Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Трудна победа на Англия ,но все пак са 3 точки  Дано и другите мачове си ги вземат !!! 
Съб Юни 10, 2006 4:56 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Очаквах повече от Англия...
|
Съб Юни 10, 2006 5:37 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
|
В интерес на истината при започването на мача между Швеция и Тринидат ,очаквах лесна и разгромна победа за Шведите  ! Обаче този симпатичен отбор много ме зарадва с тази игра ,която показа на терена ! Дори и с човек по-малко на терена ,не се стресираха пред познатите ни Шведи  ! Играч на мача наистина бе Шака Хислоп ,а от останалите на терена добър мач направи и Санчо .  Евала на тези момчета от тази малка държава с население 1 200 000 души ,че се упъна на " българският кошмар " 
Съб Юни 10, 2006 8:01 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Верно, Тривидат си играха суперско и много ми харесаха! Успех и дано тва да не е единствената им точка!!!
Съб Юни 10, 2006 8:19 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
След издънката на Швеция нещата се изясняват доста.Поне около първото място.Англия не ираха добре, но в групата има сметки, надхитряне и пестене на сили най-вече.Играха на половината от възможностите си.След ранния гол просто пазеха мача.Go England ! 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Юни 10, 2006 8:59 pm |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
еми световното е много интересно. мачовете са динамични и непредвидими. засега не виждам фаворит от игралите до момента. аржентинците вкараха два баламски гола и водат след първото полувреме, де...
англичаните играха слабо и не знам за кво пестат сили толкова. нататък няма да има отбори, които сами да се бият.
немците играха добре, но все пак тва беше коста рика. очакваше се.
евала на тринидад. сега вече ме е много яд, че тия шведи ни биха така. не виждам отбор, който да е по-слаб от българия на тва световно засега.
|
Съб Юни 10, 2006 10:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Нед Юни 11, 2006 7:41 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз много се зарадвах на ТиТ! Като всеки български фен много ги мразя шведите и супер се радвах за ТиТ. Лошото е ,че групата им е лесна и сигурно ще излезнат от нея. Иначе Англия не игра добре. Тука чета , че жегата им пречела  Нищо , важното е да бият.
Нед Юни 11, 2006 12:09 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
|
Е днешният 3 ден от Световните Финали по Футбол мина с малко повече голчета от миналият ! Очаквано Холандците с минимална победа победиха комшиите ,но в интерес на истината Сърбите показаха много качествена игра ,с която не заслужаваха загубата ! Мачът между Мексико и Иран лично очаквах да свърши Х ( 1-1 ) ,но може да се каже ,че Иранците сами се биха като се има в предвид тази грешка започната от вратаря и довела до 2 гол в тяхната врата ! После логично се оголиха и си получуха 3-ят парцал ! В късният мач се надявах Ангола да поднесе изненадата ,но уви не стана  ! В началото на мача ,може би притеснени или не знам ,защо допуснаха този ранен гол ,който се оказа и последен в мача . Да видим утре янките ,кариоките и др отбори какви мачове ще ни представят !!! 
Нед Юни 11, 2006 11:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Очаквах, че Англия ще стигне трудно до победата срещу Парагвай. Гуараните са много неудобен съперник и рядко записват големи загуби. Англичаните играха добре в защита и в средата, но минусът им е натрапващата се безалтернативност на Рууни в атака. Оуен не е познатото острие от преди години, а и по принцип трудно се справя сред наситени защити. Крауч винаги ми е приличал на нещо средно между Танко и Тролея. Едва ли ще има играч, който да направи повече нарушения в атака от него на това световно. Очаквах повече от Валдес и Санта Крус. Особено от Санта Крус, защото игра малко през сезона, а такива играчи обикновено се представят много добре на СП- отпочинали са и гледат на всяка цена да се докажат. Например Роналдо на миналото световно беше в такава позиция...
Тринидадците наистина ме изненадаха. Видя се, че в съвременния футбол е много важно да имаш опитен треньор. Беенхакер успя да разгадае тактиката на шведите и е прав като казва, че те винаги играят по еднакъв начин, на който лесно се противодейства със затваряне на пространствата и движение по целия терен и е интересно как са стигнали до Германия. Важното е, че тези думи ги е казал преди мача. Тук можем да се позамислим малко и да се сетим защо нас ни няма на световното.
Аржентина очаквано би Кот д`Ивоар. От една страна те не могат да си позволят пореден провал на СП, от друга разполагат с много силен състав. Холандците и сърбите направиха един мач, който лесно се забравя. Сърбите играха много слабо- статични, безсмислени индивидуални акции по фланговете, много брак в действията. Спъванията в топката на Джорджевичовците бяха трагикомични. И си изкараха 4 безсмислени жълти картона.
Мексиканците ми харесаха, иранците бяха познатият симпатичен губещ. За Португалия и Ангола е безсмислено да се говори.
Днешните мачове ще бъдат интересни.
Австралия и Япония са отбори от една черга, но очаквам по- големият опит на самураите да си каже думата. Не съм играл този мач на сингъл, но мисля, че победа за Япония и равенство са еднакво вероятни. САЩ и Чехия са равностойни. Американците се представят много слабо на СП в Европа, но имат голям прогрес дори от миналото световно. Интересно дали Арина ще пусне възстановяващият се Рейна или ще заложи на Донован, Бийзли и Макбрайт в предни позиции. С интерес ще наблюдавам Черундоло, който играе в Хановер и е приятел на Чаво. Чехите нямат нужда от представяне. Тук съм дал победа за Чехия, но не съм сигурен.
Италия- Гана също е надървен мач, но италианците трябва да бият. Ще е трудно, но според мен ще успеят. Три тройни мача, на които не е здравословно да заложиш повече отколкото можеш да си позволиш да загубиш без да се ядосваш.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юни 12, 2006 6:03 am |
|
 |
|