране са минимални, да не кажем нулеви , за съжаление с този наставник , с това БФС и с такова първенство това е положението .

Пон Май 17, 2010 7:23 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Ако се връща - да го прави преди да сме се класирали за европейското. Щото, ако се прави на примадона до догодина, а момчетата се класират, той няма да има право да се бута. А ще го направи, повярвайте ми.

Пон Май 17, 2010 9:52 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Ако се връща - да го прави преди да сме се класирали за европейското. Щото, ако се прави на примадона до догодина, а момчетата се класират, той няма да има право да се бута. А ще го направи, повярвайте ми.

Не мисля, че ще се върне, а и няма да се класираме за европейското, така че стават твърде много "ако-та" :lol:

Аз смятам, че Бербатов е прав донякъде. Не ми се задълбава в темата.

Дано се класираме за европейското, а Бербатов продължи кариерата си с добри игри в Юнайтед. Искрено го пожелавам и на двете страни. Стига с този негативизъм.

Вто Май 18, 2010 9:44 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3